Gs Uefa sansi cok ama Skibbe ve Lincoln varken o is cok ama cok zor. Gecen sene takim icinde adelet ve rekabet vardi isimle degil hakkiyla forma verildi oyunculara su anda ise öyle bir sey yok. takim defans orta saha ve hucum hatti olarak cok iyi ama kaliteli ayaklar kosan adamlarla desteklenirse hakeden oynatilirsa ve hoca yollanilirsa neden olmasin mevcut hoca ve sistem ile ve oynayan oyuncu yapisi ile bu is cok zor. Zaten mac basladigi anda madem ümit iyilesti ve oynuyacak durumda ve kontra oynamak istemiyorsun ozaman neden tek forvet cikiyorsun Arda, Kewell, Linconl gibi adamlarla mucadele ederek gucunu dusuruyorsun bu oyunculardan kewell ve lincoln macin 2 ci yarisi oyuna alsa duruma göre mac cok farkli olurdu neyse ben Gs sansi oldugunu sanmiyorum bu hoca ve hocanin kafasindaki oyuncu secimleri ile.
yanılmıyorsam liverpool maçı uzatmalara kalmış eğer bi mucize olurda elenirse liverpool uefayı kesin alır gibi
bi b.k yapamaz bu takım
Tromso,Helsinborg,Bayer Leverkussen ......
Hayirlisi
Gruplar bile yeter bize artık Galatasaray'ın avrupada hiç bir takımı Yeneceğine inanmıyorum arkadaş.. Şans %0,1.. 1
Gruptan çıkma %60 Final oynama %15 Kupayı alma %5
Sevilla , Tottenham , Valencia , Atletico Madrid , Schalke 04 , HSV , Benfica , Porstmounth , Everton çok dişli takımlar
votepetrelli milanı unuttun
Avrupa Fatihi galatasaray , ruhu yeter, Kewell dünya yıldızı, meira Ronaldonun kankası, aynı odada yatmış onunla, Arda zaten büyük yıldız, Servet desen Avrupanın en formda defanslarından, bence kupanın en büyük favorisi Galatasaray
quote:
Orjinalden alıntı: votepetrelli
Gruptan çıkma %60 Final oynama %15 Kupayı alma %5
Sevilla , Tottenham , Valencia , Atletico Madrid , Schalke 04 , HSV , Benfica , Porstmounth , Everton çok dişli takımlar