Şimdi Ara

IOS 5 & iTUNES 10.5 / YÜKLEDİM ANALİZ ETTİM VE SİZLERE TAVSİYEM KESİNLİKLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
14.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ARTILARI
    -Notification Center
    -Newsstand
    -Reminders
    -Twitter
    -iMessage

EKSİLERİ
    -UYUMSUZ PROGRAMLAR
    -ÇOK ISINIYOR
    -PİL SÜRESİNDE DÜŞÜŞ
    -JAILBREAK NİMETLERİNDEN FERAGAT
    -ARADA BİR KENDİ İÇİNDEKİ PROGRAMLARDAN DÜŞME
    -STABİL ÇALIŞMIYOR
    SONUÇ; HENÜZ TAM HAZIR DEĞİL

Telefonum 4.3.3 Jailbreakliydi bu versiyona geçmek için önce Developer hesabı alıp yada developer hesabı almış birinin sizin UDID bilginizi kayıt ettirmesiyle ios 5 frimware dosyasını bilgisayarınıza indirdikten sonra shift+restore ile cihazımıza yükleyebiliyoruz.Cihazı yükledikten sonra eskisinden çok farklı ve değişik bir girişle cihazımızı aktif edip kullanmaya başlıyoruz fakat çoğu program bu versiyonla uyumlu olmadıgından sorun çıkarıyor ve bazen cihazınızı tanımıyor bazende uygulamadan atıyor gördüğüm kadarıyla bu versiyonun sanırım tahmini olarak 5 aya kadar oturması ve tüm programların yeni versiyona güncellenmesi ile stabil çalışabileceğini düşünüyorum Jailbreak çıkmadanda kimseye bu sürümü tavsiye etmiyorum kesinlikle şuan için hem çok erken hemde sorunlu bir versiyon adı üstünde tamamen Developer'ların hataları bulması için yapılmış test versiyonu bekleyelim otursun ve uyumlu programlar çıksın jailbreak çıksın sonra gönül rahatlığı ile bu sürüme geçelim

-------------------

Newsstand ve Reminders uygulamalarıyla Cydia ve iSSH uygulamalarını bu kadar kısa zamanda aynı ekranda görmek biraz sürpriz oldu. Ancak Apple’ın yepyeni iOS 5 işletiminin beta sürümü çeşitli korsanlıklarla dördüncü nesil bir iPod touch’ın üzerinde buluştu.

Diğer bir deyişle, MuscleNerd ve arkadaşları iOS 5′in beta sürümünü jailbreak etmeyi başardı. Her ne kadar Apple iOS 5 ile birlikte hatırı sayılır yenilikleri sunmuş olsa da, limera1n tethered jailbreak çözümünün yapılmasını mümkün kılan açıkları kapatmayı ya unutmuş ya da başaramamış.

INSTALL IOS 5 : Ultrasn0w
    INSTALL iTunes 10.5 beta: WINDOWS 32 BIT /// WINDOWS 64 BIT /// MAC

---------------------------
    ALINTI:

JailbreakMe 5.0 For iOS 5 Download Jailbreak On iPhone iPad And iPod Touch

With iOS 5 release, JailbreakMe 5.0 will say hello to the world for iPhone iPad and iPod Touch with iOS 5 jailbreak. Everybody who own iDevice have a desire to download or update iOS 5, meanwhile they must be face one problem, jailbreak or unlock iOS 5. Now we display JailbreakMe 5.0 process operation guide jailbreak iPhone iPad or iPod Touch on iOS 5.0. May it can help you. Its jailbreak processes are very simply.

Step 1: Download JailbreakMe 5.0 and iTunes 10.2.2. Back up your iDevice datas.

Step 2: Connect your iDevice with computer via USB interface. Launch JailbreakMe 5.0

Step 3: Touch on "Slide to jailbreak" on your onscreen instruction.

Step 4: JailbreakMe will be downloaded to your iPad and will work its magic. Once done, a pop up will tell you that Cydia has been installed.

Step 5: Reboot your iPhone. You have jailbreak your iPhone successfully, now enjoy it.

You may like:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 8 Haziran 2011; 11:50:03 >

• bi sakin :) daha yeni tanitildi .. hele bir resmi olarak dagitilmaya baslasin ..
  • Kimileri hazır diyor kimileri uzun süre var çıkmasına diyor,beklemekten başka çare yok

Bu arada konunun ismini degistirebilirmisiniz ben ios5 icin jb cikti zannetim,heyecan yaptim.:)
  • Aksam mahallede MuscleNerd e bi sorarim unutmazsam.
    Sacma sapan soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 7 Haziran 2011; 10:56:02 >
  • Jailbreak yarın çıksa ne olacak ios 5 anca 4 aya çıkıyor zaten.
  • i os5 sonbaharda cıkacakmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jskat -- 7 Haziran 2011; 11:04:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Aksam mahallede MuscleNerd e bi sorarim unutmazsam.
    Sacma sapan soru.

Sen doktora gözük bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha cikmadan jbi soruyorsunuz. Hele bir ios5 ciksin sonra bakarsiniz duruma
  • peki arkadaşlar şuan ios 5 nette dolaşıyor biz bunu indirsek ipad için kullanabiliyoruz peki iphonelada kullanabilirmiyiz yani iphone aktivasyon hikayesi varya o acıdan sordum. Ben sonbahara kadar bekleyemiyeceğim ipad 2 ye biraz sonra ios 5 yükleyeceğim iphoneda yüklemek istiyorum ama elimde patlar diye korkuyorum hadi bi el atın şu olaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Daha cikmadan jbi soruyorsunuz. Hele bir ios5 ciksin sonra bakarsiniz duruma

Nerden baksanız şuan bizim forumdan bile 5 kişi yüklemiş durumda dünyada kaç kişi yüklemiştir kim bilir yani çıkalı çok oldu resmi olarak çıkmasını beklemek istemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: killbill

peki arkadaşlar şuan ios 5 nette dolaşıyor biz bunu indirsek ipad için kullanabiliyoruz peki iphonelada kullanabilirmiyiz yani iphone aktivasyon hikayesi varya o acıdan sordum. Ben sonbahara kadar bekleyemiyeceğim ipad 2 ye biraz sonra ios 5 yükleyeceğim iphoneda yüklemek istiyorum ama elimde patlar diye korkuyorum hadi bi el atın şu olaya

Linki verebilirmisin bende yüklemek istiyorum.

• buyrun link burada hangi cihaza yükleyeceksin ? yükledikten sonra deneyimlerini lütfen burada paylaşırmısın ?

http://www.quickpwn.com/2011/06/ios-5-0-download-links.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+quickpwn+%28Quick+PWN%29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killbill -- 7 Haziran 2011; 11:45:23 >
  • yanlız aklınızda bulunsun ios5 yükledikten sonra geri dönüşü şimdilik mümkün değil
  • Şuan çıkmış olan betayı udid kaydı olanlar itunes 10.5 ve mac kullanıcıları yükleyebilir yurtdışı simlock cihaz sahipleri udid kayıtları olsa bile şuan yüklemeyi hayal bile etmesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Şuan çıkmış olan betayı udid kaydı olanlar itunes 10.5 ve mac kullanıcıları yükleyebilir yurtdışı simlock cihaz sahipleri udid kayıtları olsa bile şuan yüklemeyi hayal bile etmesinler.

Udid kaydı dediğinhttp://developer.apple.com adresinde aldıgın üyelikmi oluyor ?
  • arkadaşlar bu konuyu başka forumlardanda takip ediyorum ve arkadaşın birisi iphone 4e ios 5i yüklemiş cihazı aktive edemiyormuş ve 4.3.3 de geridönemiyormuş bilginize acele etmeyelim bence
  • Developer hesabı açmak 1 dakika sürüyor zaten

Please Verify Your Email Address

Dear cem yilmaz,
    To continue the process of registering as an Apple Developer, please click the code below to verify your email address.
    This verification code is only valid for 30 days. If you attempt to verify your email after this time, you will be asked to resubmit your email address for confirmation the next time you log in to the Apple Developer website.
    If you need further assistance, please contact us.
    Best regards,

Apple Developer Support

• quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Developer hesabı açmak 1 dakika sürüyor zaten

Please Verify Your Email Address
    />

Dear cem yilmaz,
    To continue the process of registering as an Apple Developer, please click the code below to verify your email address.
    This verification code is only valid for 30 days. If you attempt to verify your email after this time, you will be asked to resubmit your email address for confirmation the next time you log in to the Apple Developer website.
    If you need further assistance, please contact us.
    Best regards,

Apple Developer Support

link verirmisin nasıl acacağız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: killbill
    link verirmisin nasıl acacağız ?

http://developer.apple.com/devcenter/ios/index.action
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Şuan çıkmış olan betayı udid kaydı olanlar itunes 10.5 ve mac kullanıcıları yükleyebilir yurtdışı simlock cihaz sahipleri udid kayıtları olsa bile şuan yüklemeyi hayal bile etmesinler.

Udid kaydı dediğinhttp://developer.apple.com adresinde aldıgın üyelikmi oluyor ?

Evet ya developper alacaksın yada developper almış biri senin udid numaranı kaydedecek şunuda ekleyelim developper almak paralıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhd -- 7 Haziran 2011; 12:06:13 >

• ios 5 sonbaharda çıkıyosa haziranda yeni iphone çıkarmayacaklar bu sefer...
    hiç dikkatimi çekmedi ya da kaçırdım yeni iphone çıkışıyla ilgili bir tarih var mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.