|
Bildirim
Apple beğenelim beğenmeyelim eleştirelim eleştirmeyelim adamlar ürünlerine güncelleme desteği konusunda çok iyiler.
Olası sorunlara çok hızlı cevap veriyorlar. |
AI deyip duruyorlar buralara geldigi yok ozelligin. Esek gibi Ai diye aniriyorlar. Apple bu sefer sivadi.
|
Herhangi bir çinko karbon Amerikan vatandaşından daha değersiz hissetmek için Apple kullanmaya devam etmek istemiyorum. Hem maluma 2 telefon parası ödeyeceğim hem de özellikler gelince yarabbi şükür diyeceğim.(!) Sağı soluyla uğraşılmamış en saf Android deneyimi sunan, yazılım olarak güvenlik sağlayabilecek bir şirketin telefonunu alıp NFC ile ödeme gibi günlük hayatımı kolaylaştıracak özellikleri kullanmak istiyorum artık. NFC yok, AI yok, Apple Pay nanay. E ne var? Kamerası çalışıyor, Apple Music var e Allah razı olsun. Gel gelelim güvenlik konusuna. Evet, rakipsiz ama abi NFC ile ödemeyi de hallet da. Amerikalı Canıtın ebil vaçıyla cüzdan taşımadan yaşıyor.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
S24 Ultra aldım, 1 ay kullanamadım. Saat kulaklık vs her şeyi değiştirmiştim, tekrar geri döndüm apple a. 3S ten beri apple kullanıyorum onun getirdiği alışmışlık da olabilir ama apple gerçekten kalite kolaylık. Bazı noktalarda eleştiriyi hak ediyor ama şu an en iyisi bu bence |
|
|
15 Pro Max kullanıyorum benim kullandığım uygulamalarda yada telefonun kendi güncel sürümünde ne yavaşlama nede herhangi çökme takılma vs.. yoktur. Sizde uygulama bazlımı sorunlar güncel sürüm sorunlarımı vardır. |
15 pro 18.2 bu geliştirmeler çok sınırlı yarısını göremedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15 Pro Max ile 13'ü kıyaslamak ne kadar doğru emin olamadım. iPhone 13 kullanıyoroum IOS 18'e geçmedim. |
Ben 12 mini kullanıyordum geçen sene 15 Pro Max geçiş yapmıştım.12 mini ile kullanmış olduğum uygulamalar dahil telefonda ne donma ne takılma nede göçme bir sorun yaşamıyordum. |
iPhone 13'de de öyle bir sorun yok. Ancak evde bir de 11 Pro Max var, kilitlenmiyor ama bariz çok daha yavaş. |
18 ilk versiyonunda Apple müzik uygulaması bile donup kalıyordu bende. 15 pro maxle 13 aynı olmuyor malesef :) |
Arkadaşlar entegre edilen Chatgpt ücretsiz mi? Chatgpt’de herhangi bir mesaj sınırı var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Butip sorunlar olabiliyor güncellemelerle düzeltiliyor.Muhtemelen bu sorun şimdileri düzeltilmiştir diye düşünüyorum. |
Clickbait gibi başlık. Türkiye’ye ios 20 veya sonrasında bu özellikler gelecek ios 25’e kadar sarkabilir! |
o eskidendi artık güncellemeler sözde güncelleme. Mesela ios 18 sadece Amerika’ya geldi! |
Apple Intelligence Dil seçiim İngilizce seçilirse kullanılabiliyor.Türkçe zaman içerisinde gelecektir.Siri ilk çıktığındada benzet bir durum olmuştu daha sonra siri Türkçe olarak gelmişti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 13 Aralık 2024; 18:45:28 > |