Bildirim
Ucuz Kitap
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nerede yaşadığını da yazmalısın. -
quote:
Orijinalden alıntı: sabhaz
Nerede yaşadığını da yazmalısın.
Haklısın, İstanbul'da yaşıyorum. -
Bakırköy de sahaflara bak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
Bakırköy de sahaflara bak.
Tam olarak nerede bulabilirim Bakırköy'de? -
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus18
quote:
Tam olarak nerede bulabilirim Bakırköy'de?
Tren istasyonu üzerinde. Meydandan sağa saparak ulaşabilirsin. Ben Capacity'nin karşısında ki 2. sokaktan (yanlış hatırlıyor olabilirim) düz ilerlerek gidiyorum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus18
quote:
Tam olarak nerede bulabilirim Bakırköy'de?
Tren istasyonu üzerinde. Meydandan sağa saparak ulaşabilirsin. Ben Capacity'nin karşısında ki 2. sokaktan (yanlış hatırlıyor olabilirim) düz ilerlerek gidiyorum.
Tamam, çok teşekkür ederim en kısa zamanda dediğin yere gidicem. -
bütün carrefour larda orjinal kitaplar 5 tl bestseller 6.90 tavsiye ederim -
Beyazıt da bakabilirsin korsan ve orjinal ikiside bulunur orjinal kitapda %30 kadar indirimli alabiliyorum ben korsan ise bildiğin gibi sadece popüler olmasın diyorsan sahaflar da 1-2 dükkana bakabilirsin gerisi hep popüler revaçta olan kitapları satar ayriyetten Özbek ve özdemir marmara çarşılarına bakarsan popüler olmayan iyi kitaplarda bulabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Reordinary
bütün carrefour larda orjinal kitaplar 5 tl bestseller 6.90 tavsiye ederim
Carrefour'da tüm kitaplar bulunabiliyor mu? -
Bazı internet üzerinden satış yapan kitap siteleri var. Orada kelepir kitaplar oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X