Şimdi Ara

ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
92
Favori
92.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim pcde win10 pro yüklü arada sıradan klavye çalışmıyor ekran klavyesini aç diyorum ondan sonra klavye düzeliyor yazmaya başlıyor sorun nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Yönetimsel Araçlar\Görev Zamanlayıcısı

Microsoft « Windows « Setup « gwx

Windows 10 yükseltme tarihi
  •  ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi

Aylardır böyle, ne yapmak lazım?
     ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi

• PVH kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle olmuştu.
    Bluesoleil diye bir bluetooth programı windows 10 ile çalışmaz gibi bir uyarı gelmişti daha önce.Onu silince ertesi gün yükseltme başladı.
    Belki de tesadüftür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Aylardır böyle, ne yapmak lazım?

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 buradan yükseltme programını indirip yükseltin en sağlıklısı

• notebookum orjinalinde win 7 yüklü.Geçen format attım. Bugün de microsoft.com.trden win 10 yükseltmeye başladım.

"Güncelleştirmeler denetleniyor" diye bir yerde kaldı 1 saattir.

Acaba önce win 7 güncelleştirmelerini mi bitirmeliydim?
  • Arkadaşlar şu konuda kesin bilgi varmı

1- İso dosyası olarak indirirsek, 1 yıl sonunda format atacağımız zaman nasıl lisanslama yapacak ? Lisans no vs veriyormu? İndirenler cevap yazabilirmi

2- Orjinal olmayan windows ne kadar süre ücretsiz kullanacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavrama

Arkadaşlar şu konuda kesin bilgi varmı

1- İso dosyası olarak indirirsek, 1 yıl sonunda format atacağımız zaman nasıl lisanslama yapacak ? Lisans no vs veriyormu? İndirenler cevap yazabilirmi

2- Orjinal olmayan windows ne kadar süre ücretsiz kullanacak ?

orijinal w7 yada w8 keyin varsa sıfır format atıp 7 yada 8 keyini girip aktifleştirebilirsin artı w7 yada 8 kuruluyken w10 a yükselttiysen yine sıfır format atabilirsin tek fark format sırasında key bölümünü atlayacaksın sonra pc açılınca nete bağlıysa otomatik etkinleşecek bu da şundan oluyor daha önce w7 yada 8 kuruluyken w10a yükselttiğin için keyin anakartına kaydoluyor ve anakatın değişmedikçe bu böyle devam eder sınırsız format atarsın

orijinal olmayan windowsu bilemem ne kadar sürer en son 1 yıl deneme hakkı vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Şubat 2016; 2:18:04 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    OK. Anladım çok teşekkür ederim kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavrama

OK. Anladım çok teşekkür ederim kardeşim.

rica ederim imkanın varsa 50 tl ye w10 keyi satan var alabilirsin sorunsuz orjinal
  • Windows 7 32 Bit'i Windows 10 64'e yükseltmek mümkün mü ?
  • arkadaşlar oyun performansları düşer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacim2

Bence Microsoft kurnazlık yapıyor. 1 yıllığına bedava olacak ama bu arada windows 7-8 ler gitmiş olacak. Yani 1 yıl sonra mecburen para verdirecek.
    Halbuki adam windows 7-8 kullanmaya devam etse daha 3-5 yıl microsoft destek bile vermek zorunda.
    Ben böyle anladım, ya siz?

Ücretli olur dediğimde eleştirilmiştim.
    Habere bakın:
    http://www.memurlar.net/haber/573618/
  • quote:

quote:

Bence Microsoft kurnazlık yapıyor. 1 yıllığına bedava olacak ama bu arada windows 7-8 ler gitmiş olacak. Yani 1 yıl sonra mecburen para verdirecek.
    Halbuki adam windows 7-8 kullanmaya devam etse daha 3-5 yıl microsoft destek bile vermek zorunda.

Habere bakın:

Bu haberde bahsedilen şey, temmuzdan sonra elinizdeki Windows sürümünü Windows 10 a ücretli yükselteceksiniz. Şimdiye kadar yükseltenlere ücretli olacak diye bir durum yok.

• quote:

quote:

Habere bakın:

tam memur sitesi haberde önemli sayılabilecek bir hata var, haberi okuyan sıradan biri windows10 un şu an ücretsiz olduğunu anlar oysa ücretsiz olan windows10 değil belirli windows sürümlerinden belirli windows10 sürümüne yükseltme ücretsiz.

ben win 7 ultimate 64 bit ten windows 10 proya yükselttim.Bazı programlar sorun çıkarınca tekrar win 7 ye döndüm.Ancak win 7 bıraktığım gibi değildi.Örneğin win 10 da 10 numara çalısan norton 360 win 7 de hiç bir şekilde çalışmadı.Artı olarak disk birleştiriciside çalışmıyor.
    Birde w10a yükselttiğin için keyin anakartına kaydoluyor ve anakatın değişmedikçe bu böyle devam eder sınırsız format atarsın diye yazmışsınız.Ben bios update yaptım.Bu sorun olurmu sizce.Bios updateden sonra pc açılışta yavaşlama hissettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

quote:

Habere bakın:

Bu haberde bahsedilen şey, temmuzdan sonra elinizdeki Windows sürümünü Windows 10 a ücretli yükselteceksiniz. Şimdiye kadar yükseltenlere ücretli olacak diye bir durum yok.

Aşağıda yazmış zaten;

Windows 10'u indirmek şu an ücretsiz mi?

Enterprise sürümleri bir yana bırakırsak, Home ve Pro sürümleri için konuşacak olursak bu sürümleri ücretsiz indirmek mümkün şu an. 29 Temmuz 2016'da süre dolacak ve güncellemeler artık ücrete tabi olacak.

Böyle yanıltıcı başlık atıp meraktan haber okutturmak sitede kullanıcı zaman geçirsin diye yapılıyor hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: economist52

ben win 7 ultimate 64 bit ten windows 10 proya yükselttim.Bazı programlar sorun çıkarınca tekrar win 7 ye döndüm.Ancak win 7 bıraktığım gibi değildi.Örneğin win 10 da 10 numara çalısan norton 360 win 7 de hiç bir şekilde çalışmadı.Artı olarak disk birleştiriciside çalışmıyor.
    Birde w10a yükselttiğin için keyin anakartına kaydoluyor ve anakatın değişmedikçe bu böyle devam eder sınırsız format atarsın diye yazmışsınız.Ben bios update yaptım.Bu sorun olurmu sizce.Bios updateden sonra pc açılışta yavaşlama hissettim

biosdan sonra yavaşlama hissettiysen eski biosu yükleyip dene ama bence biosdan yavaşlamaz

Aynen dediğin gibi yapmayı planlıyorum.Bu pc işi çok bela bir iş,İnsan ayar değiştirmeye yada güncelleme yapmaya korkuyor.
    Bios update yapıldığında anakarta kaydolan win 10 keyi silinirmi?.Bu konuda ne düşünüyorsun hocam..
  • Ben bios'a update yaptım h,ç bir sıkıntı olmadı...

@ Bahsedilenler: economist52
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.