Şimdi Ara

ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
92
Favori
92.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 7 ultimate sp1 yüklenir mi gençler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaa

quote:

Orijinalden alıntı: m_alone

quote:

Arkadaşlar benim bilgisayarda windows 7 yüklüydü,gayet stabil çalışıyordu.
    Windows 10 yükledim ve bazı sorunlarla karşılaştım.
    Laptopu açınca siyah ekranda duruyor... açılmıyor. ancak fişi çekip tekrar başlattığımda bilgisayar açılıyor... daha önce böyle bir sorun yoktu.
    LENOVO G570 kullanıyorum.
    Yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

usb portları dolu mu ?

sadece bir porta mouse takılı.ondan olabilir mi dersiniz?

olmaması lazım, olası donanım sorunlarını deneyin, en son çare temiz kurulum

• tatilden yeni döndüm ben yokken çıktı win10 ve bir geldim hd gümlemiş verileri bile kurtaramadım sistemi kopyalayamıyorum patladı bizim rezere anlaşışan. Neyseki foto video falan yedeklemiştim hariciye. Keşke sstem yedeğini de alsaymışım nasıl pişmanım win 7 ultimate vardı 10 pro alacaktım ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

Key isi ne olsu beyler herkese ayni keyi veriyordu en son

nasıl herkese aynı key?

Orjinal win 8.1 prodan windows 10a upgrade ediyosun windows aktiflesiyor. Sonra keyine bakiyon retail dagitilan key.

2 farklı lisanslı w7 home basic sistemi windows 10a güncelledim.
    ikisindede aynen aynı key verdi.
    Bios üzerinden lisanslama gibi bi mevzu vardı sanırım. Key aynı olsada, başka anakart olduğunda lisanslama olmayacak sanırım
    Yanlışta biliyor olabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Laptopu açınca siyah ekranda duruyor... açılmıyor. ancak fişi çekip tekrar başlattığımda bilgisayar açılıyor... daha önce böyle bir sorun yoktu.

usb portları dolu mu ?

çıkardım yine bir şey değişmedi...
    ben bu windows 10 dan hiç memnun kalmadım... pc geç açılıyor,hantallaştı :(
    tekrar windows 7'ye dönecem galiba.

• Gençler bende korsan win 8.1 kuruluydu rezerve yaptım ama indirme gelmedi bende sitesinden indirip öyle yüksltme yaptım buraya kadar herşey normal şuan pc windows 10 ve sorunsuz çalışıyor .

Fakat kafama takılan program aracılığı ile win 10 keyimi sorgulattığımda 8.1 kurarken girdiğim korsan cd key çıkıyor , şimdi bu win 10 korsan olarak sayılmayacakmı .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

usb portları dolu mu ?

çıkardım yine bir şey değişmedi...
    ben bu windows 10 dan hiç memnun kalmadım... pc geç açılıyor,hantallaştı :(
    tekrar windows 7'ye dönecem galiba.

bir sıkıntı vardır onu bulmak lazım

benim 3yıldır formatsız kullandığım win7 de ssd kapanma süresi artmıştı, getwindows10 ile yükseltme yaptım şuan herşey normal aktivasyon tamamlandıysa temiz kurulum yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Gençler bende korsan win 8.1 kuruluydu rezerve yaptım ama indirme gelmedi bende sitesinden indirip öyle yüksltme yaptım buraya kadar herşey normal şuan pc windows 10 ve sorunsuz çalışıyor .

Fakat kafama takılan program aracılığı ile win 10 keyimi sorgulattığımda 8.1 kurarken girdiğim korsan cd key çıkıyor , şimdi bu win 10 korsan olarak sayılmayacakmı .

ücretsiz yükseltmede lisans anahtarı yok,

ücretsiz yükseltme şartlarını sağlayan cihazlarda online yükseltme yapılıp lisans aktivasyonu yapılıyor sonrasında temizkurulum-yeniden yükleme gibi işlemler lisans anahtarı girilmeden online aktivasyon ile yapılıyor. detaylı bilgi linkte var.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-10/media-creation-tool-install

• Hocam ben aktivasyon falan yapmadım ekstra birşeymi yapmak lazım benim windows orjinal gözüküyor şu an .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Hocam ben aktivasyon falan yapmadım ekstra birşeymi yapmak lazım benim windows orjinal gözüküyor şu an .

hayır aktivasyonu yazılım yapıyor.
  • tatilde olunca baya uzak kaldım yahu bu yükseltme meselesinden internette yoktu 1 aydır bakamadım hiç birşeye askerden dönmüş gibi oldum geldiğimde. Benim durumumda biri ne yapmalı şimdi rezervem patladı mı acaba ?

Win 10 ultimate kuruluydu bende, rezerve yaptım tatile çıktığımda hdd hasar aldı ve açılmaz duruma geldi. Şimdi yeni ssd siparişi verdm acaba rezerve hakkım devam ediyor mu ? Systemi kurtarabilsem iyi ma hdd den systemi aktarmaya çalışırken dosyaları okuyamıyor :\ Acaa win10 lisans anahtarıma mı tanımlandı ne oldu anlamadım biri şu süreci özet geçse çok memnun olacağım gerçekten.
  • Şimdi korsan 8.1'i lisansli 10'a mı çevirebiliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Şimdi korsan 8.1'i lisansli 10'a mı çevirebiliyoruz?

hayır korsan 8.1 olmuyor orijinal w 8.1 varsa onnu orijinal w 10 yapıyorlar bu arada w 10 süper olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

tatilde olunca baya uzak kaldım yahu bu yükseltme meselesinden internette yoktu 1 aydır bakamadım hiç birşeye askerden dönmüş gibi oldum geldiğimde. Benim durumumda biri ne yapmalı şimdi rezervem patladı mı acaba ?

Win 10 ultimate kuruluydu bende, rezerve yaptım tatile çıktığımda hdd hasar aldı ve açılmaz duruma geldi. Şimdi yeni ssd siparişi verdm acaba rezerve hakkım devam ediyor mu ? Systemi kurtarabilsem iyi ma hdd den systemi aktarmaya çalışırken dosyaları okuyamıyor :\ Acaa win10 lisans anahtarıma mı tanımlandı ne oldu anlamadım biri şu süreci özet geçse çok memnun olacağım gerçekten.

http://forum.donanimhaber.com/m_108566413/mpage_209//tm.htm#109655669 şuraya yazın cevap gelir

• quote:

tatilde olunca baya uzak kaldım yahu bu yükseltme meselesinden internette yoktu 1 aydır bakamadım hiç birşeye askerden dönmüş gibi oldum geldiğimde. Benim durumumda biri ne yapmalı şimdi rezervem patladı mı acaba ?

"win10 ultimate" win 7 ultimate yazmak isteniz sanırım.

ücretsiz yükseltme şartlara uygun her pc için geçerli, rezervasyon olmadan da şartlar sağanıyorsa ücretsiz yükseltmeden yararlanılabilir
    ssd-hdd kaybı rezervasyonu etkilemez ama yeni ssd-hdd ile tekrar win7 güncellemelerini yükleyip getwindows10 için beklemeniz lazım,
    beklemeden ücretsiz yükseltme için mediacreatintool kullanılabilir.

mediacreationtool ile ücretsiz yükseltme şartları sağlayan lisanslı win7 üzerinden olmalı
    internet bağlantısı olmalı
    "şimdi yükselt" seçeneği ile yapılmalı

win10 lisans anahtarına aktarılması gibi bir durum yok, ücretsiz yükseltme lisanslı uygun cihazlardan yapılan online yükseltmelerde geçerli lisans anahtarı verilmiyor,
    ücretsiz yükseltmede win10 aktivasyonu sonrası temiz kurulum-yeniden yükleme durumlarında mediacreationtool lisans anahtarı girilmeden kullanılıyor.

getwindows10 için win7 yükseltmelerini yükleyip beklemeniz lazım.

mediacreationtool için linkler

http://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-10/media-creation-tool-install

• Korsan 8.1 için rezervasyon yapmıştım; Ağustos başında ekranın sağ alt tarafı/saatin yanında rezervasyon ikonu göründü..birkaç gün sonrasında 8.1 geri sayıma başladı ve 1 Eylül itibariyle de Windows 8.1 lisansım gitti, Win10 rezervasyon ikonu da kayboldu.
    Benim bu olaydan anladığım ilk başlarda korsan Windowsları da ücretsiz 10'a geçireceksiniz denilerek millete yama yapıldı; bu sayede korsanlar belirlenip lisansları uçuruldu. Ama adamlara sözüm yok, haklılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim linkler inceleyeyim, kısmetse bugün SSD kargolanır yarın elimde olur inşallah uğraşacağız bakalım :D

@m_alone evet win7 ultimate demek istedim :) orjinal lisansım vardı ücretsiz yükseltme için yüklemiştim ama umarım hallederim :)
  • quote:

teşekkür ederim linkler inceleyeyim, kısmetse bugün SSD kargolanır yarın elimde olur inşallah uğraşacağız bakalım :D

@m_alone evet win7 ultimate demek istedim :) orjinal lisansım vardı ücretsiz yükseltme için yüklemiştim ama umarım hallederim :)

yeni ssd gelince win 7 orjinali kurup mediacreatintool programıyla yükseltme yapın sorunsuz yükseltme yapması lazım örnek alttaki resim.

ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Eylül 2015; 15:50:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

teşekkür ederim linkler inceleyeyim, kısmetse bugün SSD kargolanır yarın elimde olur inşallah uğraşacağız bakalım :D

yeni ssd gelince win 7 orjinali kurup mediacreatintool programıyla yükseltme yapın sorunsuz yükseltme yapması lazım örnek alttaki resim.

Hocam SSD geldi win7 kurdum sp1 falan yükledim reserve ikonu da çıktı ama tıkladığımda lütfen bekleyin yazıyor anında kapanıyor. Sanırım süresi bittiği için herhalde.

Neyse sizin yöntemi deneyeceğim şimdi indirmeye başladı. Umarım lisanslama aşamasında sorun olmaz. Orjinal ultimate var bakalım ne kuracak win10 pro ya yükseltmesi lazım ama bilmiyorum :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Hocam SSD geldi win7 kurdum sp1 falan yükledim reserve ikonu da çıktı ama tıkladığımda lütfen bekleyin yazıyor anında kapanıyor. Sanırım süresi bittiği için herhalde.

Neyse sizin yöntemi deneyeceğim şimdi indirmeye başladı. Umarım lisanslama aşamasında sorun olmaz. Orjinal ultimate var bakalım ne kuracak win10 pro ya yükseltmesi lazım ama bilmiyorum :D

yükseltmede lisans sorunu olacağını sanmıyorum ben 2 pc mede yaptım sorun olmadı 2 pcde win 8.1 yeter ki internet bağlı olsun Windows orjinalse otomatik yapıyor lisanslamayı kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Eylül 2015; 20:49:08 >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.