Şimdi Ara

ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
92
Favori
92.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: economist52

Aynen dediğin gibi yapmayı planlıyorum.Bu pc işi çok bela bir iş,İnsan ayar değiştirmeye yada güncelleme yapmaya korkuyor.
    Bios update yapıldığında anakarta kaydolan win 10 keyi silinirmi?.Bu konuda ne düşünüyorsun hocam..

hayır silinmez sadece ana kart değişirse gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Orijinalden alıntı: Hacim2

quote:

Orijinalden alıntı: Hacim2

Bence Microsoft kurnazlık yapıyor. 1 yıllığına bedava olacak ama bu arada windows 7-8 ler gitmiş olacak. Yani 1 yıl sonra mecburen para verdirecek.
    Halbuki adam windows 7-8 kullanmaya devam etse daha 3-5 yıl microsoft destek bile vermek zorunda.
    Ben böyle anladım, ya siz?

Ücretli olur dediğimde eleştirilmiştim.
    Habere bakın:
    http://www.memurlar.net/haber/573618/

Bu haberde bahsedilen şey, temmuzdan sonra elinizdeki Windows sürümünü Windows 10 a ücretli yükselteceksiniz. Şimdiye kadar yükseltenlere ücretli olacak diye bir durum yok.

"29 Temmuz 2016'da süre dolacak ve güncellemeler artık ücrete tabi olacak." ifadesi nedeniyle ücretli olacak dedim, eğer haber yanlışsa bilemem, ama doğruysa güncelleme ücretli olacaksa windows 10 ücretsiz olsa ne olur?
    Güncellemesiz Windows güvenli olur mu?
    Ama bu durumda da belki offline olarak güncelleme yapmanın bir yolu olabilir? Ya da yine crack yolu işe yarayabilir.

•  ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi

windows 10 da bir süredir yukarıdaki uyarıyı alıyordum
    pc kapanırken "windows update" uygulaması kapanmadığından "shutdown anyway" ile pc yi kaptıyordum.
    bugün biraz kurcaladım sorunun kasperskydan kaynaklandığını keşfettim kaspersky açıkken ayarlardan update kısmını bile açamıyordum.

kasperskyda korumayı duraklattım, sorun çözüldü bekleyen güncellemeler yüklendi.

windows 10 update, kaspersky korumaları ile çakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim linkler inceleyeyim, kısmetse bugün SSD kargolanır yarın elimde olur inşallah uğraşacağız bakalım :D

@m_alone evet win7 ultimate demek istedim :) orjinal lisansım vardı ücretsiz yükseltme için yüklemiştim ama umarım hallederim :)

yeni ssd gelince win 7 orjinali kurup mediacreatintool programıyla yükseltme yapın sorunsuz yükseltme yapması lazım örnek alttaki resim.

ücretsiz Windows 10 yükseltme rezervesi

Hocam SSD geldi win7 kurdum sp1 falan yükledim reserve ikonu da çıktı ama tıkladığımda lütfen bekleyin yazıyor anında kapanıyor. Sanırım süresi bittiği için herhalde.

Neyse sizin yöntemi deneyeceğim şimdi indirmeye başladı. Umarım lisanslama aşamasında sorun olmaz. Orjinal ultimate var bakalım ne kuracak win10 pro ya yükseltmesi lazım ama bilmiyorum :D

yükseltmede lisans sorunu olacağını sanmıyorum ben 2 pc mede yaptım sorun olmadı 2 pcde win 8.1 yeter ki internet bağlı olsun Windows orjinalse otomatik yapıyor lisanslamayı kolay gelsin

Tamamdır hocam yükleniyor :D teşekkür ederim yardimiz için :D pro ya yükseltiyor.

evet ultumateyse w 10 proya yükselir örnek resimde bilgi öyle güle güle kullan

Sorunsuzca etkinleştirildi windows :) Artık format atıp usb den falan 10 kursam otomatik etkinleştirir herhalde öyle diyordu bir arkadaş. :) Format atsam mı diye düşünüyorum, çünkü hafiften hantallık sezdim gibi. Win7 nin üstüne kurmadım gerçi temiz kurulum yap dedim ama psikolojik mi anlamadım

fazla ağırlık yoksa henüz dursun bence ben henüz gerek duymadım sıfır formata gayet hızlı çünkü. windovs old klosörünü sil yer kazanırsın

Bende yeni yükledim win10 gayet hızlandı. Şimdi format mı atmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim linkler inceleyeyim, kısmetse bugün SSD kargolanır yarın elimde olur inşallah uğraşacağız bakalım :D

@m_alone evet win7 ultimate demek istedim :) orjinal lisansım vardı ücretsiz yükseltme için yüklemiştim ama umarım hallederim :)

yeni ssd gelince win 7 orjinali kurup mediacreatintool programıyla yükseltme yapın sorunsuz yükseltme yapması lazım örnek alttaki resim.

Hocam SSD geldi win7 kurdum sp1 falan yükledim reserve ikonu da çıktı ama tıkladığımda lütfen bekleyin yazıyor anında kapanıyor. Sanırım süresi bittiği için herhalde.

Neyse sizin yöntemi deneyeceğim şimdi indirmeye başladı. Umarım lisanslama aşamasında sorun olmaz. Orjinal ultimate var bakalım ne kuracak win10 pro ya yükseltmesi lazım ama bilmiyorum :D

yükseltmede lisans sorunu olacağını sanmıyorum ben 2 pc mede yaptım sorun olmadı 2 pcde win 8.1 yeter ki internet bağlı olsun Windows orjinalse otomatik yapıyor lisanslamayı kolay gelsin

Tamamdır hocam yükleniyor :D teşekkür ederim yardimiz için :D pro ya yükseltiyor.

evet ultumateyse w 10 proya yükselir örnek resimde bilgi öyle güle güle kullan

Sorunsuzca etkinleştirildi windows :) Artık format atıp usb den falan 10 kursam otomatik etkinleştirir herhalde öyle diyordu bir arkadaş. :) Format atsam mı diye düşünüyorum, çünkü hafiften hantallık sezdim gibi. Win7 nin üstüne kurmadım gerçi temiz kurulum yap dedim ama psikolojik mi anlamadım

fazla ağırlık yoksa henüz dursun bence ben henüz gerek duymadım sıfır formata gayet hızlı çünkü. windovs old klosörünü sil yer kazanırsın

Bende yeni yükledim win10 gayet hızlandı. Şimdi format mı atmak lazım

dediğim gibi sorun veya ağır çalışma yoksa formata gerek yok ben 1 yıldır yükseltmeyle kullanıyorum hala sorun yok

• yükseltme yaptığımızda haddiskte bir tanede oem bölümü oluşuyor
    bunu silersek ve sonrasında sıfır kurulum yaparsak sorun çıkar mı ?
  • arkadaşlar bu konuda cahil kaldım o yüzden vurmayın hemen, illaki önceki sayfalarda da soran olmuştur ama tek tek bakamıyorum maalesef. lenovo laptopta gömülü windows 8 vardı, windows 10 otomatik kendisi yükledi kuruldu, gayette hoşuma gitti açıkçası. şimdi evdeki diğer asus yedek laptopta korsan :( Windows 7 var. daha önce windows güncellemeleri açtığımda bilgisayarın korsan olduğunu anladı Windows yetkilisi abiler (haliyle). bende sistem geri yükleme ve güncellemeleri kapatarak eski kaçak korsan halime döndüm. nette az araştırdım ama sağlıklı cevaplar alamadım açıkçası. şimdi bu korsan 7'yi ücretsiz olarak orjinal 10 yapmanın tüyosu bir yolu var mı. daha önce korsan sürümlere bedava hakkı olacağı dedikodusu vardı ama Windows yalanlamış sanırım. bu program indir sitelerinde bazı programlar var lisanslama gibi, yükseltme gibi, bunlar ne derece sağlıklı ve güvenli. sizin yönteminiz nedir, para ver al demeyin, para verecek olsak mobilden 2 saattir edebiyat kasmazdık. durumumuz yok belki, belkide DövLeT BizE BahmiYirr, bilemezsiniz. yardımcı olacak arkadaşlara müteşekkirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

arkadaşlar bu konuda cahil kaldım o yüzden vurmayın hemen, illaki önceki sayfalarda da soran olmuştur ama tek tek bakamıyorum maalesef. lenovo laptopta gömülü windows 8 vardı, windows 10 otomatik kendisi yükledi kuruldu, gayette hoşuma gitti açıkçası. şimdi evdeki diğer asus yedek laptopta korsan :( Windows 7 var. daha önce windows güncellemeleri açtığımda bilgisayarın korsan olduğunu anladı Windows yetkilisi abiler (haliyle). bende sistem geri yükleme ve güncellemeleri kapatarak eski kaçak korsan halime döndüm. nette az araştırdım ama sağlıklı cevaplar alamadım açıkçası. şimdi bu korsan 7'yi ücretsiz olarak orjinal 10 yapmanın tüyosu bir yolu var mı. daha önce korsan sürümlere bedava hakkı olacağı dedikodusu vardı ama Windows yalanlamış sanırım. bu program indir sitelerinde bazı programlar var lisanslama gibi, yükseltme gibi, bunlar ne derece sağlıklı ve güvenli. sizin yönteminiz nedir, para ver al demeyin, para verecek olsak mobilden 2 saattir edebiyat kasmazdık. durumumuz yok belki, belkide DövLeT BizE BahmiYirr, bilemezsiniz. yardımcı olacak arkadaşlara müteşekkirim.

ücretsiz yükseltme için windows update açık olmalı, yükseltmede windows update ile yapılıyor. win10home yüklendikten sonrada güncellemeleri yönetme imkanı ortadan kalkıyor.

• newrophat kullanıcısına yanıt
    İlginç şekilde 6 ay önce, tanıdığım esnafın kaçak W7 ekranında w10 güncellemesi görünce kendim tıkladım ve yasal W10'a geçiş yaptı. Halen sorun yok.
  • Sorun çıkmıyor, az önce denedim. Ama kurulum esnasında o bölümü yine oluşturuyor.

Bir de daha önce etkinleştirdiğim sisteme son iso kalıbını indirip yükleme yaptım.
    Yükleme esnasında ürün anahtarı girmedim fakat otomatik etkinleştirme sorunsuz gerçekleşti.
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    ilginç bir durum ?
    diski silip birleştirildiği halde oraya neden o bölüm açıyor acaba ?
    ayrıca bir bölüm daha var değil mi ?
    yani 3 bölüm
    sistem+oem+win10 şeklinde

ben yükseltme yaptığımız için o bölüm oluşuyor diye düşünmüştüm
    şimdi aklıma bir şey geldi ,geçen gün kendi bilgisayarımda birinin hardiskine deneme amaçlı win10 yükseltmesi yapmıştım
    acaba benim anakart biosu o keyi mi görüyor ,yoksa benim kendi keyi mi ?

bilgi için teşekkürler
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını merak ediyorum ben de... 32 bitten 64 bite windows 10 yükseltmesi yapan oldu mu? win 8.1 32 bit
  • tanklar yolda T kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde olmuyormuş. Yeni çıkan oyunlar 64 bit olmasını istiyor. Windows 10'u 32 bit olarak yüklemek gelecek için mantıksız olur.
    Aynen.Baştan kurulum gerekiyor.Win 10 kuruyorum şu an 32 bit.Acaba verdiği anahtarla 64 bitlik sürümü etkinleştirebilir miyim?

• tanklar yolda T kullanıcısına yanıt
    Herkes öncekine uygun olanı yükleyebilir diyorlar. Ben de 64 bit yüklemek istiyorum ama Windows 7 32 bit olduğu için mümkün değilmiş.
    10'a yükselttikten sonra Microsoft'un sitesinden 64 bitlik sürüm indirip denemeyi düşünüyorum.Olmazsa son çözüm belli

• quote:

Orijinalden alıntı: tanklar yolda

10'a yükselttikten sonra Microsoft'un sitesinden 64 bitlik sürüm indirip denemeyi düşünüyorum.Olmazsa son çözüm belli

Son çözüm nedir ?
  • Win 10 otomatik yükseldi fakat ses winampda youtubeda heryerde takılıyor ses geliyor fakat tırtttt diyor ses kartı driverını güncelledim yine aynı.
  • %90 da hata verdi bende.Hala sorunluysa tekrar denemem indirmeyi. 8.1 de rahatım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Sahtesini kullandığım için beni ilgilendirmiyor

Bende aynı düşünüyordum ama şimdi win 10 gerçek oldu :-) Anlamadım nasıl oldu
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.