w7 yi adını unuttuğum programla kırıp w10 a yükseltince sorunsuz orijinal oluyor hala
Linki paylaşır mısınız? Ben bulamadım
arkadaslar lisansli win7 var bende.. yeni pc topladim ve lisansi yeni pc ye kurdum. eski pc halen ayni duruyor ancak internete baglamadim.. Eger baglarsam 2 pc de yani anda olunca yeni pc yi banlarlar dedi bilgisayarci..Ben eski pc de win10 a yukseltip en azindan elimin altinda win10 keyi de olsun istiyorum. Bu durumda yapamaz miyim acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Shafter
arkadaslar lisansli win7 var bende.. yeni pc topladim ve lisansi yeni pc ye kurdum. eski pc halen ayni duruyor ancak internete baglamadim.. Eger baglarsam 2 pc de yani anda olunca yeni pc yi banlarlar dedi bilgisayarci..Ben eski pc de win10 a yukseltip en azindan elimin altinda win10 keyi de olsun istiyorum. Bu durumda yapamaz miyim acaba ?
2015 yılındaki bilgiye göre yükseltme ile win10 lisans numarası elde edilemiyordu, yükseltme lisanslı pc ler için geçerli olup yükseltme esnasında lisans numarası girilmiyordu lisanslı pc yükseltme ile win10 a yükseltildikten sonra yeniden yükleme için aracı program kullanılıyordu win10 a yükseltilen pc ye yeniden win10 yüklerken lisans numarası zaten olmadığı için girilmiyordu aktivasyon online olarak lisans numarasız yapılıyordu.