Şimdi Ara

Ücretsiz RAPİD alalım ama birbirimize yardım edersek !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende inanmazdım ama bizim bir eleman 1 aylık alınca sistem çalışıyor sanırım

5 kişiyi üye yaparsak 1 aylık, 12 kişiyi üye yaparsak 3 aylık rapid üyeliği alıyoruz

kaybedecek bişeyimiz yok ben kendi üyeliklerimle 3 tanesini hallettim geriye 9 kişi kaldı

işe yarıyor bizde sizin için üye oluruz

http://www.freerapidaccount.com/free/?r=133551 buraya üye oluyoruz kullanıcı bilgilerini sallayabilirsiniz !!!!

sadece mail adresiniz doğru olsun diğerlerini sallayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 11 Kasım 2007; 0:11:35 >

• geçin bu işleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

geçin bu işleri

Emriniz olur Çalışmadığını kesin biliyormusundamı yazdın yoksa laf olsun diyemi?

Bizim arkadaş 1 aylık almış diyorum ama çalışmazda atıyorsa herkesten ben özür dileyecem

Ama çalışıyorsa ne kaybederiz !!!!!!

• valla bende 3 aylık rapid şifresi var zaten parayı bastırdım aldım modemi aç kapa uğraşamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Roman Kosecki:..

valla bende 3 aylık rapid şifresi var zaten parayı bastırdım aldım modemi aç kapa uğraşamam

Zaten buda çalışmazsa bende bastırıp alacam Filmler - İşletim sistemleri sıraya girdi
  • Beyler bana güvenip olan arkadaşlara çok tşkler !!!!

Ama çözemediğim bişey var arkadaşlar üye oluyor ama anlamadığım bişey yazıyor karşısında

başka ne yapmak lazım bilen varmı arkadaşın msne kapalı soramıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

Beyler bana güvenip olan arkadaşlara çok tşkler !!!!

Ama çözemediğim bişey var arkadaşlar üye oluyor ama anlamadığım bişey yazıyor karşısında

başka ne yapmak lazım bilen varmı arkadaşın msne kapalı soramıyorum

galiba herbiri de aynı şekilde birilerini kaydettirmesi gerekiyor

en az 5 kişi galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HAYIR MAİLLERİNE GÖNDERİLEN KONFİRMASYON MAİLLERİNİ ONAYLAMAMIŞLAR
  • Hayır işte. Orda boru gibi bir anket var. Onu doldurmanız gerekiyor. O yüzden not complete yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

galiba herbiri de aynı şekilde birilerini kaydettirmesi gerekiyor

en az 5 kişi galiba

Evet hocam kesin veriyormuş araştırdım ama dediğin gibiymiş onlarda 5 kişiyi üye yapmalı

8 kişi şuan üye olmuş benim linkten onlarda 5 er kişi üye yaparsa beleş rapide konacaz

• quote:

Orjinalden alıntı: ..:Roman Kosecki:..

HAYIR MAİLLERİNE GÖNDERİLEN KONFİRMASYON MAİLLERİNİ ONAYLAMAMIŞLAR

onaylama ile ilgli değil, fake mail hesabı açıp denemiştim bi ara , aynı böyle kaldı

davet etiiklerinden de birilerini davet edecek,sistem böyle çalışıyor
  • Forumla birçok kez paylaşıldı. Forumda şerefsiz çok anında şifreyi değiştiriveriyolar.
  • Benim listemdeki bir kişi 5 kişiyi davet etmesine rağmen hala bende o kişi not completed olarak gözüküyor yalan gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

Benim listemdeki bir kişi 5 kişiyi davet etmesine rağmen hala bende o kişi not completed olarak gözüküyor yalan gibi...

Hocam yukarıda bir arkadaşın dediği gibi offera tıklayınca bir resim çıkıyor ona tıklayıncada bir anket
    işte o anketin dolması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

Benim listemdeki bir kişi 5 kişiyi davet etmesine rağmen hala bende o kişi not completed olarak gözüküyor yalan gibi...

Hocam yukarıda bir arkadaşın dediği gibi offera tıklayınca bir resim çıkıyor ona tıklayıncada bir anket
    işte o anketin dolması lazım

Saol onu da bi deneyelim ama bana olacak gibi gelmiyo inşallah olur...

• Bu arada offerdeki resmi tıklıyorum anket felan gelmiyor, sayfa görüntülenemiyor diyor...
  • yaptım ama olur inş. yardımcı olabilirsenizhttp://www.freerapidaccount.com/free/?r=133896

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 11 Kasım 2007; 1:46:18 >
  • boşuna uğraşmayın arkadaşlar biz bunu 2 kere denedik 11 er kişi kayıt ettik bütün istenenleri tamamladık ama verilmiyor ciddiyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.