Şimdi Ara

Ücretsiz Hile Programı Kullananlar Baksın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi birsürü ücretsiz program var.Onu yapan adam insanlığa yararı olsun diyemi yapıyor ? Hayır.
    İlk başlarda normal program koyarak milletin güvenini alır.Ondan sonra programın kaynak kodlarına keylog atarak charların soyulmasına sebep olur.
    Ben Güncel Nod 32 ile pc yi tarattım hiçbir trojan virüs çıkmadı.Ama yinede char soyuldu 10gb gitti.İndirdiğiniz zaman taratmanız hiçbirşey ifade etmez
    Tarattığınızda trojan çıkar mı çıkar ama o sonradan başka biri tarafından konulmuş basit virüslerdir.
    Benim char soyuldu siz dikkat edin mümkün olduğunca böyle programlardan uzak durmaya bakın

• ücretsiz koxp programları zaten çok riskli. dediğin gibi programı yapan adam hayrına yapmıyor. zaten birçok antivirüs programları keyloggerları bulamadığından rahatlıkla charınızı elinizden alabiliyor. en azından sana ders olur bir daha kullanmazsın bu tarz yazılımları.

geçmiş olsun.
  • Hacklenmemek için bazı yöntemler var ama söylemicem.. Ben bu güne kadar hack yemedim, kullandığım taktiğide 3-4 senedir kullanıyorum.. Ayrıca sadece bedava koxplara değil hiçbir illegal programa güvenmem.. HF çok temizmi zannediyosunuz.. Bedava koxplar da reklamlardan aylık 500-1000$ arası doğrultuyor bunuda bilin
  • lisansli kasperskyle tarattim hf yi hfde kesinlikle trojan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera
    Ondan sonra programın kaynak kodlarına keylog atarak charların soyulmasına sebep olur.

Şimdi şunu anlamıyorum, hack yiyebilecek o kadar sebep varken bunu sadece kullanmış olduğunuz ücretsiz koxp'a bağlıyorsunuz ve bir iki cok bilmiş uzman arkadaştan duyduğunuz kulağa bilimsel gelen programın kaynak kodlarına keylog koyuyorlar cümlesini dile getiriyorsunuz.Evet belkide kullanmış olduğunuz ücretsiz koxptan hack yediniz veya başka bir şeyden ancak özellikle bazı ücretsiz koxplar var ki içlerinde keylog olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. İndirdiğiniz koxp'u kullanmadan önce virscan.org adresi sayesinde bütün ANTI VIRUSLER ile taratarak sonucu görebilirsiniz. Benim tavsiyem ücretsiz koxp ile kastıktan sonra başka bir bilgisayardan şifrenizi değiştirip, şu zamana kadar kasmış olduğunuz pc'yi ya tam olarak güvenli modda açıp taratmak ya da format atmak..

• quote:

Arkadaşlar bildiğiniz gibi birsürü ücretsiz program var.Onu yapan adam insanlığa yararı olsun diyemi yapıyor ? Hayır.
    İlk başlarda normal program koyarak milletin güvenini alır.Ondan sonra programın kaynak kodlarına keylog atarak charların soyulmasına sebep olur.
    Ben Güncel Nod 32 ile pc yi tarattım hiçbir trojan virüs çıkmadı.Ama yinede char soyuldu 10gb gitti.İndirdiğiniz zaman taratmanız hiçbirşey ifade etmez
    Tarattığınızda trojan çıkar mı çıkar ama o sonradan başka biri tarafından konulmuş basit virüslerdir.
    Benim char soyuldu siz dikkat edin mümkün olduğunca böyle programlardan uzak durmaya bakın

sen çok biliyorsun... lego nun ve kojd un yaptıklarında trojan yoktur. evet hayrına yapmıyorlar çünkü reklam koyuyorlar onlara ve oradan gelir alıyorlar onun dışında yapanlara bir sözüm yok çoğunda keylog olabilir ama hepsi şeklinde bir genelleme yapamazsın.... ayrıca atıyorum legodan bahsedelim... adamın elinde o kadar çok bug ve hile var ki sınırsız gb ve itemi çok kısa sürede yapabiliyor. elinde 30 tane bug varsa gidip 1 tanesi açıklıyor sadece.. sorum şudur sınırsız gb ve +9 full item yapabilen bir insan neden içine keylog koysun zaten iteme yada gb ye ihtiyacı yok... ama bunun dışında kendini uyanık sanan siteler de yok değil. dediğim gibi sadece bu genelleme değil çoğunluk diyebilirsin...

not: ayrıca paralı olarak yapılmış profesyonel keyloggerları dünyadaki hiçbir antivirüs tespit edemez update etmediği sürece... ücretsiz ve amatör olarak yapılan keylogları tespit edebilirsiniz sadece. millet sadece bu tespit edilemeyen keylogger için binlerce lira verip yaptırıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luciferizmir -- 10 Mayıs 2010; 16:20:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ASLAN1905

quote:

Ondan sonra programın kaynak kodlarına keylog atarak charların soyulmasına sebep olur.

Şimdi şunu anlamıyorum, hack yiyebilecek o kadar sebep varken bunu sadece kullanmış olduğunuz ücretsiz koxp'a bağlıyorsunuz ve bir iki cok bilmiş uzman arkadaştan duyduğunuz kulağa bilimsel gelen programın kaynak kodlarına keylog koyuyorlar cümlesini dile getiriyorsunuz.Evet belkide kullanmış olduğunuz ücretsiz koxptan hack yediniz veya başka bir şeyden ancak özellikle bazı ücretsiz koxplar var ki içlerinde keylog olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. İndirdiğiniz koxp'u kullanmadan önce virscan.org adresi sayesinde bütün ANTI VIRUSLER ile taratarak sonucu görebilirsiniz. Benim tavsiyem ücretsiz koxp ile kastıktan sonra başka bir bilgisayardan şifrenizi değiştirip, şu zamana kadar kasmış olduğunuz pc'yi ya tam olarak güvenli modda açıp taratmak ya da format atmak..

yanlış, yani doğru tabii, ama ben sana bir dosya atiyim, tarat ve temizse eğer aç bakalım.. bütün bilgilerini alırım 15dk'da.

Anti Virus yada tarama sitelerini kullanarak sadece amatör lamerları durdurabilirsiniz. Adam gelir Golden Keylogger'ı koyarsa tabii bulur antivir :)
    Anti Virus'lerin son güncellemelerine göre her seferinde takrar tekrar saklanan keyloggerlar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UselessHero

quote:

quote:

yanlış, yani doğru tabii, ama ben sana bir dosya atiyim, tarat ve temizse eğer aç bakalım.. bütün bilgilerini alırım 15dk'da.

Anti Virus yada tarama sitelerini kullanarak sadece amatör lamerları durdurabilirsiniz. Adam gelir Golden Keylogger'ı koyarsa tabii bulur antivir :)
    Anti Virus'lerin son güncellemelerine göre her seferinde takrar tekrar saklanan keyloggerlar var.

Pc mi koruyan lisansli kaspersky var surekli guncelliyorum deneyelim istersen

• Temiz kurulum yapilmis tum programlari lisansli olan sadece 1 PC den oyuna girin ve hile kullanmayin. Ondan sonrasinda kimse aglamaz. Ayrica Koxpla kasilan Rogue charlardan artik bikmadinizmi. Herkes rogue herkes ayni. Bir Warrior, Priest yada Mage denemeye cesaretinizmi yok? Yoksa onlarda hile kullanamayip oyunu beceremediginizin ortaya cikmasindanmi korkuyorsunuz.
    Yapmayin boyle. Ucuz bahanelerle kendinizi kandirmayin. Oyun adam gibi oynansa Quest itemlarla Ardream yapilirdi. RLB kasilirdi. Ama oyunu ... goturdugu icin 100lerce GB harcayip hala arada top gibi seken charlar goruyoruz.
    Oyuna eglenmek icin degil sinir olmak icin giriliyor artik.
  • Benim daha önceden kullandığım bir keylogger taraması aşağıda.. Her antivirüse güvenmeyin..

http://bit.ly/du4vGm

http://bit.ly/aYzYJs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 10 Mayıs 2010; 17:47:43 >
  • Neyse olan oldu
    Bu tür olaylar anca k2 yi zengin eder.İtem kitleme için gold alırız.Soyulmamak için hf alırız vs..
    K*******(isim vermiyorum ) kullanmaya devam.. Türk yapımı programlardan korkacaksın abi
  • Haklısın. Onu yapan adam babasının hayrına yapmıyor.
  • :D avast forever :D tıkır tıkır işliyor :D buzamana kadar charım soyulmadı bea :D
  • ozaman c++ öğrenip kendi koxpunuzu yapın...
  • Sadece charı soysalar gene iyi sen 50np kazanacan 80 olacan diye orda babanın banka hesabından 1000-2000 belki de daha fazla Tl hortumluyorlar zaten adamın amacı senin carın değil banka hesaplar vs.

Tabiki baban bunu senden bilmez ama
  • Hack olayları genellikle oyun karakterleri için değildir, ileri derece yazılım bilen kişiler zaten 10 gb 20 gb gibi miktarlarla uğraşmazlar. Netten indirdiğiniz msn den turun, güvenilir sandığınız antivirüslerin çoğunda bile virüs, trojan, keyloger vs bulunuyor. Amaçları ( daha çok oyun için konusuyorum ) eğer charınıza g1 kredi ya da premium alırken vermiş olduğunuz kredi kartı bilgileridir. Her ne kadar alış veriş yaptığınız site güvenli de olsa, eğer bilgisayarınızda virüs varsa kendi elinizle bilgileri vermiş oluyorsunuz.

Şahsen antivirüslein yanı sıra, eğer internetten alış veriş yapıyorsanız, girdiğiniz bilgileri sanal klavye kullanarak girin, bu en azından biraz daha önleyici olur. Ama bana kalırsa, bilmediğiniz, güvenmediğiniz hiç bir programı download etmeyin. Birazda pc bilginiz varsa başınıza böyle bir şey gelmez.

Şahsen ben hiç hacklenmedim =) Buna cesaret edebilecek kimseyi de tanımıyorum =) 1 alır 10 öder ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

quote:

Orijinalden alıntı: UselessHero

quote:

quote:

o kadar emin olma bence. keyloggerı geç şuan pcm de herss.exe virüsü var kaspersky bulamıyor resmi sitesine de yolluyorum logları cevap yok 2 haftadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

o kadar emin olma bence. keyloggerı geç şuan pcm de herss.exe virüsü var kaspersky bulamıyor resmi sitesine de yolluyorum logları cevap yok 2 haftadır.

http://bit.ly/du4vGm

http://bit.ly/aYzYJs

Bunlar herhangi bir keyloggerin tarama sonuçlarıdır.. Güvendiğiniz antivirusler ne halde görün

• senin yine iyi benim arkadasım 21 gb kaybetti
  • Eger lego ve kojd nin yaptigi k0xpu bahsediyorsan onlar zaten gerekli parayi reklam ile kaldiriyorlar. Hic kazanmasalar aylik 600 700 lira arasi bir miktar aliyorlar beleş k0xp ve paylaştiklari bug programlari ile. Ki sonucta kimse kimseyi dürtmüyor herkez altina yaziyor kullanmak isteyen kullanir istenmeyen kullanmaz. Bu riske göze alarak kronos'ta 80 lwl char kastim 1 tane pot'um bile calinmadi chardan.Hf kullanan arkadasim 200liralik itemini caldirdi bilgisayarinda ko msn hf windows media playerden başka prog yok. şu an charimin üstünde premiumu yok üstünde 10 12 gb lik nakit + kilitsiz item var. Ben neden soyulmuyorum ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.