Şimdi Ara

SIP desteği ve Türkiye ücretsiz voip programı bilen kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
25.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bir kaç türkiye aramaları ücretsiz olan program buldum fakat hepsi de SIP desteği olmadan bu aramaları yaptırıyor.özellikle SIP aygıtı kullanıpta türkiye için ücretsiz arama yapan arkadaşlara soruyorum.SIP desteği ve Türkiye ücretsiz voip programı bilen kullanan var mı?

• evet varmı ?
  • voipraider de SIP özelliği varmış.fakat tarifeli olarak görüştürüyormuş.tarifesi de 0,04 biraz pahalı.lowratevoip daha hesaplı.
  • Ben voipraider kullanıyorum SIP desteği ya yok ya da ben beceremedim. n95 de bütün ayarları yapıyorum kayıtlı diyor fakat hesabımda para olmasına rağmen arama yapamıyorum. Fringden de denedim fakat ne yaptıysam olmuyor.
  • N95 e bende yaptim tum ayarlari VoipRaider icin ama olmuyo bi turlu, aruyo gorunuyo ama hic bi ses yok, isin ilginci login oluyo cunku bilgisayardaki voipraider kapaniyo baska bi yerde login olundu diyo ama telefon de tik ses yok, beeren var mi hic biliyomusunuz bu olayi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkerny

N95 e bende yaptim tum ayarlari VoipRaider icin ama olmuyo bi turlu, aruyo gorunuyo ama hic bi ses yok, isin ilginci login oluyo cunku bilgisayardaki voipraider kapaniyo baska bi yerde login olundu diyo ama telefon de tik ses yok, beeren var mi hic biliyomusunuz bu olayi?

Demek sorun sadece bende değilmiş : ) Voipraider kaynaklı bir sorun var sanırm bendede aynı sorun var.
  • arkadaşlar voipraiderden SIP kullanan arkadaşları bir voip forumunda rastladım.ayrıca işin ilginci sitesinin içinde SIP ayarlarından bahsetmişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MMS almak da mı ücretli?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARkadaşım nerede okudun acaba bulabilme ihitmalin varmı ? Ben google da yerli yabancı onlarca yer okudum fakat sorun yaşayan yada ekstra bir ayar varsa ondan bahseden yok baglanıyor cepten fakat arama yapılmıyor .. Eğer nerede okuduğunu yazarsan çok makbule geçecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

arkadaşlar voipraiderden SIP kullanan arkadaşları bir voip forumunda rastladım.ayrıca işin ilginci sitesinin içinde SIP ayarlarından bahsetmişler.

mesjı attıktan sonra her zamanki denedim bir umut birden ne goriyim calısıyo :D Hemde cillop gibi :D
  • Voipwise oldukça uygun, ben 4 aydır Türkiye ile ücretsiz konuşuyorum.

0.03 € bu yaklaşık dakikası 6 kuruşa denk geliyor.

Voipwise SIP Tarife Listesi:
    http://www.voipwise.com/en/siprates.html

(Not: PC programı ile Türkiye tamamen ücretsiz)
  • Sanırım voipwise da betamax ın bendede hemen hemen o kadar gitti 0,55 $ vardı hesapta 12 dkk fln konuştum tr ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuadrox

Sanırım voipwise da betamax ın bendede hemen hemen o kadar gitti 0,55 $ vardı hesapta 12 dkk fln konuştum tr ile

Piyasadaki şirketlerin çoğu Betamax'ın zaten.
  • SIP ile oluyormu voipwise de....

bunu öğrendiğim iyi oldu.
  • peki lowratevoip SIP için aynı tarifeyi mi uyguluyor onunda farklı bir tarifesi var mı?
  • quote:

peki lowratevoip SIP için aynı tarifeyi mi uyguluyor onunda farklı bir tarifesi var mı?

Benim üstteki mesajda yazdığım tarife zaten SIP tarifesi. Voipwise'ın PC programını kullanırsan zaten Türkiye ücretsiz aranıyor. SIP olunca da dakikası 6 kuruş (sadece Landline için tahmin edebileceğiniz gibi)

quote:

SIP ile oluyormu voipwise de....

bunu öğrendiğim iyi oldu.

EVet SIP oluyor sorunsuz:

Server: sip.voipwise.com
    Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılıyor sorunsuz denedim.
  • Hocam lowratevoip için SIP tarifesi sormuştum.voipwiseyi yazmışsın zaten.lowratevoip.com da sip tarifesine rastlamadım.
  • quote:

Hocam lowratevoip için SIP tarifesi sormuştum.voipwiseyi yazmışsın zaten.lowratevoip.com da sip tarifesine rastlamadım.

Bu başlık altında yazdığım ilk mesajda SIPrates diye bir link vermiştim zaten.
  • ama dikkatini çekerim.her ne kadar voipwise ile lowratevoip aynı firmanın kolonları olsa da tarifeleri farklı farklı.verdiğin linkin farkındayımhttp://www.voipwise.com/en/siprates.html ama bu tarife voipwisenin... lowratevoipin tarifesi değil.yaklaşık 20 tane betamax /finera prgramı var hepsi ayrı tarife koymuş.
  • quote:

ama dikkatini çekerim.her ne kadar voipwise ile lowratevoip aynı firmanın kolonları olsa da tarifeleri farklı farklı.verdiğin linkin farkındayımhttp://www.voipwise.com/en/siprates.html ama bu tarife voipwisenin... lowratevoipin tarifesi değil.yaklaşık 20 tane betamax /finera prgramı var hepsi ayrı tarife koymuş.

Ya kusura bakma, yaklaşık 4~5 ay arası da lowratevoip kullanmıştım. İkisini karıştırdığım doğal olarak. Lowratevoip ile Türkiye ile görüşmek ücretsiz değil, bu yüzden bırakmıştım, SIP tarifesinin de voipwise kadar uygun olmayacağını düşünüyorum. Lowratevoip'in SIP tarifesi hakkında da bilgim yok.

• ya arkadaşlar sip kullanırsak ses kalitesinde gerçekten olumlu bir fark oluyor mu? özellikle ses gecikmesi? yani değer mi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.