Şimdi Ara

Ücretsiz Eti Karam (Uzerine Istediginizi Yazabiliyorsunuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
4
Favori
16.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 adet ama uzerine istediginiz seyi yazabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her dakika için bir kişi vereceklerler. denk gelcekte ohooo.. verdiğimiz bilgiler, spam mailler ve smler le kalacağız

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Formunda yer alan tüm bilgilerin tarafıma aktarıldığını, formda yer alan tanımlar ile kanun hakkında bilgi sahibi olduğumu, kanundan doğan haklarımı ve bu hakları nasıl kullanacağımı anladığımı, ETİ’nin işleyeceği ve aktaracağı kişisel verilerimin neler olduğu ve işleme, saklama ve aktarma konusunda neler yapılacağı hususunda tarafıma detaylı bilgi verildiğini, tüm bu hususlarda kanunun tanımladığı şekilde aydınlatıldığımı beyanla, tarafıma tebliğ edilen Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Formunda belirtilen kişisel verilerimin, formda belirtilen şartlar dahilinde işlenmesi, saklanması, yurt içi ve yurt dışına aktarılması hususunda açık rıza ile onay veriyorum.

mail, telefon, adrese kadar vereceğiz. yurtiçinde her yere, ve yurt dışına bile verebilir adamlar. 1,25 tl bir gofret için değer mi? kesinlikle değmez
  • bilin bakalım ne yazacağım

• Nickimi yazdim ben degerlendirme yapacaklarmis gelemyecek herhalde :)

• Eti Yapraam yazacak insanlar olacak :/

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

bilin bakalım ne yazacağım
    ÜLKER
  • Bir şeyler yazdık gönderdik gelirse güzel jest hediye olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

bilin bakalım ne yazacağım
    ısır beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ücretsiz Eti Karam (Uzerine Istediginizi Yazabiliyorsunuz)

• *Web sitesinde yer alan her saat ve dakika için sadece tek bir katılımcının mesajı kabul edilecektir.*

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgilime aldım bi tane, umarım gelir. Lütfen siz de 1 adetten fazla almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

Sevgilime aldım bi tane, umarım gelir. Lütfen siz de 1 adetten fazla almayın.
    nereye alıyon , daha eleme usülü yapcaklar

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Eleme yok her saate bi tane koymuşlar. Yani 1440 tane yollanacak. Saçma sapan, uzun mesajları yollamazlar anca.

• her dakika için bir kişi vereceklerler. denk gelcekte ohooo.. verdiğimiz bilgiler, spam mailler ve smler le kalacağız

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Formunda yer alan tüm bilgilerin tarafıma aktarıldığını, formda yer alan tanımlar ile kanun hakkında bilgi sahibi olduğumu, kanundan doğan haklarımı ve bu hakları nasıl kullanacağımı anladığımı, ETİ’nin işleyeceği ve aktaracağı kişisel verilerimin neler olduğu ve işleme, saklama ve aktarma konusunda neler yapılacağı hususunda tarafıma detaylı bilgi verildiğini, tüm bu hususlarda kanunun tanımladığı şekilde aydınlatıldığımı beyanla, tarafıma tebliğ edilen Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Formunda belirtilen kişisel verilerimin, formda belirtilen şartlar dahilinde işlenmesi, saklanması, yurt içi ve yurt dışına aktarılması hususunda açık rıza ile onay veriyorum.

mail, telefon, adrese kadar vereceğiz. yurtiçinde her yere, ve yurt dışına bile verebilir adamlar. 1,25 tl bir gofret için değer mi? kesinlikle değmez

• Şaka gibi bir ülkeyiz kişisel bilgiler 1 tl lik eti karam karşılığında satılıyor.

• Aklıma başka bir sey gelmedi. :)

Ücretsiz Eti Karam (Uzerine Istediginizi Yazabiliyorsunuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 18 Ekim 2018; 11:55:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raziel82

her dakika için bir kişi vereceklerler. denk gelcekte ohooo.. verdiğimiz bilgiler, spam mailler ve smler le kalacağız

zaten alıyoruzki bunları , sadece sahibinden.com için kullandığım 3. yedek hattım vardı , ona bile spamler gelmeye başladı , adamlar satıyor bu bilgileri, ya kendiler, , ya da müşteri hizmetlerinde çalışan elemanı bir şekilde araklıyor

• danner kullanıcısına yanıt
    Her konuda bundan bir kaç tane var sen bilgilerini verme Türkiyede herkesin tc si bile internette varken ben adımı vermişsem ne olacak sanki Mitte gizli ajan senin bilgin ne kadar kıymetli olabilir.

Not:o kadar cekiniyorsan adı adresi yanlış ver geldiğinde gidip kargo şirketi şubesinden elden teslim alırsın olur biter doğrulama yapmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 18 Ekim 2018; 15:0:48 >
  • danner kullanıcısına yanıt
    Bilgilerin zaten bin tane insanda var ve bu bilgiler farkli firmalara satiliyor.En basitinden zamaninda android tel kullandiginda senden numara izni istiyor onlarin bile elinde numara mevcut cok takmamak lazim.

• Ücretsiz Eti Karam (Uzerine Istediginizi Yazabiliyorsunuz)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.