Şimdi Ara

Ücretsiz Eti Karam (Uzerine Istediginizi Yazabiliyorsunuz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
16.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karam askin sevgin bumu sarkisinin sozlerini yazin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Her konuda bundan bir kaç tane var sen bilgilerini verme Türkiyede herkesin tc si bile internette varken ben adımı vermişsem ne olacak sanki Mitte gizli ajan senin bilgin ne kadar kıymetli olabilir.

Not:o kadar cekiniyorsan adı adresi yanlış ver geldiğinde gidip kargo şirketi şubesinden elden teslim alırsın olur biter doğrulama yapmıyorlar
    Sen olayi cok yanlis anlamissin. Olay verilen kisisel bilgiler degil, bu bilgilerin kimlerin eline gecebilecegi ve ne amaclarla kullanilabilecegi. Onemli sahsiyet olmak icin mit ajani olmaya gerek yok. Facebook'un kisisel bilgileri satma olayi yasandi yakin zamanda, bu devirde en buyuk firmalara bile guvenmeyeceksin. Sen istedigin bilgini paylasmakla ozgursun ama bu konuda tereddut yasayan insanlari bu sekilde degerlendirmeye hakkin yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderdik ama adamlar dh den gelen linkleri fark ederler mi acaba diye düşünmedim de değil.

• Ücretsiz

• Dumanus kullanıcısına yanıt
    Gayetde doğru anlamışım benim dediğim zaten Türkiyenin kullandığı sistemlerde güvenlik açığı var hatla zamanında herkesin tcsi internette yayınlandı. Yani zaten bilgilerin var etide de olsa aynı bilgiler ne olacak.

Pentagonda sen konuşuluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 19 Ekim 2018; 10:44:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bilgilerden bahsediliyor. Yauv bi yerden siparis verdiginiz zaman da bu bilgileri giriyorsunuz. Ad soyad tel adres istiyor sadece. Zaten her firma bilgi satiyor. Tc verdigin siteler dahi. Bunda abartilacak bisey yok ki, ad soyad tel adres alt tarafi bi sakin olun

• 34 tane sipariş verdim acaba kaç tanesi gelicek :)
  • Yazdm gönderdim ama anlamadığım şu linkte çıkan saat dk için bi kez mi giriş yapılıyo yoksa birden kez mi bana verilen dakika saat sade bana özel mi yoksa bi başkası da yazabiliyor mu

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Eti'de olsa sorun yok ama onla sinirli kalacaginin garantisi var mi? Niye adresim ve tel numaram gereksiz yerlerde dolassin?

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

bilin bakalım ne yazacağım
    Nbr kaaaarrrrraaaam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

karam askin sevgin bumu sarkisinin sozlerini yazin
    Al artık koynuna beni karam yazsam dava açarlar mı? Gece saatlerini seçip
  • jüri onaylaması nedir ya? baştan koy bari uyarıyı. baştan söylese uğraşmazdım bile.
  • biride çıkıp demiyorki kargoda zaten su olur çukulat.
    ben almadım. bence değmez öoklu hesabada uğraşamam.
  • Yazıp gönderdim,koliyi bekliyorum...
  • amma abarttınız ha sandım tc kimlik vs dahil istiyor. Ad soyad adres telefon mail. Ad soyad doğru girin ürün size gelecek. maili 10 minute mail gibi geçici mail girin. Adresi iş yerinizin adresi girin. Telefonu sallayın zaten kod mod yok hatta eski hattını varsa onu bile girebilirsiniz, bitti gitti.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bize de bırak biraz 😂😂

• Arkadaşa doğum günü mesajli aldım gelirse hoş olur..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.