Şimdi Ara

Ücretsiz 13 Kart Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blizzard ın açıklamasına göre Whispers of the Old Gods paketinin çıkışını takip eden hafta boyunca, oyunculara 13 taneye kadar ücretsiz kart paketi verilecek.
    * Paketin çıktığı hafta oyuna girerseniz 3 kart paketi, C'Thun legendary kartı ve C'Thun u bufflayan 2 kart
    * Standart modda 2 oyun kazanırsanız 5 paket
    * Standart modda 7 oyun kazanırsanız (önceki 2 nin dışında) 5 paket
    ücretsiz olarak hesabınıza eklenecek. Paketlerin toplamı 1300 gold veya 15$ ediyor, verilecek kartlarda ekstra olacak.

Kart paketlerinin hangi ek pakete ait olacağıyla ilgili bir bilgi bulamadım. Whispers of the Old Gods olacağını tahmin ediyorum şimdilik.

Oyunu aktif olarak oynayanlar muhtemelen haberi olmasa bile alacaktır hediyeleri. Ancak fazla oynamayanlar veya bırakmış olanlar, kart paketlerini almak için ilk hafta standart modda oynayabilir.

C'Thun u bu kadar kolay dağıtmaları pek hoşuma gitmedi açıkcası. Daha önce Gelbin Mekkatorque legendary kartını vermişlerdi beta döneminde gerçek parayla herhangi bir şey alanlar için ama bu kez sadece oyuna girerek veriyorlar legendary kartı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Paketin yarısı C'Thun ile ilgili onu vermeden o kadar kartı nasıl entegre edicektilerki oyuna ?
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Paketlerden çıkacaktı. Olması gerektiği gibi veya ilk hafta oyuna girmeyenlerin elde edebileceği gibi.
  • güzel bir haber
  • Teşekkürler haber için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Blizzard ın açıklamasına göre Whispers of the Old Gods paketinin çıkışını takip eden hafta boyunca, oyunculara 13 taneye kadar ücretsiz kart paketi verilecek.
    * Paketin çıktığı hafta oyuna girerseniz 3 kart paketi, C'Thun legendary kartı ve C'Thun u bufflayan 2 kart
    * Standart modda 2 oyun kazanırsanız 5 paket
    * Standart modda 7 oyun kazanırsanız (önceki 2 nin dışında) 5 paket
    ücretsiz olarak hesabınıza eklenecek. Paketlerin toplamı 1300 gold veya 15$ ediyor, verilecek kartlarda ekstra olacak.

Kart paketlerinin hangi ek pakete ait olacağıyla ilgili bir bilgi bulamadım. Whispers of the Old Gods olacağını tahmin ediyorum şimdilik.

Oyunu aktif olarak oynayanlar muhtemelen haberi olmasa bile alacaktır hediyeleri. Ancak fazla oynamayanlar veya bırakmış olanlar, kart paketlerini almak için ilk hafta standart modda oynayabilir.

C'Thun u bu kadar kolay dağıtmaları pek hoşuma gitmedi açıkcası. Daha önce Gelbin Mekkatorque legendary kartını vermişlerdi beta döneminde gerçek parayla herhangi bir şey alanlar için ama bu kez sadece oyuna girerek veriyorlar legendary kartı.

tam olarak tarihi varmı acaba yani ne zaman oyun kazanıpta o card pack leri alabiliriz

• Level dergisi bu ayki yazısında 3 deste den bahsediliyor da +10 bana sürpriz oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Standard mode nedir ve whispers of old gods ne zaman gelecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Paketlerden çıkacaktı. Olması gerektiği gibi veya ilk hafta oyuna girmeyenlerin elde edebileceği gibi.

C'thun'u elde edebilmek için ille de ilk hafta oyuna girmeye gerek yok. Kişinin, herhangi bir zamanda açacağı ilk Whispers of the Old Gods Pack'inden çıkacak. Burada kilit nokta, ilk paket dışında Whispers of the Old Gods Pack'leri C'thun içermeyecek.

Neredeyse sadece C'thun üzerine bir expansion getirip de açılacak pack'lerden C'thun'la alakalı (C'thun olmadan pek de bir anlam ifade etmeyen) onlarca kart çıkarken bir de 134 kart arasından mevcut Drop Rate'le C'thun'un çıkmasını beklemek ya da oyuncuları 1,600 dust harcayarak Craft'a zorlamak pek makul değildi.
  • bizim gibi oyunu sürekli oynayan ve patchi gerekli görenlere extra bir fayda olarak gelecek ama aslında blizzardın yaptığı bu strateji " bu ne yaa gitti kartlar o kadar bla bla ben oynamam artık" kafasına girenler oyunu bırakmadan önce girip bir görmek isteyecektir yeni modu,o oyuncuların kendi kendine aslında o kadar da kötü değilmiş iyi kötü free packleri de aldım deyip oyunda tutacak bir proje bence.
  • Benim merak ettiğim 2 şey var.

-Açtığımız ilk paketteki C'thun un golden çıkma şansı var mı?

-Herkese verilen C'thun sonradan Wotog packinden tekrar çıkabilir mi? Direk dust olucak çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Benim merak ettiğim 2 şey var.

-Açtığımız ilk paketteki C'thun un golden çıkma şansı var mı?

-Herkese verilen C'thun sonradan Wotog packinden tekrar çıkabilir mi? Direk dust olucak çünkü.

hayır.
    hayır.

• KKochaKK kullanıcısına yanıt
    İlk packten sadece normal hali çıkacak ki C'Thun ve Beckoner of Evil için "If you want the golden versions of those cards, they can be crafted" şeklinde Blue Post var.

Evvela yukarıda yazdığım üzere Whispers of the Old Gods Pack'leri C'thun içermeyecek ki bu da geçenlerde verilen bilgiler arasında aklımda kalmış;

"C'Thun and Beckoner of Evil are not available in card packs normally"

• gecen aylarda ben brode neden cthun'u verdiklerini aciklamisti gayet mantikli bence. roportajin devaminida okuyabilirsiniz baya guzel olmus.

http://www.pcgamer.com/hearthstones-ben-brode-on-old-gods-and-reynads-match-making-theory/#page-3

ilgili kisim

"BB: We knew this was the design we wanted to do, but if you open a pack of Whispers of the Old Gods and it’s got a bunch of cultists, you look at the card and say, “What’s a C’Thun? How do I use this? I have to get a legendary card to even build this deck?!” That doesn’t feel great. So by giving C’Thun away free, it’s all upside, it’s all positive. You have C’Thun, you understand how it works, so when you open up a cultist you have the reference, and you’ve got the foundation for building those awesome C’Thun decks already. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 24 Nisan 2016; 6:27:35 >

• 63 pack bakalım.ne atacak

• GrandTurco kullanıcısına yanıt
    açtığımız her kart legendary olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

açtığımız her kart legendary olsun hocam

Amin orhun hocam amin

• Arkadaşlar siz 50 pack i preorder ettiniz mi?
    Az bir zaman kaldı ve ben hala kararsızım...
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Ben aldım hocam android üzerinden 105tl 50 pack için çok uygun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxss -- 25 Nisan 2016; 11:34:39 >
  • Pre order ne zaman bitiyor bilen varmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.