Şimdi Ara

GeForce Now Ultimate 1 aylık üyelik paketi 1 TL'ye düştü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GeForce Now Ultimate 1 aylık üyelik paketi 1 TL'ye düştü!
    Bulut tabanlı oyun platformu GeForce NOW Powered By GAME+ yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile yeni üyeler GeForce NOW Ultimate paketini 1 TL’ye bir ay boyunca kullanma fırsatı elde ediyor.

Nasıl alınır?

Kampanyadan yararlanmak için aktif bir GeForce NOW üyeliği bulunmayan hesabınızda paketler bölümünü ziyaret ederek 1 TL tutarındaki “GeForce NOW’la Tanışma Paketi” ismindeki paketi satın alabilirsiniz.

1. GeForce NOW Paketler sayfasını ziyaret et: https://gameplus.com.tr/gfn/paketler

2. 1 TL tutarındaki GeForce NOW’la Tanışma Paketi'ni Satın Al'a bas.

3. Hesabına giriş yap veya yeni üyelik oluştur.

4. Kart bilgilerini ekleyerek ödemeyi tamamla.

GeForce Now Ultimate 1 aylık üyelik paketi 1 TL'ye düştü!

Otomatik yenilemeye dikkat

Kampanyadan yararlanmak için kart bilginiz sisteme kaydediliyor. Bir ayın ardından normal üyelik ücreti alınıyor. Dilerseniz paketi aldıktan sonra aboneliği iptal ederek 1 aylık hakkınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Böylece gelecek ay için kartınızdan herhangi bir ücret çekilmeyecektir.

GeForce NOW Ultimate üyeliği sayesinde GeForce NOW’daki oyunları internet üzerinden oynayabilirsiniz. Bilgisayar, televizyon, telefon ve tabletinizi bir oyun konsoluna dönüştürebilirsiniz.

• Bin TL'ye performans paketini almıştım bu kış, indirimde.

Misler gibi kullandım, sistem yok bir şey yok. Tam casual işi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sonra PC den açtım fakat her oyun ücretsiz değil sanırım otomatik üyelik yenilemesini iptal edin
    CS 2 açtım 2-3 el
    Şimdi bakınıyorum eğer beğenirse bunların paketleri oluyor indirimli belli dönemlerde alırım
    Deneme amaçlı güzel fırsat haber veren arkadaşa teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokoci35 -- 29 Temmuz 2025; 21:5:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7200 kere başarılar alanlara.

• Anlamadığım şey şu ki hangi oyunu seçersem seçeyim bir kitaplıkta satın almış olmam gerektiği söyleniyor ve oraya yönlendiriyor. Ben oyun denemek istemiştim ama yapamadım sanırım. İptal edeyim aboneliği de boşa kesmesin. Zaten satın alacaksam oyunları sistemim yeter hepsine.

• Paketi aldım ama internet b.k gibi olunca ekranda 60fps de gösterse bende 10fps gibi oluyor. Kendi sistemimi açsam daha iyi oynatır. zaten oyunlar sizin steam epic hesabınız üzerinden açılıyor.

Ben aldım, eğer internetin iyi çekiyorsa gayette oynanır. Ben telefonda oynadım. Bir kol alırsan iyi olur. Fare ve klavyede olur tabi.

birde ben çok önce üye olup denemiştim free modunu şimdi baika bir maille denesem olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 30 Temmuz 2025; 3:55:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kredi kartı bilgilerini girip onaylıyorum, banka doğrulama kodunu da giriyorum.
    fakat tekrar ödeme sayfasına atıyor.
    var mı böyle bir sorun yaşayan.?

• terminator kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorunu yaşadım ya sanal kartı kabul etmiyor sistem, ya da sıfırdan üyelik açmak lazım, aklıma başka bir şey gelmiyor.

Telefondan yaptım ben, bankadan gelen kodu girdikten sonra ödeme ekranına geri attı o ekranda kayıtlı kartlarımla ödeme yap'a tıkladım belki oradan yapar diye ve ödemeyi aldı.

ayrılışlarımsın hüzünlerimden
    ve gülümsemelerim...
    yıllarca saklanmış yüreğimsin,
    unutulmuş,sahipsiz hatıralardan kaçan...
  • kesinlikle ödemeyi almıyor sanal normal hepsini denedim eski üyeliğimde yoktu yine de ödemeyi asla almıyor kredi kartı numarası girme ekranına geri döngü şeklinde dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 30 Temmuz 2025; 10:46:48 >

• sanal kart olduğu için mi almıyor aceba papel paycell hepsini denedim

bende de aynısı oluyor çözebilen varmı sorunu

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.