PSİKOLOJİK SIKINTILARI KONUŞABİLECEĞİM YARDIMCI OLACAK ÜCRET KARŞILIĞINDA Bİ ARKADAŞ VARMI |
ÜCRETLİ PSİKOLOG VARMI FORUMDA

-
-
buraya yaz hocam hep beraber yardımcı oluruz
-
hocam kimse yardımcı olmuyor 2008 den beri forumdayım eskiden kötüyüm derdim var dediğimde 10-15 kişi yazar yardımcı olmaya çalışır telefonuna kadar verirdi
şuan herkes bencil kendini düşünüyor eski iyi adamlar atlarına binip çekip gitti
bir psikologa başvuruyosun 200 tl istiyor derdini dinlemeye
-
yardıma ihtiyacın yok hocam aslında bir şeyleri değiştirmek için çabalamıyorsun. istersen en kral psikologa git sen değişmediğin sürece kimse sana yardımcı olamaz
-
Bence de direkt yazın buradan, belki birinin bir faydası dokunur. En fazla elinizi yormuş olursunuz. Forumdan ücretli psikolog bulmak ne kadar mantıklı bilemedim. Burada para için neler neler yapmayacak insanlar var.
-
Daha yeni okuyorsun, iki üç kuruş kazanacaksın diye olmayan bilginle adamın hayatıyla oynama. Zaten yaptığın şey suç teşkil ediyor uyandırayım.
-
Online psikolog yaz google a cikar saati 200 ve 400 arasi degisiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e tamam da adam diplomalı psikolog değilse öylesine yapıyorsa nasıl anlayacaklar ? Diplomasız bu işi yapan bi ton adam vardır ya böyle ben psikoloji okuyorum ben yapsam kimse gelmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Okadar param yok
Onu dusunmuslerdir heralde.Online psikoloji sitelerine herkes psikolog gibi katilamiyor.Yine diploma sarti var.Normal sokaktaki adam anca musteri olarak uye olabiliyor.
100 liraya dert dinlerim 150yede tavsiye veririm.
Ne kadar süre ?
Hocam illa psikolog mu olması lazım?psikiyatristte olmaz mı?
Kanka burda herkes psikolog mesela. Seni her türlü danışmanımız olarak görmeye hazırız. Sen yeter ki anlat. Mesela bi kaktüs çiz buraya at yorumlayalım. Ooo daha neler neler :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dinlemezsinizki hocam
Şuna Bi goz at.
youtube
Klinik Psikolog Beyhan Budak videolarıyla karşınızda.Bu kanalda mümkün olduğunca sık bir şekilde hayata, ilişkilere ve psikolojiye dair videolar paylaşılır. B Klinik Psikolog Beyhan Budak yaklaşık 11 yıldır meslek hayatını Ankara'da sürdürmektedir. İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirmiş, Gazi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünde yüksek lisans yapmıştır. İkinci yüksek lisansını Klinik Psikoloji alanında yapmıştır. Ankara'da Fenomen Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi'nde çalışmaktadır. ÖNEMLİ NOT: Bu YouTube kanalındaki videolar bilgilendirme ve farkındalık amaçlı olarak hazırlanmıştır. Hiçbir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılamaz. Tanı ve tedavi gerektiren durumlar için lütfen hekimlere başvururunuz. Videolarda yer alan vaka öyküleri gerçek vakalardan (bazen birkaç vakanın birleşimi) esinlenilmiş kurgusal öykülerdir. Vaka öykülerinde hiçbir şekilde bir kişiye ait tanımlayıcı bir bilgi yer almamaktadır.https://www.youtube.com/c/BeyhanBudakYoutube?app=desktop
Derdine göre değişir bazı dertler 1 ayda çözümlenir bazısı 1 senede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X