Şimdi Ara

ÜCRETLİ TIP NASIL OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 26 bindeyim ben eczacılık veya diyetisyenlik yazıcaktım babam ucretli tıp okumamı istedi ama o yuku kaldırabilir miyim bilmiyorum tıp okuyan varsa hayatları hakkında ve işledikleri bazı seyler hakkında bilgi verebilir mi?

• Agir bir maddi yuk
    bir de kasitli olarak zorlayip uzatarak daha da yolmaya calisan bir anlayis var ozellerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • justinbieber2 kullanıcısına yanıt
    ne alakası var bunun parasıyla senin o alanda kendini geliştirmene bağlı yani ben paralı okuyunca bana gelen hastaalrın hepsini öldürmicem merak etme
  • frank pais F kullanıcısına yanıt
    hocam aynen haklısın oyle seyler cok yapıyolar, bide eger gidersem ögrenci hayatım pek olmucak paso ders calısmam gerekcek ama 6 yıl dişimi sıkarsam sonrasında rahat edicem bilmiyorum cok kararsızım
  • yahu anlamiyorum su ucretli tip dusmanlarini. ya kardesim ozel tiplarda sanki yan gelip yatip mezun olunuyormus gibi yorum yapiyorsunuz. ozel tip yazanlari da gerizekali diye dusunuyorsunuz. biri ygs lysdeki basarisina gore iyi ya da kotu doktor olacak diye bir sey yok. adam matematikte basarili olmayabilir, sinavda asiri heyecanlanmis olabilir, kotu bi sene geciriyor olabilir yani bu tip egitimi almasina engel degil. gercekten yapamiyorsa, kapasitesi yoksa tip egitimi icin zaten sinifta kalir yapamaz anlayamaz bi yerlere gelemez adam. kendine guveniyor tip okumayi da istiyor ilgisi de var, durumu da yerinde. belki dereceyle tip fakultesine yerlesmis adamdan daha iyi doktor olacak, nerden biliyorsunuz?

• blntrt20 B kullanıcısına yanıt
    ne güzel söylemişsin kardesim ellerin dert görmesin :))
  • Keşke aynı teklifi babamda yapsa bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardesim ilgin varsa yapabilecegini dusunuyorsan babanin da ekonomisi kaldirabilecekse neden olmasin
    ben gecen sene 14binden mezuna kaldim daha iyi yaparim dedim hedefim tipti bu sene talihsizlik yasadim biraz ailevi sorunlar oldu 39bindeyim
    ben de dusunuyorum yazmayi ama sanirim gelmeyecek sinirdayim. ben yerinde olsam hic dusunmez yazardim gecen sene gitmedigim icin kufur ediyorum kendime aylardir

kardeşim üzüldüm cidden senin adına, benim fazla bi ilgim yok ve o yuku kaldırabilir miyim cok düsünüyorum bi yanım cok istiyo bi yanımda hayatını yasayamıcaksın diyo cok kararsızım ya bide tıp olmazsa eczcılık gidicem o da kotu bi meslek degıl bence herkes ilaclar markette diyoda o iş türkiyede yas bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancafer

kardeşim üzüldüm cidden senin adına, benim fazla bi ilgim yok ve o yuku kaldırabilir miyim cok düsünüyorum bi yanım cok istiyo bi yanımda hayatını yasayamıcaksın diyo cok kararsızım ya bide tıp olmazsa eczcılık gidicem o da kotu bi meslek degıl bence herkes ilaclar markette diyoda o iş türkiyede yas bence

Seneye dene he mn tempoyqa alışırsınb he m parayı far ok lıb değerolendirirsin

• kalk git olm ya hayatını yaşıyamazmış çok merak ediyorum tıpa gitmezsen neler yaşıcaksın ? anltsna brz .s .s
  • aynen kardesim eczacilik sakat is artik. yani benim ailede iki kisi doktor. biri cok severek ve isteyerek yazdi. digeri matematik okumak istiyordu zorla yazdirdilar. zorla yazanin hic ilgisi yoktu baya zorlandi bi sene sinifta kaldi surekli birakacam falan diyordu. mezun oldu falan simdi aile hekimligi yapiyor zaten ilgisi olmadigindan hic tus olaylarina girmedi. ayda yanilmiyorsam 8-9 bine yakin maas aliyor keyfi de yerinde. valla okumasi emek istiyor, cabalamak lazim ama meyvesini de aliyorsun sonucta

• yıllık 30-35 bin lira en az ve ben her dısarı cıktıgımda sureklı ders calısmak zorunda olugumu hissedeicem her sınava baskı altına giricem ben bide yapı olarak rahat adamım biraz kendimi derse o kadar verebilir miyim bilmiyorum
  • cancafer C kullanıcısına yanıt
    o zaman ilk 2-3 sene kas kendini belki devlete geçersin yatay geçişle ama yine söyliyorum imkanın varsa gidiceksin senin yerinde olmak istiyen en az 100bin kişi var biliyorsundur umarım
  • aynen işte gelecegi düşününce tıp yani parayı kırıyo bugunu dusununcede o sıkıntıları yasamak zor geliyo bilmiyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: lhaykol

kalk git olm ya hayatını yaşıyamazmış çok merak ediyorum tıpa gitmezsen neler yaşıcaksın ? anltsna brz .s .s

kardesim adam en az 6 senesini verecek bu ise. uzmanlik falan filan derken 10 seneden fazla ugrasacak. baska meslektekiler o okurken isini gucunu kurmus olacak. hayatinin eglenmelik yillarinda sabahlara kadar ders calisacak bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: blntrt20

quote:

kalk git olm ya hayatını yaşıyamazmış çok merak ediyorum tıpa gitmezsen neler yaşıcaksın ? anltsna brz .s .s

kardesim adam en az 6 senesini verecek bu ise. uzmanlik falan filan derken 10 seneden fazla ugrasacak. baska meslektekiler o okurken isini gucunu kurmus olacak. hayatinin eglenmelik yillarinda sabahlara kadar ders calisacak bazen

Eğlenmelik yıl

o 10 sene sonra 3 senede diğerlerini yakalıcak ayrıca diğerleri 50-55 yasında emekliliğe çekilecekken adam isterse 75 yasına kadar mesleğini yürütecek.

Tıp okursan 20-27 yasların çokda dolu dolu geçmez ama 27 sonrada hayat o zaman başlar senin için.
  • quote:

o 10 sene sonra 3 senede diğerlerini yakalıcak ayrıca diğerleri 50-55 yasında emekliliğe çekilecekken adam isterse 75 yasına kadar mesleğini yürütecek.

Tıp okursan 20-27 yasların çokda dolu dolu geçmez ama 27 sonrada hayat o zaman başlar senin için.

20-27 yas arasi en guzel donem resmen. bence idealleri olmayan ilgisi olmayan biri icin doktorluk zor, yipratici. parasi ikinci planda olmali, once ben sevecek miyim hakkiyla yapacak miyim bu meslegi diye sormak lazim. ogrencilikle de bitmiyor ki ayrica

• alibeyindonanimhaberi A kullanıcısına yanıt
    yalan mi ama kardesim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.