Şimdi Ara

UÇLU KALEM ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar merhaba 50 lira bütçem var önerdiğiniz veya kullanıp beğendiğiniz uçlu kalemler varsa paylaşırsanız sevinirim.

• Rotring Rapid. Mükemmel bir kalem. Bir de Rotring uç alırsan on numara olur.

• SvenNoderT kullanıcısına yanıt

Hocam bu uni toga ve zebra delguard kalemler var ne düşünüyorsun kullandın mı hiç iyi midir sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahya7818 kullanıcısına yanıt

Hocam kullanım açısından nasıl kalem uzun süre yazı ve sınava hazırlandığım için işlem yapıyorum eli yoruyor mu acaba

• Gücükgurbaga kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 aydır bende kullanımı, elinle tuttuğun plastik yeri, ağırlığı falan şahane olmuş.
    Ben de sınava hazırlanıyorum günlük 6 7 saat elimden düşmüyor. Gayet ergonomik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Uçlu Kalem Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Kalem Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Uçlu Kalem Ve Uç Tavsiyesi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pensan iq+

• www.hepsiburada.com
    Uni Versatil Kalem Kuru Toga T M7-450T 0.7 Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/uni-versatil-kalem-kuru-toga-t-m7-450t-0-7-siyah-pm-ofisunim7450

Alışınca çok hoşuma gitti

• ROTRİNG Rapid
  • 60 tl ye Rotring 500 aldım çok memnunum (senelerdir 2 TL'lik Çin mali kalem kullandığım için olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 12 Aralık 2020; 20:3:55 >
  • Zebra delguard hakkında ne düşünüyorsunuz

• Bu 180-200 bandinda olan rapid knk

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

Rotring rapid gibi sanki hangisi iyidir sizce hocam siz memnun musunuz?

Hocam zebradelguardı kullanmıştım fazla uç kırmayan biri için çok gereksizdi. arkadaşıma hediye etmiştim sanırım fazla kullanamadı o da. Uni kuru toga bu yıl almıştım ama düşünce cok cabuk bozuldugunu okuduktan sonra her yazışımda acaba bozuldu mu diye aklımı kurcalıyordu. Başkalarına bir anlam ifade etmesede bu sıkıntı oldu benim icin. Ayrıca test çözerken ucunu döndürme olayından pek faydalanamadım bu yüzden yazarak çalışmıyorsanız bu da gereksiz. Sanırım el yazısı için de uygun değil. Ve 4 aydır rapid kullanıyorum ve gerçekten test için ideal. 35 liraya 4 yıl liseyi bile bitireceğini düşünüyorum. Öneririm.

rotring rapid kullanmadim hocam onerdigim kalem cok ucuz cok hafif oldugu icin baska kalem kullanamiyorum 3 yildir ayni kalemi kullaniyorum bozulmadi da :) bir rotring aldim kenarda duruyor...

• samsunum55 kullanıcısına yanıt

metal gövde cok ağır olmuyor mu hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.