Şimdi Ara

Kalem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba derdini sevey... dediğinizi duyar gibiyim  Doktoraya hazırlanıyorum ve ingilizce çalışıyorum sürekli not almam gerekiyor veya konu çalışmam gerekiyor Faber Castell 1345/47 kullanıyorum fakat 10 yıl olmuştur rahat ve fark ettim ki elim büyük olduğu için sürekli sıkıyorum veya yazarken baskı uygulamam gerekiyor ve bu da elimde sürekli bir ağrıya sebep oluyor. Bu sebeple kalem önerileriniz varsa özellikle ergonomoik ve kaliteli olmasını istiyorum.

Aklımda olanlar;

Lamy Al-Star Versatil

Faber Castell Grip Plus

Rotring 600 ve üzeri seriler (ama bunlar da sonradan baktım ki çok minimaller...)

Bir de mekanik falan muhabbetleri varmış çok anlamıyorum ama önerilere açığım arkadaşlar  

• Başlığı hortlatmış gibi olmayayım ama kalem konusunda tecrübesi olup tavsiye verebilecek olan varsa çok güzel olur.
    Benim de yazı yazarken özellikle kalemi tuttuğum kısım bir noktadan sonra acı yapıyor ve parmağıma iz yapıyor. O kısmı rahat kalemler arıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bahsettiğin acı ve iz kalemin ağırlığından kaynaklanıyor. Scrikss matri-X modelini tavsiye edebilirim. Oldukça hafif ve ergonomi bakımından başarılı bir kalem. Fiyatı da uygun ayrıca.

• forumda 1500 sayfalık bi kalem konusu vardı, aklıma geldi dfsdsd

oraya göz atabilirsiniz.

Hocam bu kalemi biliyorum da parlaklarımızın dokunduğun kısım hatırladığım kadarıyla sertti o yüzden uzun süreli kullanımlarda acı verir hissi oluşmuştu. Daha çok bu siyah şeritli kısmın yumuşak ve uzun kullanımda el acıtmayan kalemlerinden arıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/kalemler-hakkinda-hersey-guncel-kalemciniz-hd-videolu-tanitimlar-baslamistir--39268249
    Uçlu Kalem Ve Uç Tavsiyesi?
    16 yıl önce açıldı
    Kalem Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karagece25 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.