Şimdi Ara

UCLA'da Okumak İçin Ne Gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet geçenlerde polonyayla ilgili bir konu açmıştım ancak benim herşeyden çok istediğim bir hayalim var oda UCLA :) ancak o kadar iyi bir üniversiteki oraya gitmek için ne gerektiğini etrafımdaki kimseye soramıyorum çünkü kötü bir öğrenciyim hatta berbat o yüzden burdan belki bir bilgisi olan vardır diye buraya açiç dedim konuyu bu üniversitede okumak için her şeyi yapabilirim arkadaşlar ( çalışıp okuyup kazansaydın demeyin döverim. ) ne bölüm olursa okurum zaten ucladan çöpçülük bölümünden mezun olsam yine kral olurum ben şöyle düşündüm sporcu lisansı alsam acaba birşekilde girebilirmiyim buraya yada ne bilim bi çeşit özel yetenekle felan alırlarmı acaba? fikri olan varsa söylesin lütfen :)

• Hocam kbakma'da Türkiye'de vasat bir öğrencisin o zaman dediklerine göre de hayatında başardıgın tek şeyin donanımhaber forumlarında Çavuş rütbesi kasmak oldugunu varsayarsak UCLA gibi bi okuldan lisans olsun yüksek lisans olsun nasıl kabul görmeyi bekliyorsun ?
  • ucla değil de yu si el ey diye okuyabilirsin mesela başlangıç olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Hocam kbakma'da Türkiye'de vasat bir öğrencisin o zaman dediklerine göre de hayatında başardıgın tek şeyin donanımhaber forumlarında Çavuş rütbesi kasmak oldugunu varsayarsak UCLA gibi bi okuldan lisans olsun yüksek lisans olsun nasıl kabul görmeyi bekliyorsun ?

Sporcuyum felan ordan kabul görmezmi? ayrıca kötü bir öğrenci olmamla hayatımda başardığım tek şeyin dh de çavuş rütbesi kasmak olduğunu nasıl bağdaştırdın valla helal olsun bence ne kadar mesajın varsa o kadar zamanını harcamışsın demektir bence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

quote:

Hocam kbakma'da Türkiye'de vasat bir öğrencisin o zaman dediklerine göre de hayatında başardıgın tek şeyin donanımhaber forumlarında Çavuş rütbesi kasmak oldugunu varsayarsak UCLA gibi bi okuldan lisans olsun yüksek lisans olsun nasıl kabul görmeyi bekliyorsun ?

Sporcuyum felan ordan kabul görmezmi? ayrıca kötü bir öğrenci olmamla hayatımda başardığım tek şeyin dh de çavuş rütbesi kasmak olduğunu nasıl bağdaştırdın valla helal olsun bence ne kadar mesajın varsa o kadar zamanını harcamışsın demektir bence?

Ah usta sanki benim için farklı mı durum aynı şey benim için de geçerli şu anlık

• istedikten sonra neden olmasın asla hayalınden vazgecme bı sansını dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

istedikten sonra neden olmasın asla hayalınden vazgecme bı sansını dene

ağzından bal damlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shadowshooter vardı forumda uclada okuyo boktan bi üniden falan gitti konusunda anlatmıştı sanırım bilmiyorum ona ulaş onla konuş

edit:konu linki burda

http://forum.donanimhaber.com/m_56775438/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56775438

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duman7 -- 30 Temmuz 2012; 4:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

istedikten sonra neden olmasın asla hayalınden vazgecme bı sansını dene

umut verme oğlum çocuğa sonra tipim nasıl SS'li diye konu açıyorlar töbe estafurullah affet yarabbi.
  • sporcuyum demissin, zaten gitmek icin ya super zeka olacaksin yada cok cok iyi bir sporcu olacaksin. sosyal faaliyetlere cok onem veriyorlar. sansta onemli tabi.

bunlar hep duyum ama sallama degil, iyi arastir konu acmakla olmaz once arastirmakla basla.
  • Forumdan bir kişi orda öğrenci.nickini hatırlamıyorum konuy u güncel tut cevap yazar eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda ucla da okuyan vardı bilgisayar mı yazılım mı birşey okuyordu hatırlamıyorum
    hatta nokia ya iş görüşmesine gidiyorum diye konu mu ne açmışdı
  • bi an aklıma geldi

UCLA'da Okumak İçin Ne Gerekli?
  • Sporcu lisansı mı ? Milli takımlar düzeyinde değilsen geç o işi.

Berbat öğrenciyim demişsin, lisen köklü değilse veya bağlantıları sağlam özel lise değilse yine geç o işi.Kabul alman olanaksız neredeyse.Tabi yine de girersin SAT a full çekersen belli üniversitelerden burs alma ihtimalin var, tabi mülakata bağlı.Ama UCLA dediğin okul, Yale Harvard Oxford Cambridge MIT ayarında okul.Öyle hadi bi gideyim gireyim demekle olmuyor.

Tabi para problemini ortadan kaldırırsan ihtimal artar.

• arkadaşın konusunu okudum helal olsun valla adam nerelere gitmiş yarından itibaren araştırmalara başlıyorum spor üzerinden bakalım vasat bir öğrenciyi alıcaklarmı :D az çok amerikan futbolu bilirim yapılıyımdır hadi bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Sporcu lisansı mı ? Milli takımlar düzeyinde değilsen geç o işi.

Berbat öğrenciyim demişsin, lisen köklü değilse veya bağlantıları sağlam özel lise değilse yine geç o işi.Kabul alman olanaksız neredeyse.Tabi yine de girersin SAT a full çekersen belli üniversitelerden burs alma ihtimalin var, tabi mülakata bağlı.Ama UCLA dediğin okul, Yale Harvard Oxford Cambridge MIT ayarında okul.Öyle hadi bi gideyim gireyim demekle olmuyor.

ne bilim bir umut sporcu adamız alırlar diye :D bahçeşehir koleji mezunuyum sanırım yeter yani bundan iyisi galatasaray lisesi dil bakımından sorunum yok ancak tofl sınavı felan çok kazık diyorlar bakalım bir yarın olsunda beyin durdu artık

• Beklentin yüksek olmasın ama vazgeçme tabi.
  • quote:

quote:

ne bilim bir umut sporcu adamız alırlar diye :D bahçeşehir koleji mezunuyum sanırım yeter yani bundan iyisi galatasaray lisesi dil bakımından sorunum yok ancak tofl sınavı felan çok kazık diyorlar bakalım bir yarın olsunda beyin durdu artık

Okul iyiymiş, git rehber hocanla konuş.Sporcu bursuna bel bağlama dediğim gibi onu bir geç sen.Rehber hocan yol göstersin, gerekli sınavlara gir.Yaş kaç bilmiyorum ama son senense işin zor.

Öğrenciliğim kötü demişsin, not yükseltme sınavlarına girip yükselteceksin notları.Son yılında da başvurunu yapacaksın, teminatları da tamamlanan gerekiyor tabi.Tekrarlıyorum burs olayını geç.Milli takımda oynamıyorsan çok zor o iş.

• quote:

quote:

Sana şöyle söylüyorum: İMKANSIZ.

• quote:

/>
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.