Şimdi Ara

Biraz Gülelim / İTİRAFLAR +18

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece gece çok güldüm sizlerle paylaşmak istiyorum . İşte bir kaç itiraf .

18 yaşından küçükler için sakıncalı olabilir

İTİRAF.COM sitesinden alıntıdır. En çok oy alan yorumları yazıyorum.

Yanlış yer
    Bundan 3 yıl önce sevgilinin evine gidilir. Biraz oynaşmadan sonra sevgili bakire olduğu için anal seks yapılır. Akşam eve döndükten sonra mesaj sesi duyulur. Telefon uzakta olduğundan ve üşengeçlikten "Anne şu mesajıma bir bakıver, kim, ne diyor" diye anneye seslenilir. Ardından annenin sözüyle magmaya gidilir: "Sevgilinden geliyor, kanaması varmış da, yanlış yere mi yerleştirdin diye soruyor."

İç Çamaşırı
    Arkadaşımın sevgilisi "neden sütyen takıyorsun ki, nasılsa içini dolduran bir şey yok" deyince arkadaşımdan gelen cevapla dumura uğramış. İşte o alkışlarınıza layık cevap: "Sen külot giyiyorsun ama!" Kendisini tebrik eder sevgilisine magmada mutluluklar dilerim.

Hüüüp
    Bir alkış da bozulan çamaşır makinesinin gider borusunu açmak için boruyu ağzına alıp hüpleten ve bütün suları midesine çeken teyzeme gelsin. Sonuç mu? Makine çalışıyor, yalnız teyzem biraz bozuldu.

Kadın , 29 , Eskişehir

Köpüklü hayalkırıklıkları
    Monoton giden evliliğimizi renklendirmek için uzmanları dinledim ve eşime beraber banyo yapmayı teklif ettim. Kulağına eğildim ve banyoda bana neler yapacağını sordum. Aldığım ''sokacam'' cevabıyla bir anda kendime geldim. Benim ne ile evli olduğumu anladınız sanırım.

Kadın , 26 , Ankara

Senin için...
    Sırf sen üzülme diye istemediğin hiçbir arkadaşımla görüşmedim, beğenmediğin hiçbir kıyafetimi giymedim, sevmediğin ayakkabılarımı çöpe attım, kırmızı ojelerimi sürmedim, tatilde bile dizinin dibinden ayrılmadım, acıdan öleceğim sanırken senin yanında tek damla gözyaşı dökmedim, her gittiğim yerde sürekli arayıp ne yaptığımı haber verdim, senin arkadaşlarına iyi davrandım, gelmemi istediğin her yere hiç sızlanmadan geldim, saçlarımı kısacık kestirdim, iş görüşmelerine bile benimle gelmene ses çıkarmadım, "ben bunu istiyorum" cümlesini hiç kurmadım, "evlilik yok, çocuk yok" dedin itiraz etmedim. Tüm bunlardan sonra karşıma geçip "bensiz yaşama fikrine alış" diyorsun. Lütfen kanser olma anne, lütfen

Erkek , 30 , İzmir

Alo 112
    Bir alkış da kaza mahalinde elinde cep telefonuyla koşturup "112'nin numarası neydi?" diye bağıran sarışına istiyorum.

Nereye?
    Sabah sabah durakta dolmuş beklediğimi gören ve pek muhabbetimiz olmamasına rağmen beni arabasına alan yan komşumuza bir teşekkür ediyorum. Yolda yanımızdan hızlıca geçen arabaya "Nereye gidiyosun ulan pezevenk?" diye bağırmasını kınıyorum. Ama üstüne alınıp "şehir merkezine abi" diye cevap veren kendime de büyük bir alkış istiyorum...

Güvenlik zarı
    Telefondaki müşteriye güvenlik kontrolü sırasında "Annenizin kızlık zarı?" diye soran bendim. Ve fakat alkış istemiyorum. Yeterince utandım çünkü.

70 Gram Kıyma
    P... Mağazası'nın et reyonundaki görevli, 1YTL'lik kıyma isteyen yaşlı amcanın paketine, kıymayı tartıp etiketi yapıştırdıktan sonra, ona göstermeden iki avuç daha kıyma ilave ettiğin gözümden kaçmadı. Günüme umut dolu başlamamı sana borçluyum.

Ümit dünyası
    Daha önce çalıştığım bankanın müdürü ''Hayata dair her şeyini benimle paylaşabilirsin''diyor; ümit dünyası. Bindiğim otobüste karşımdaki yakışıklı genç ''Msn adresiniz var mı?'' diyor; ümit dünyası. Karşıdan karşıya geçerken bana yol veren adam ''Gittiğiniz yere bırakabilirim'' diyor; ümit dünyası. Asansörde karşılaştığım üst kat komşum gözümün içine içine baka baka ''Günaydın ''diyor; ümit dünyası. Ben de bana hiç ama hiç yakın davranmayan hödük kocama her gece sırtından sarılıp ''Her şeye rağmen seni seviyorum'' diyorum; neden mi, ümit dünyası...

Ölümüne Kankayız
    Kardeş kardeş yatmaktan bıkan ben kocamı baştan çıkartmak için yanında mastürbasyon yaptım. Eşim ''beni çıldırttın canım'' dedi ve o da mastürbasyon yaptı. Sonuç olarak kardeş kardeş yatmaktan mastürbasyon kankalığına terfi ettik.

Acı kaybımız
    3 ay önce ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip Necmi'yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ''Abi onlar kış uykusuna yatar'' cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.

Yatakta intikam

Yeni sevgiliyle ilk defa birlikte olacak olmanın heyecanı ile yatakta işler ilerlerken üstümü çıkarttığım anda sevgilimin 'dışardan daha büyük görünüyorlardı' lafı üzerine ilişkinin sonlarına doğru sarfettiğim 'hayatım artık hepsini sokabilirsin' cümlesi kesinlikle bilinçli olarak söylenmiştir. Cevap 'ama hepsi bu kadar'dır. Sevgilinin yüzündeki ifade görülmeye değerdir, intikam alınmıştır ve görev tamamdır.

Ben almayayım komutanım
    Askerdeki kardeşime silah vermişler. Annemin ilk tepkisini aynen aktarıyorum: "Götür çabuk ver onu, komutanına da annem kızdı ben bu silahı alamayacağım de'"

Artık çok geç!
    Restoranda yemek yiyoruz. Hemen yanımıza bir çift oturacak, adam kadının sandalyesini çekiyor kibarca; ben iç geçirip kozalağıma bakıyorum. Bizimki yapıştırıyor; "Belli, kadın daha vermemiş..." Sözün bittiği yerdeyim.

Kadın , 25 , İzmir

Dalgalar durulunca
    Alkolün kanda yeterli (!) miktarda olduğu bir gece MSN açılır ve ''içtim yine dalgalanıyorum ben'' yazılır. Ertesi sabah aldığınız maille kendinize gelirsiniz: ''Orada dalgalar durulunca sen beni bir ara. BABAN''

Kız Önlüğü
    İlkokul birinci sınıfa başlayacağım. 5 can, babamın 1 memur maaşına bakıyoruz. Annem ve babamla önlük almaya pazara çıkıyoruz. Satıcı bir önlük gösteriyor, annem: “Kız önlüğü değil mi bu!'' diyor, satıcı: “Ablacım kız-erkek fark etmiyor!” diyor. Arkadan kuşaklı ve boyu diz kapağının biraz üzerinde olan kız önlüğü ile okula başlıyorum. Erkekler kovalamaca oynuyor, kızlar kendi aralarında ip atlıyor. İki gruba da dahil olamıyor, akşamı zor ediyorum. Evde olan biteni anneme anlatıyorum. Onun da yapacağı pek bir şey yok, beni telkin etmeye çalışıyor, “oğlum önlüğünün bir şeyi yok, erkek önlükleri de aynı” diyor, paramız yok diyemiyor. O kız önlüğüne bir türlü alışamıyorum, çocuklar dalga geçiyor, aldırmıyorum, utana sıkıla birinci sınıfı bitiriyorum. Sonra diğer sınıfları da bitirip mühendis oluyorum. Bugün etrafımda, her şeyi tüketip hiçbir şey olamayan çocukları ve ailelerini gördükçe çok üzülüyorum

Fantezi
    Işık kapatılır, mumlar yakılır, elektrik sobasının önüne çırılçıplak uzanılır (maksat karanlıkta şömine etkisi yaratmaktır) ve koca beklenmeye başlanır. Sonuç, gözlüğünü aramak için odaya dalan bir kayınvalide, nasıl toparlandığını bile hatırlayamayan ve fantezisi yanan bir gelin ve geline kızan bir koca. Kozalak ailesi magmadan saygılarını sunar.

6. His
    6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi. Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. Sustum. Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz

Umarım beğenmişsinizdir
  • Çoğunu okumuştum itiraf.com'da . Ordaki seviyeye hayranım bayanlar bile çekinmeden yazıyor ve kimse ters birşey söyleyemiyor .
  • Halay başı
    Bence yılın alkışı, konser sırasında bir kadın hayranı tarafından sahneye fırlatılan dantelli külodu, mendil sanıp konser sonuna kadar elinden düşürmeyip, üstüne üstlük bir de külotla halay çeken Özcan Deniz'e gelsin

@DieselTRoniC . evet haklısın çok seviyeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biraz Gülelim mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.