Şimdi Ara

Uçakta kokpite nasıl girebilirim?(girdim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ha yerdeyken ha havadayken girmişim ne farkı var ki sonuçta ben kullanmayacağım bir şeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ucak havadayken bi manası var sizin için hani uçuyor önünü görüyorsunuz kokpiti aletleri fln hepsi faal , birde islevsiz halde madde olarak görmek var farkı anlayabiliyormuyum? Hoş benim için 2 türlü de farkı yok ta

• arkadaşlar bende bu ayın 22sinde yada 24 ünde trabzon-ist atatürk'e uçacağım bende kokpite girip en azından bir hatıra fotoğrafı çektirmek istiyorum bu konuda bi arkadaşımızın dediği gibi yapmayı düşünüyorum kağıda yazıp hostese verip pilota ulaştırmasını rıca edeceiğim fakat kağıtta yani pilotun beni tam anlaması için neler yazabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
  • lazoo1 L kullanıcısına yanıt
    Kağıt olayını bende düşündüm ama yapmadım.Sana tavsiyem direk girişte ön kapıdan gir başhostes durur orada ona sor hembelki kokpit kapısı açık olur kapıya nezaketen tıklatıp girebilir miyim dersin pilota.Ben değil ancak binerken önümdekiler(yanıma oturanlar) direk pilota sormuştu bence sende öyle dene,uçak yerdeyken alınırsın.

• Kağıt Magit uğraşmayin gençler kabin amirine direk söyleyin musaitse alır sizi iceri

• quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Kağıt Magit uğraşmayin gençler kabin amirine direk söyleyin musaitse alır sizi iceri

Aynen öyle ama uçuş sırasında alacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Kağıt Magit uğraşmayin gençler kabin amirine direk söyleyin musaitse alır sizi iceri

haklısın uçuş sırasında bildiğim kadarda yasak galiba girişte ön kapıdan gireceğim kokpite giremessem bu sefer kağıt işine geçecem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazoo1

quote:

quote:

haklısın uçuş sırasında bildiğim kadarda yasak galiba girişte ön kapıdan gireceğim kokpite giremessem bu sefer kağıt işine geçecem :D

Bugün bindiğim uçakta girişte kokpit kapalıydı ama sen kesinlikle şansını dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 10 Temmuz 2014; 1:49:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün bindiğim uçakta girişte kokpit kapalıydı ama sen kesinlikle şansını dene

:D biletler ayın 17sinde sabırsızlıkla bekliyorum :D :D

• lazoo1 L kullanıcısına yanıt
    Uçaktan nince haber ver
  • quote:

Uçaktan nince haber ver

unutmuşum haber vermeyi kusura bakma :D kokpite girdimm inanılmaz duygu :))
  • quote:

quote:

Uçaktan nince haber ver

unutmuşum haber vermeyi kusura bakma :D kokpite girdimm inanılmaz duygu :))

Öyle gerçekten
  • Yarın bende üssü ayarladım kendime bakalım f16- Türk yıldızları f5 yarıdıracaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Yarın bende üssü ayarladım kendime bakalım f16- Türk yıldızları f5 yarıdıracaz

O nasıl oluyor? Baban filan mı çalışıyor orada ya da tanıdık mı var?
  • quote:

quote:

Yarın bende üssü ayarladım kendime bakalım f16- Türk yıldızları f5 yarıdıracaz

O nasıl oluyor? Baban filan mı çalışıyor orada ya da tanıdık mı var?

Tanıdık :) Çoğu zaman gidiyorum zaten :) Geçenkinde f18 e binmiştim :) ama ispanya nın f18 i türkiye nin değil Anadolu Kartalı tatbikatı için geldi.

• ne gundu be. Barid kartali guney e kokpitine girdim. Mukemmeldi resmen. Elimle lovyeyi kavrayip hissettim ve ben buraya aitim dedim :) Daha sonra gear in icine baktim herhey kablo ile doluydu. Sonra ise f16 ya bindim zaten :)

• -Airbus- kullanıcısına yanıt
    ss yok mu?
  • quote:

ss yok mu?

Maalesef Bunda izin vermediler. Ama ispanyollar rahat ss konusunda Adamlar f18 lerine alıyor yetmezmiş gibi foto çekinin diyor ya
  • quote:

quote:

ss yok mu?

Maalesef Bunda izin vermediler. Ama ispanyollar rahat ss konusunda Adamlar f18 lerine alıyor yetmezmiş gibi foto çekinin diyor ya

Hatta al bir tur at

• quote:

quote:

quote:

ss yok mu?

Hatta al bir tur at

Çift kişilik olsa izin verirlerdi :D

( Şaka yapıyorum arkadaşlar, bunun için havakuvvetlerınden çok çok özel bir izin gerekmektedir, ki bu hiçbirimize verilmez zaten) :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.