Şimdi Ara

Uçakta kokpite nasıl girebilirim?(girdim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uçaktaki herkes indikten sonra kaptan pilotasorarsanız pek sıkıntı edeceklerini sanmam
  • Bizi de bilgilendirin hocam inince .
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanHindistanCevizi

Bizi de bilgilendirin hocam inince .

Yarın akşam editlerim konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Bizi de bilgilendirin hocam inince .

Yarın akşam editlerim konuyu.

Bekliyoruz.
  • Biz yasak diyenler çok bilmiş olduk şimdi de.Diyoruz ki kesinlikle yasak ve hatta kaptanın kokpiti tüm yolcular tahliye edilmeden terketmesi de yasak.Ama istisnalar olmaz mı olur.(Sadece yerde)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçağa binerken ön kapıdan bindim direk görürsem pilota sormak için kapı açıktı birisi içerde fotoğraf çektiriyordu ben de girdim biraz bakındım farkedilmeden çıktım

• quote:

Uçağa binerken ön kapıdan bindim direk görürsem pilota sormak için kapı açıktı birisi içerde fotoğraf çektiriyordu ben de girdim biraz bakındım farkedilmeden çıktım

Siz de fotoğraf çekseydiniz hocam hatıra olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 1 Temmuz 2014; 3:12:50 >
  • quote:

quote:

Uçağa binerken ön kapıdan bindim direk görürsem pilota sormak için kapı açıktı birisi içerde fotoğraf çektiriyordu ben de girdim biraz bakındım farkedilmeden çıktım

Telefon kapalıydı o sırada.

• quote:

quote:

quote:

Telefon kapalıydı o sırada.

Anladım.

• quote:

Bir daha kesinlikle habersiz girmeyin derim. Sizi bir terörist sana bilirler. Tüm uçak boşalıtılır ve detaylı bir bomba araması yapılabilir. Dediğim gibi hostese rica edin, böylelikle hem koltuğa oturup lövyeyi elinizle kavrayabilirsiniz hemde fotoğraf çekinebilirsiniz.
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    Habersiz giriğim dediğim tamamen girmedim kafamı soktum sayılır,zaten hostes gördü ve bir şey demedi.
  • quote:

Habersiz giriğim dediğim tamamen girmedim kafamı soktum sayılır,zaten hostes gördü ve bir şey demedi.

E o zaman o girmek sayılmazki görmek sayılır Keşke deseydin ben havacılık meraklsı bir gencim işte kaptanlarla tanışabilirmiyim felan diye vs vs. Ben hep bu lafı kullanırım. Bir keresinde pegasusun a320ceo sundayız işte girerken bi host abi vradı merhaba ben havacılık meraklısı bir gencim en büyük hayalim pilot olmak dedim adam kokpite girdi direk geç bakalım dedi şıp diye anladı tabi o an benim içi paha biçilmezdi Ama hayatımda en zor kokpite girişim f16 ve f18 oldu. hele ki f18 tırmanmak o kadar zor ki 4 basamak koymuşlar sadece her basamağa bir ayağın sığıyor o derece. F16 ise içine girerken terlemiştim bata mücadele verdim. Sonra yanımdakı asker abi bataryaları aç bakalım dedi tamam dedim battery i on a almamla göstergeler geldi bişey area yazıyordu o anda mükemmeldi. ama kesinlikle türkiyede f18 e binen tek genç olarak en güzel anım oydu.

• -Airbus- kullanıcısına yanıt
    Pilotla konuşmuş kadar oldum.Yanıma oturanların kocaları ve 2oğlu pilotmuş tum yolda konuştuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: emure

Uçuştan önce bi kağıda merhaba kaptanım ile başlayan adım şu öğrenciyim bla bla kokpiti çok merak ediyorum izniniz olursa girmek istiyorum yaz sonuna da adını soyadını koltuk numaranı yaz uçağa girerken hosteslerin birine uzat kaptana verir misiniz diye sor. Kaptan kağıdını okur alırsa bi 2-3dk alır.

güzel fikirrr :D bi dahaki uçuşumda deneyeceğim :)
  • Bana da nasip olur inşallah. İlk uçak yolculuğumda kokpitteyim eğer dediğin gibiyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

quote:

E o zaman o girmek sayılmazki görmek sayılır Keşke deseydin ben havacılık meraklsı bir gencim işte kaptanlarla tanışabilirmiyim felan diye vs vs. Ben hep bu lafı kullanırım. Bir keresinde pegasusun a320ceo sundayız işte girerken bi host abi vradı merhaba ben havacılık meraklısı bir gencim en büyük hayalim pilot olmak dedim adam kokpite girdi direk geç bakalım dedi şıp diye anladı tabi o an benim içi paha biçilmezdi Ama hayatımda en zor kokpite girişim f16 ve f18 oldu. hele ki f18 tırmanmak o kadar zor ki 4 basamak koymuşlar sadece her basamağa bir ayağın sığıyor o derece. F16 ise içine girerken terlemiştim bata mücadele verdim. Sonra yanımdakı asker abi bataryaları aç bakalım dedi tamam dedim battery i on a almamla göstergeler geldi bişey area yazıyordu o anda mükemmeldi. ama kesinlikle türkiyede f18 e binen tek genç olarak en güzel anım oydu.

anadolu kartalı 14-2'de bulundun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ghonzoo

Bana da nasip olur inşallah. İlk uçak yolculuğumda kokpitteyim eğer dediğin gibiyse.

Biraz pilotlarla alakalı yani daha önce hiç açık görmedim kokpiti.

edit:senin kullandığın uçak similatörünün adı neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 3 Temmuz 2014; 23:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazoo1

quote:

Orijinalden alıntı: emure

Uçuştan önce bi kağıda merhaba kaptanım ile başlayan adım şu öğrenciyim bla bla kokpiti çok merak ediyorum izniniz olursa girmek istiyorum yaz sonuna da adını soyadını koltuk numaranı yaz uçağa girerken hosteslerin birine uzat kaptana verir misiniz diye sor. Kaptan kağıdını okur alırsa bi 2-3dk alır.

güzel fikirrr :D bi dahaki uçuşumda deneyeceğim :)

Direk gidip ön kapıdaki hostese sor büyük ihtimal girersin benim önümdekiler öyle girdi, ben de arkalarından

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghonzoo

Bana da nasip olur inşallah. İlk uçak yolculuğumda kokpitteyim eğer dediğin gibiyse.

Biraz pilotlarla alakalı yani daha önce hiç açık görmedim kokpiti.

edit:senin kullandığın uçak similatörünün adı neydi?

Ben similator kullanmıyorum. @Elma kullanıyor, soruların varsa ona sorabilirsin.

• Aklı başında hiçbir pilot ve kabin amiri uçuşta seni almaz kokpitte işinden olabilir . Yerde kokpitte girmenin ne manası var? Zaten tüm yolcu çıktıktan sonra herkes biran evvel ucaktan kaçmak ister dolatisiyla o vakti pek bulamayabilirsin.
    [simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 7 Temmuz 2014; 11:34:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.