Şimdi Ara

Uçakta kokpite nasıl girebilirim?(girdim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım, neyse ben yinede inince beklerim biraz bir umut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umursamaz bir görevli denk gelirse sorarım deyip sormayabilir ama ssnmıyorum.

• Olmaz diye birşey yok ama havada çok zor, inişten sonra tüm yolcuların uçağı terketmesini beklersen belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIM120B

Kısaca söylemek gerekirse babam bir havayolu şirketinde kaptan pilot ve kokpite girmiyorum/giremiyorum.Tek yapabildiğim babamla uçuş konusunda sohbet etmek ve merak ettiklerimi sormak.

babanız sivil kökenli mi askeri kökenli mi
  • nickten tahmin etmiştim
  • 3 Kere girdim 2 si rica ederek 1 de genel müdürün hatrı ile idi. hatta pegasusun a320 sinde benim bilgim kaptanı hayretler içerisinde bırakmış ve bana kartını vermişti. O gün bu gündür cüzdanımda saklarım o kartı :)
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    Uçuş sırasında mı girdin yerdeyken mi ve ne dedin de girdin?Bahsettiğin kart kimlik kartı gibi bir şey mi bu konularda senin kadar bilgim yok

Bu arada sınav nasıldı dostum?
  • Bu arada sana sormayı unuttum senin mülakatlar nasıldı?
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    yarın kara salı hava perşembe deniz
  • ya olum ekşi sözlüge fala yaz kokpitte falan seyehat etmek diye çogu adam girmiş yazmış 1-2 dklıgına verirler bence burdakı cok bilmişlere bakıpta denememezlik yapma denemeden ne zarar gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Uçuş sırasında mı girdin yerdeyken mi ve ne dedin de girdin?Bahsettiğin kart kimlik kartı gibi bir şey mi bu konularda senin kadar bilgim yok

Bu arada sınav nasıldı dostum?

Yerde tabiiki. Uçuş sırasında her türlü girmek yasak. Ya kart da iste kpt. xx xx yazıyor. İsim vermek istemiyorum pilotun işi riske girebilir. Ü

Sınav 14 yanlış ya.

• -Airbus- kullanıcısına yanıt
    İstediğin yer geliyorsa problem yok

• Umarım kazanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: otuz4

ya olum ekşi sözlüge fala yaz kokpitte falan seyehat etmek diye çogu adam girmiş yazmış 1-2 dklıgına verirler bence burdakı cok bilmişlere bakıpta denememezlik yapma denemeden ne zarar gelir.

Sözlük kullanmıyorum. Zaten soracağım da nasıl ne zaman sormam gerektiğini araştırıyorum yoksa giren burada da var.

• Bence git gösterse aynen şunu de ilk uçuşunda ben de aynısı deneyecegım new york uçağında demedim pişmanım :

Merhaba ben havacılık meraklısı biriyim adım şu yaşım şu kokpite 1-2 dklıgına girmeme izin verir misiniz eğer yasakla uçak ındıkten sonra girme şansım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian. -- 27 Haziran 2014; 10:30:53 >
  • Benzer bir şey söyleyeceğim de havada girmek kesinlikle yasakmıș.

• quote:

Özel liseye gideceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

quote:

Özel liseye gideceğim :)

Sorun yok o zaman

• Merhabalar, öncelikle foruma yenı kayıt oldum ve hayatı en ınce ayrıntısıyla işledigi için çok sevdim ve begendım bundan sonra daha aktif olacagım .

Kendımı tanıtacak olursam anadolu jette first officerım sizin sorunuza gelicek olursak , sivil havacılık kuralları geregı UÇUŞ ESNASINDA kokpite girmek KESİNLİKLE yasaktır. Ancak pilotun insiyatifine baglı kalarak piste indikten sonra sizi 1-2 dklıgına kokpite alabilir.
  • Hoşgeldiniz, teşekkür ederim bilgi için, uçuş sırasında ya da yerdeyken hostese soracağım ya da görürsem pilota. Uzun zamandır pilot arıyordum meslek hakkında konuşmak için boş vaktimde mesaj atarım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.