Şimdi Ara

uçak mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
5.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.size daha doğrusu forumda uçak mühendisi olan varsa ona sormam gereken birkaç soru var .acaba yardımcı olur musunuz?şimdiden teşekkür ederim.

• sual 1:ben başörtülü ve pardösülü bir kızım .iş bulurken zorlanır mıyım?malum insanlar zekadan çok dış görünüşe önem veriyorlar.
  • sual 2:bu bölüm bir kız için uygun mudur?
  • sual 3:iş sıkıntısı var mı?
  • Sual3:Hangi üniversiteyi düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sual 4:bu bölümü İTÜ yerine NEÜ de okusam benim için şansızlık olur mu?
  • Elward kullanıcısına yanıt
    necmettin erbakan üniversitesi uçak mühendisliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ UÇAK MÜHENDİSLİĞİ
    14 yıl önce açıldı
    Gemi mühendisliği
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lütfen benim için çok önemli
  • arkadaşlar bu konuyu okuyan ve bilgisi olan yok mu?Allah aşkına yardımcı olun.
  • bazı tanıdklarım iş imkanları çok iyi diyor.bazı mühendis tanıdıklarım iş imkanı çok az diyor.annem ve babam okul ihtisasımı iyi yaptıktan sonra yüksek lisans yapmak için yurtdışına da göndeririz dediler.lütfen bilgisi olan veya bu bölümde okuyan yardımcı olsun.
  • Bende uçak müh. İsteyen biri olarak bildiklerimi söyliyim
    -öncelikle savunma sanayi mi,sivil havacılık mı ona karar vermen gerekir
    -iş sıkıntısını duymadım şuana kadar konuştuklarımdan
    -Kız,erkek ayrımı kalmadı artık müh. Bence
    - kapalı ya da açık olmanız 21. Yüzyılda takan varsa arkadaşlığınızı kesin direk zaten
    -network açısından fark olur eğitim olarak eğitim kadrosunu ve der programlarını incelemeniz gerekir

aslında inceledim pek fark yok ama konyadan elektrik elektronik mühendisliğinden mezun olmuş bir mühendis İTÜ dışındaki mühendilerin iş bulma imkanının ek olmadığını belirtmiş.ee haliyle annem babam işsiz kalırım diye üzülüyorlar.ben bu sene mezuna kalmıştım.58 binden 34 bine çekebildim. tekrardan mezuna kalma imkanım imkansız gibi.çok arada kaldım.kafam karıştı.uçak okuyacağına yazılım veya bilgisayar mühendisliği oku diyorlar.ben de masa başında pek oturan bir insan değilim.kafam kazan gibi oldu.
  • Hocam yanlış anlamayın ama 35+ insanların hepsinde sağlık sektörü aşkı var ve müh. Ön yargısı var sizin yaşayacağınız allah izin verirse 60-70 yıl ver mutlu olmanız gereken mesleği seçmelisiniz
    Ben bu sene 20k yaptım itü uçak için bir sene daha kalcam eğer çalışırım derseniz kalabilirsiniz

evet doğru söylüyorsunuz.ben geçen sene tıp için mezuna kaldım bu senede iyi yaparım diyordum ama dersane beni bitirdi.ben de sınava 2 hafta kala oturup fizik çalıştım.sınavda 10 d 3 yanlış yaptım. oysa sadece iki hafta çalışmama rağmen .annem biraz şaşırdı.tıp kazanacağıma emin gibi bakıyordum.bu sene ingilizce hazırlık okuyacam ya da almanca hazırlık okuyacam.kendime güvenim azaldı .etrafıma ne dersem diyeyim sanki dediklerim şaka ya da yalan gibi geliyor.aklımda 2 meslek vardı.tıpa geçen sene sıralamam yetmiyordu bu sene de zekam.inşallah hakkımda hayırlısı olur.
  • Hocam hakkınızda hayırlısı uçak müh güzel bir meslektir şimdiden hayırlısı olsun

inşallah.
  • Yıldırım Beyazıt univeristesi u sec efsane imkanları ve kadrosu müthiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir bilginiz var mı hocam
    Sizin sıralama neydi hocam? Forumda görüyordum sizi

• Brula Noyan kullanıcısına yanıt
    20k geldi hocam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.