Şimdi Ara

uçak mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
1
Favori
5.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadın için uygun değil özel sektörde ne yazık ki durum bu şekildedir.
    Sıralamanıza yarı burslu diş hekimliği olabilir veya tekrar hazırlık olabilir.Kariyer danışmanı olarak biraz daha sağlıklı düşünmenizi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sual 1 e cevap

Güzel ve alımlı isen ister açık ister kapalı ol bir erkekten 1 -0 öndesin.

Sual 2 ye cevap

Mühendislikler genel olarak erkek mesleği görülür. Analitik zeka vs erkekler biraz daha önde ve başarılı.

Ama sen bölümü seviyor ve ilgi duyuyorsan, geçici bir heves değil diyorsan cinsiyet önemsiz. Ben bu işi yapacağım mesleğim bu olmalı dedikten sonra cinsiyet önemli değil.

Sual 3 e cevap

İtü uçak gelse iş konusunda rahat ol derdim

Ama necmettin nasıl bilmiyorum. Birde unutmayın bizde uçak havacılık gelişmiş değil iş imkanı elektrik makine vs gibi değil bu yüzden öncelik itü ve odtü mezunları olur.

Ama iş birazda şans nasip kısmet ve çalışma. Şimdi sana kesin bulursun yada bulamazsın demek çok zor. Ordan mezun birini bulup sormaya çalış.

Sual 3 aynı zamanda sual 4 e de cevabı da içeriyor.

• teşekkür ederim.
  • Ganara G kullanıcısına yanıt
    tüm sorulara cevap verdiğiniz için sağolun.
  • hocam bu konuda bayağı bilgilisiniz herhalde. size 2 soru sorabilir miyim?1. bu sene ingilizce hazırlık okuyup 1.sınıfın sonunda yatay geçiş yapmak ne kadar mantıklı?
    2.bu sene hazırlıkta sınava tekrar hazırlanıp tekrar tercih yapmak ne kadar mantıklı? şimdiden teşekkür ederim.
  • Ganara G kullanıcısına yanıt
    Mühendislikler genel olarak erkek mesleği görülür. Analitik zeka vs erkekler biraz daha önde ve başarılı. özellikle bu dediğinize katılıyorum ama ben matematiğe aşığım ve bu sene kısa bir sürede fizikte ne kadar ilerleyebildiğimi farkettim aslında bu da bir etken oldu.sizce seneye tekrar hazırlanıp tıpa geçmek mi daha mantıklıdır şimdiden teşekkür ederim.
  • anlaşılan havacılık sektörüne bi ilgin var. bilgisayar mühendisliği gibi başka bi alan önermeyeceğim. neü de uçak yerine aybü de havacılık ve uzay mühendisliği yaz. tai ile anlaşmalı uygulama eğitimini orda alacaksın.kadrosu da çok çok iyi.
    https://aybu.edu.tr/havacilik/

bi gözat kardeşim o sıralamayı heba etmeni istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 22 Temmuz 2019; 9:5:39 >
  • İkisine de gerek yok derim enerjinizi boşa sarf etmiş olursunuz.

• ne için anlamadım.
  • Eğer ille de uçak mühendisliği yazarsanız hazırlık ve yatay geçişle uğraşmamaya çalışın.

• neden?İTÜ en iyisi değil mi bu konuda
  • hocam ingilizcemi lisede geliştiremedim.1 sene verip biraz olsun geliştirmek istiyorum.
  • Kadın için hiç uygun değil onun yerine başka mühendislik olabilir.Sırf fizik seviyorsunuz diye mühendislik okumak pek mantıklı değil.

• kusura bakmayın si kariyer geliştirmecisiydiniz.karıştırdım.
  • Geliştir fakat uçak mühendisliği pek sana uygun değildir iyice düşün derim.

• Evet bu alanda yuksek lisansim var aktif olarak çalışıyorum.Ayrica MEB de kadrolu fen öğretmeniyim.

• ben birkaç şey düşündüm yaklaşık gece 3 ten beri araştırıyorum .evet biraz benim için zorlayıcı olacak ama inşallah sonunda mutlu olacağım. fikriniz çok değerli.çok teşekkür ederim hocam.
  • uçak alanında mı?
  • Kafanızı karıştıran şeyleri yazabilirsiniz ,mesleki eğilim ölçüleriniz net değil anladığım kadarıyla...

• ben tam 13 yıldır tıp hayali kurdum.6 yaşımda anatomi atlasına aşık oldum.ama lisede fen alanını ne kadar sevdiğimi ve matematiğe bayıldığımı anladım.aslında matematiğin de fizik kadar ağırlıklı olması beni bu noktaya itiyor.ve ben masa başında oturamıyorum.mühendisliklere baktığımda en hareketli mühendisliklerden bir tanesi bu.ve Türkiyenin askeri hava alanındaki atılımları beni bu noktaya çekti.ama kendime başka birkaç yol daha çizdim ve bunu da ancak üniversiteye başlayınca anlayabileceğim bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.