Şimdi Ara

Uçak Müh. havacılık hangi ülkede okunmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi ülkede belirrtiğim bölümü okumak daha prestijli olıur

• Ben de uçak müh. Düşünüyorum ben korede kaist ti düşünüyorum muheslik bakımından dünyada 20 lerdeydi tam olarak kaç hatırlamıyorum korede ilgini çekiyosa kaist veya seol national lı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralama yaparsak(Elbette iyi univleri):
    1.Amerika
    2.Japonya
    3.Rusya
  • teşekkür ederim
  • Ama isin icine Kore girince sartlar degisiyor. Misal Kore universitelerinin ogrenci kabul sartlari cok fazla ve maliyetler 10bin ve uzeri seviyelerde oynar. Amerika universitelerinde okumak istiyorsan eger fazlaca parayi gozden cikarman gerek. Burslar var tabiki ama herkes faydalanamiyor. Japonya ise en pahali ulkelerden. Aylik masraflar okulun senelik masraflariyla birlikte olunca dudak ucuklatan masraflara denk geliyor. Aralarinda tam emin olamasamda Rusya daha iyi bir secenek gibi duruyor. Ama tabi o da masrafli. Arkadasim sana genel olarak soylemem gerekirse eger ailenin maddi durumu gayet iyi ise bu bolumu yurtdisinda okumani oneririm yoksa diger turlu cep yakar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam rusyada okuduktan sonra ne kadar prestijli olur bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

hocam rusyada okuduktan sonra ne kadar prestijli olur bilemiyorum

Bilirsin ki Rusya askeri anlamda dunyanin en guclulerinden. Bu yuzden askeri egitime onem veriyorlar. Hele ki suan var olan Ukrayna sorunu ile Dunya Savasinin cikma ihtimaline karsi daha da onem veriyorlar egitime. Orada okuman iyi olur diye dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam moskovada aylık yaşam giderleri hakkında bilginiz var mı ? @Mr. Khan
  • Uzgunum yok denecek kadar az bir bilgiye sahibim. Ama forumda ArazNazarov adli kisi Rusya da okuma konusunda bilgili ve kendiside orada okuyor. Bi iletisime gecmeyi dene istersen.

• günceldir
  • güncel
  • günceldir düşüncelerinizi bekliyorum
  • hiç olmadığı kadar güncel
  • GÜNCEL!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.