İTÜ Uçak Mühendisliği mi?Yoksa İTÜ İşletme Mühendisliği mi bu konuda ciddi bir biçimde kararsız kaldım.Üniversite hayatları,bölüm zorluğu,iş imkanları,alanında yükselme konusunda bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsunlar. |
İTÜ UÇAK MÜHENDİSLİĞİ Mİ İTÜ İŞLETME Mİ SEÇMELİYİM
-
-
Kampüs farkını da düşün gerçek kampüs mü yoksa inanılmaz iyi bir konumda tarihi binada mı okumak istersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iki alan da birbirinden tamamiyle farklı alanlar gibi duruyor hangisini daha çok istediğine odaklan bence isletmeyi bilmiyorum ama muhtemelen ucak mühendisliği daha zor bi bölümdür.
itü işletme müh yaz hayallerini yaşa.. ah ulan ah zamanında 1 soru daha yapıp gidemedik ya o da bizim ayıbımız olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
itü işletme çok rahat her alanda kendini geliştirebileceğin bir program bence (Dışarıdan kasman lazım tabii, ama bir okulun sana sağlayabileceği sağlam bir etiketi sağlıyor itü işletme müh). aşırı asosyalsen önermem okuyanlardan gördüğüm kadarıyla. ama az çok sosyal biriysen (çoku tercih ederim) işletme müh yazmalısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 28 Temmuz 2024; 14:46:46 > -
Tıp yaz yoksa işsiz kalırsın
-
itü işletme mühendisliği hocam. içimde kalan bir bölüm. mfci olsaydım büyük ihtimalle hedefim burası olurdu
Gerçekten ya 500 kişi ile kçatı
Teknik bir insan olmak istiyorsan savunma sanayi, ağır sanayi öyle ortamlar holuna gidiyprsa ve ayrıca en basitinden atölyede vakit geçirmek hoşuna gidexekse el işi vs uçak bu durum hariç diğer HER DURUM için işletme yaz geç
işletme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 28 Temmuz 2024; 14:45:23 > -
mühendis olmak istiyorsan uçak
-
Makine yaz ikisininde işini yaparsın
İTÜ Makine der geçerim.
Şu spesifik alana yönelmek zorunda olup başka alana yönelemeyeceğiniz Otomotiv Uçak Mühendisliği gibi bölümlerde ne ararsınız onu da bilmiyorum
Ya sonradan fikrini değiştirir ve Uçak Sanayisinde çalışmayı istemezsen ne olacak ? Ama en azından Makine Mühendisliği okurken pek çok sektörü seçebileceksin çalışmak için ve Makine Müh. bunu tölere edebilir
-
İtü işletme yerine itü endüstri daha mantıklı zaten uçak tutuyosa endüstri de tutuyodur
Uçaklara karşı ilgim çok daha yüksek ve uçak mühendisliğinin maaşları genel olarak daha yüksek.Üstelik uçak mühendisleri rahat bir şekilde makine mühendislerinin girdiği işlere girebiliyor çünkü temelinde makine mühendisliğini kapsayan bir bölüm
-
Endistüri neden daha mantıklı peki işletmeden??
-
Çünkü Uçak Mühendisleri zaten makine mühendisleri kadar donanımlı oluyor ve uçak mühendisliğinde daha çok gelcek görüyorum
-
Uçak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçak yazma ihtimalim olsa ahh keşke elimde ahhh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
itü işletme müh yaz hayallerini yaşa.. ah ulan ah zamanında 1 soru daha yapıp gidemedik ya o da bizim ayıbımız olsun
|
Iki alan da birbirinden tamamiyle farklı alanlar gibi duruyor hangisini daha çok istediğine odaklan bence isletmeyi bilmiyorum ama muhtemelen ucak mühendisliği daha zor bi bölümdür. |
Benzer içerikler
- tıp dönem 1 kurul 1 soruları
- psikolojik karın guruldaması
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
- tyt taktikleri
- altuğ güneş kimdir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X