Şimdi Ara

Uçak korkusunu nasıl yenerim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce Azerbaycana uçarken başıma gelen şiddetli türübulans benim uçak maceramın sonu olmuş ve bir daha uçmamaya kendime söz vermişdim.Ama Otobüsle Azerbaycana 2 gün sürüyor ve çok tehlikeli ve yorucu oluyor yollar.Ve tatilimin az olması nedeniyle uçakla gitmem lazım.Ama her aklıma uçak lafı gelince ellerim ayaklarım titriyor.Annemi görmem lazım çok hasta.Bana yardımınız lazım..Lütfen ciddiyeti bozmayın.Çok samimi olunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inviter1907 -- 2 Haziran 2012; 0:43:22 >

EDİT: Konuyu okumadım , özür dilerim. Uçağa binerken anneciğini düşün ona sarılacağını düşün , hiç korkmazsın valla bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaltique -- 2 Haziran 2012; 0:55:42 >

Honda is a Passion.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Uçaktan paraşütle atla , korku falan kalmaz. Ya da uçuş sırasında hostes ile .

EDİT: Konuyu okumadım , özür dilerim. Uçağa binerken anneciğini düşün ona sarılacağını düşün , hiç korkmazsın valla bak.
    sakinleştirici at binmeden 1 saat önce (antidepresan)

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Uçaktan paraşütle atla , korku falan kalmaz. Ya da uçuş sırasında hostes ile .

türbülans dedin nedir bi aşa bi yukarı sağ sol sora bi bakmış inmişsin

Flight sim de uc ucagin motorlari boz sonra kurtarmaya calis korkmazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

★ Corsair Severler Derneği ★ Corsair Fan Club ★
    Intel Core i5 [email protected] GHz || MSI Z87 G45 Gaming || Asus GTX 780 DirectCU II || GSkill RipjawsX 8GB 1600MHz CL9 || Samsung 840 EVO 250 GB SSD || Seagate Expansion Desk 2 TB HDD || Corsair Carbide 400R 750W || Corsair Hydro H100i || AOC E2461Fwh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Yahu ben sadece ucmak icin ucaga binmek icin 1 gunluk sefer yapmis insanim siz ucaktan korkuyorsunuz.

Benimde uçak korkum var ve birtürlü yenemiyorum :(
    Ancak şimdiye kadar türbülanstan dolayı kaynaklanan bir uçak kazası yok.

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Yahu ben sadece ucmak icin ucaga binmek icin 1 gunluk sefer yapmis insanim siz ucaktan korkuyorsunuz.

otobüsle ne tehlikesi anlamadım bide memurlar filan hep rüşvetçiymiş doğru mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasil yardim edebilirizki ucaktan daha hizli ve guvenilir bir ulasim araci olmadigi icin sanirim mecbursunuz

Orijinalden alıntı: labidu

Yol 2 gun suruyor.. Yollar berbat ozellikle gurcustan yollari cok tehlikeli.Ve tabi ototbusde cok berbat

Orijinalden alıntı: inviter1907

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Yol 2 gun suruyor.. Yollar berbat ozellikle gurcustan yollari cok tehlikeli.Ve tabi ototbusde cok berbat

Alıntıları Göster
    2 tek at hiçbir şeyin kalmaz. "Uçak mı haha dötümün kenarı" havasında olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Alıntıları Göster
    Dostum asıl otobüsten korkucaksın.. Uçak en güvenli ulaşım çeşididir. Öylesine söylenmiş bir söz değil bu.

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Alıntıları Göster
    koridor tarafına otur, okuyacak bir şeyler al yanına 2 saat su gibi geçer zaten

Antalyaya tatile giderken binmistim ce hatta kusabilirim diye poset bile almistim hostesten . Yukseklik korkum da vardi . O ucak , havaya kalktigi an hersey bitmisti benim icin . Hic turbulans vb birsey yasamadim ama ucak vazgecilmez ve hala en guvenilir hava aracidir ... Gunde milyonlarca trafik kazasi olurken yilda 10-20 'yi gecmeyecek kadar ucak kazasi oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Cam kenarına oturma, uçak kalkmadan sen kemeri takip uyumaya çalıs. bir yandan da müzik dinle

Orijinalden alıntı: Soğuk Espri

Cam kenarına oturma, uçak kalkmadan sen kemeri takip uyumaya çalıs. bir yandan da müzik dinle
    Arkadsimla gidecekdim o vaz gecti.. Baska tarihe aldi ucagi.. Bende buyuk ihtimal yine otobuse mahkum kalacam.Tek bine bilecegim birsey degil nalet olasi

Arkadsimla gidecekdim o vaz gecti.. Baska tarihe aldi ucagi.. Bende buyuk ihtimal yine otobuse mahkum kalacam.Tek bine bilecegim birsey degil nalet olasi

Alıntıları Göster
    FSX oyna.

Orijinalden alıntı: XsI

FSX oyna.

Alıntıları Göster
    Üstad uçak kadar rahatı var mı...Binmeden 2 duble viski çak...Uçakta da bi bira atarsın...2 saat zaten, kafan kıyak geçer gider...

Tam tersine ben otobüsten korkarım...Uçak düşse temiz iş...Otobüs kaza yapsa sakat kalma riski var Allah korusun...

Hiçbir mazeret basarinin yerini tutamaz... M.K. Ataturk
    Gomdugunuz sadece bedenimdir... Ilk Felsefe Sehidi Sokrat...
  • quote:

Arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce Azerbaycana uçarken başıma gelen şiddetli türübulans benim uçak maceramın sonu olmuş ve bir daha uçmamaya kendime söz vermişdim.Ama Otobüsle Azerbaycana 2 gün sürüyor ve çok tehlikeli ve yorucu oluyor yollar.Ve tatilimin az olması nedeniyle uçakla gitmem lazım.Ama her aklıma uçak lafı gelince ellerim ayaklarım titriyor.Annemi görmem lazım çok hasta.Bana yardımınız lazım..Lütfen ciddiyeti bozmayın.Çok samimi olunuz.

Öncelikle anneniz için çok geçmiş olsun umarım iyileşir.

Sizin korkunuza gelecek olursak.Anlaşılan ciddi bir badire atlatmışsınız ki bu kadar kokuyorsunuz.Aslında türbilans tek başına uçağı düşürmek için yeterli değildir.Her gün bir sürü uçak bu hava olaylarından etkilenir ve bir süre sarsıntılı - gürültülü....yolculuk sonrası rotasına devam eder.Dediğim gibi çoğu kez tek başına türbilans uçağın düşürmede etken değildir ama bir kaç şeyi de tetiklemesi gerekir.O bir kaç şeyi tektiklese bile bozulan sistemlerin yerine yedekbir sistem devreye girer.Uçak bu durumun ciddiyetine göre ya en yakın havaalanına iner ya da planlı havaalanına varana kadar devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce Azerbaycana uçarken başıma gelen şiddetli türübulans benim uçak maceramın sonu olmuş ve bir daha uçmamaya kendime söz vermişdim.Ama Otobüsle Azerbaycana 2 gün sürüyor ve çok tehlikeli ve yorucu oluyor yollar.Ve tatilimin az olması nedeniyle uçakla gitmem lazım.Ama her aklıma uçak lafı gelince ellerim ayaklarım titriyor.Annemi görmem lazım çok hasta.Bana yardımınız lazım..Lütfen ciddiyeti bozmayın.Çok samimi olunuz.

Sizin korkunuza gelecek olursak.Anlaşılan ciddi bir badire atlatmışsınız ki bu kadar kokuyorsunuz.Aslında türbilans tek başına uçağı düşürmek için yeterli değildir.Her gün bir sürü uçak bu hava olaylarından etkilenir ve bir süre sarsıntılı - gürültülü....yolculuk sonrası rotasına devam eder.Dediğim gibi çoğu kez tek başına türbilans uçağın düşürmede etken değildir ama bir kaç şeyi de tetiklemesi gerekir.O bir kaç şeyi tektiklese bile bozulan sistemlerin yerine yedekbir sistem devreye girer.Uçak bu durumun ciddiyetine göre ya en yakın havaalanına iner ya da planlı havaalanına varana kadar devam eder.

Cok tesekkur ederim guzel anlatiminiz icin.. Her halde piskolojik destek almam lazim.Bir turlu ikna olamiyorum.Dediklerinizin kesinlikle farkindayim.Ama korkum ve basima gelenler beni urkutuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Cok tesekkur ederim guzel anlatiminiz icin.. Her halde piskolojik destek almam lazim.Bir turlu ikna olamiyorum.Dediklerinizin kesinlikle farkindayim.Ama korkum ve basima gelenler beni urkutuyor

Alıntıları Göster
    Hocam öncelikle geçmiş olsun diyorum.
    Unutmayın ki pilotlar türbülansa girileceğini daha öncesinden biliyor. Bu yüzden türbülanstan mümkün olabildiğince kaçınıyorlar.
    Madem yakalandınız zaten kısa süre içinde çıkıyorsunuz türbülanstan. Kafanıza çok takmamanızı öneriyorum zira her uçuşta türbülans olacak diye bir şey de yok.
    Tekrar geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.