Şimdi Ara

Uçak korkusunu nasıl yenerim :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nat.Geo'da bir belgesel vardı Uçak Kazası Raporu diye izle onu yenersinSonundada rahatlatıcı bir söz söylüyordu bunların başınıza gelme ihtimali milyonda bir diyordu galiba

Bu arada geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HouseM.D. -- 2 Haziran 2012; 23:18:39 >
    Rahat bir köle mi olmak istiyorsun, özgür bir insan mı?
  • Cesaret Hapı Al

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Nat.Geo'da bir belgesel vardı Uçak Kazası Raporu diye izle onu yenersinSonundada rahatlatıcı bir söz söylüyordu bunların başınıza gelme ihtimali milyonda bir diyordu galiba

Bu arada geçmiş olsun

Hocam dedigini seri halinde izliyorum.. O programdan dolayida bir ara gece ruyalarimda ucaklar dusuyordu :)
    Uzak durmakta fayda var o programdan
  • uçarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

İlk uçağa 2007'de binmiştim . Balerin - Gondol gibi ( Gondol çok nadir ) eglence araclarina bindigimde , fix kusuyordum ve yukseklik korkum vardi ...

Antalyaya tatile giderken binmistim ce hatta kusabilirim diye poset bile almistim hostesten . Yukseklik korkum da vardi . O ucak , havaya kalktigi an hersey bitmisti benim icin . Hic turbulans vb birsey yasamadim ama ucak vazgecilmez ve hala en guvenilir hava aracidir ... Gunde milyonlarca trafik kazasi olurken yilda 10-20 'yi gecmeyecek kadar ucak kazasi oluyor

günde milyonlarca araç trafiğe, binlerce uçak yolculuğa başladığı için olmasın o ? az denklem kurun la

• 11 milyon seferde bir kaza ihtimali var. Uçak kazası raporu Diğer yaptığın tüm işlerden daha güvenli neredeyse

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Flight sim de uc ucagin motorlari boz sonra kurtarmaya calis korkmazsin.

quote:

Orijinalden alıntı: XsI

FSX oyna.

Seviyorum DH'yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 3 Haziran 2012; 1:12:53 >

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Annen çok hasta.Onun için.Bu kadarını yapabilirsin sanırım?

Iste otobus secenegini galiba ise koyacam..

Orijinalden alıntı: Alper1907

11 milyon seferde bir kaza ihtimali var. Uçak kazası raporu Diğer yaptığın tüm işlerden daha güvenli neredeyse

kaza risk olasılık sıralaması; kara > deniz > hava şeklindeydi yanılmıyorsam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben uçağa binmeden önce biraz (eğer sizin için de uygunsa) alkol almanızı öneririm , uçak korkusu olan çoğu insan uçağa binmeden önce biraz alkol alarak rahatlıyıp biniyor. eğer sizin için de sıkıntısı yoksa biraz alkol almanızı öneririm.

Orijinalden alıntı: pilot5858

öncellikle anneniz için geçmiş olsun.
    Ben uçağa binmeden önce biraz (eğer sizin için de uygunsa) alkol almanızı öneririm , uçak korkusu olan çoğu insan uçağa binmeden önce biraz alkol alarak rahatlıyıp biniyor. eğer sizin için de sıkıntısı yoksa biraz alkol almanızı öneririm.

Hayatimda hic alkol icmedim.. Bide Alkol alirsam ucakta duserse tamamen bitdim direk cehennemlik :)
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.