Şimdi Ara

uçağa binmiş olan arkadaşlara bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
23.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 hafta sonra amerikaya gidiyorum, ama uçakta hangi koltuğu seçeceğime karar veremedim, cam kenarı en iyi manzara nerede izleniri, kanatların hemen önünde almak istedim ama orası first class a giriyormuş
    kanatların arkasından alacağım mecbur ben en arkanın 2 koltuk önünde alayım diye düşündüm ama arkalar nasıldır, yada kanatlar nereye kadar uzanıyor ve pencerenin önüne geliyor,

en arkanın 5 koltuk önü nasılsır??

uçağa binmiş olan arkadaşlar bi yardımcı olun

• yok mu hiç binen ya
  • cam kenarı kanat arkası her yer güzeldir, amerika baya uzun uçuş olacak ekonomi sınıfında baya bi daralacan
  • Valla yol uzun, cam kenarı boynun tutulur..Ben bile burdan ankaraya giderkene boyun tutulmasına uğruyom, ne varsa aşşaıda

Hem senin gitcein yol paso okyanus neye bakcan ki...Uzan sırt üstü hostes kes başka da bişiy yapma
  • hangi şirketle gidiyorsun. Birde uçak airbus mı ? boeing mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 5 Haziran 2006; 20:48:17 >
  • exit al, uzat ayaklarını rahatça git
  • Ön taraflardan al daha çabuk gidersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uçağa göre değişir onur air ise hele yanındaki bide sigara içtiyse offf
  • cok fark yapmiyoo aslinda cogu koltuk ayni arkadasin dedigi gibi exit yani alirsan onun bir metre kadar acik oluyoo rahat gidersin

ama kalkista en arka tadintan yenmez
  • haklısın kardeş yere baksan mavi havaya baksan mavi, ben yolculukta cam kenarndan başka bi yere oturamam nedense, hiç uçağa binmdeiğim için kanatlar nereye kadar uzanıyor bilmiyorum bi arkadaş bi kere binmiş ondada tam kanadın üstüne denk gelmiş başka bi şey göremedim diyor, peki arkadaşlar uçağın en arkası nasıldır, mesela ben belediye otobüslerinde hep en arkaya otururum ne varsa artık orda, acaba en arkayımı alsam ne yapsam, bi yardım edin arkadaşlar, uçağa binen arkadaşlar hangi koltuğa bindiğini ve nasıl olduğunu anlatabilirmi

quote:

Orjinalden alıntı: Freedom123

Valla yol uzun, cam kenarı boynun tutulur..Ben bile burdan ankaraya giderkene boyun tutulmasına uğruyom, ne varsa aşşaıda

Hem senin gitcein yol paso okyanus neye bakcan ki...Uzan sırt üstü hostes kes başka da bişiy yapma

• delta hava yolları boeing 767-300
    quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

hangi şirketle gidiyorsun. Birde uçak airbus mı ? boeing mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ön taraflardan al daha çabuk gidersin

• Arkadaş anlatmıştı yolculuk 10-15 saat sürdüğü için millet uçakta sağa sola geziniyomuş paso. Koridorlarda volta atıomuş sıraya girip sende öle yaparsın koridorlarda gez dur aşağı bakıp napcan .
  • Uçağın tipine bağlı aslında ama okyanus aşırı ise büyük bir uçaktır,orta bölümden alma sakın,cam kenarı iyi olur,bileti alırken sor kanat üstü olmasın arkası önü farketmez.

Uçağın en arkasını alırsan kaza filan olduğunda kurtulma şansın daha yüksek olur.

Exit yanı da ayak uzatma yönünden çok rahat,ayrıca hosteslerlede daha kolay iletişime geçersin.

Kanat üstü ve orta hariç hepsi güzeldir.
  • İlk 12 koltuktan al arkası fazla sarsıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

delta hava yolları boeing 767-300
    quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

hangi şirketle gidiyorsun. Birde uçak airbus mı ? boeing mi

/>

arkdaşların dediği gibi exit bölümü daha rahat olur senin açından. diğer türlü bir fark yok. uzun bir uçuş olacak aşağıyı görsen neye yarar, illaki aşağıya bakıcam dersen arkadan 3-4 sıra önde al derim

• ben uçakla seyahat ettim 10 (gidiş-dönüş) kere falan ama hepsi yurtiçi ya da kktc falan

Ama sana söliim exit gibi yok, herkes sıkış tepiş otururken sen mis gibi ohhh uzat ayakları otur, bir kere oturmuştum walla en iyi yer orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 5 Haziran 2006; 21:15:25 >
  • arkadaşlar nasıl resim koyuyoruz yaw, ben deniyorum erişiminiz yok yada üye değilsiniz diyor sonra forumdan çıkartıyor beni yeniden üye adımı şifremi girmek zorunda kalıyorum ne iş ,

bi anlatırmısınız uçağın içini göstereceğim
  • Bide amerika'ya bilet fiyatını merak ettim ya ekonomik sınıf denmiş.Acaba ne kadara patlıyor?
  • kanat üstü ve orta kısımda oturma nerede oturursan otur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.