Şimdi Ara

UBİSOFTUN OYUNLARINDA OPTİMİZE SORUNU MU VAR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd r9 280x vaporx
    650w güç kaynağı
    corsair kasa
    msı gd65 anakart
    amd 8320 3.50 ghz işlemci ama genellikle ubisoftun oyunlarında (farcry3,assasins creed 4 )oyunlar kasıyor

• oyunların orjinal mi? orjinal olmayan oyunlarda bazı ilaçlar oyunda kasılmalara sebep olabiliyor.
    eğer orjinalse doğal bişi değil ben laptopta bile ac3 te iyi performans aldıysam senin bu oyunları fullde oynaman gerekir
  • grandcross G kullanıcısına yanıt
    farcry 3 orjinal ama ac4 değil ama farcry 3 de mesela 60 fps birden 40 filan düşüyor genellikle ubisoftta böyle mesela bf 3 ve bf4 böyle değil acaba neden?
  • dediğin gibi optimizasyon sorunu olabilir v-syn kapat bide öyle dene AA yı birazda olsa düşürmeyi dene
  • grandcross G kullanıcısına yanıt
    onları denedim bence optimize sıkıntısı var bu sistemde kasması imkansız bence
  • Far Cry 3'ü dx11'li exe'den çalıştırıyorsun değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    hayır ne alakası olabilir ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen gene iyisin benim pc hiçbir oyunda 40 fpsye kadar çıkamadı
    28 olunca seviniyorum

• enesferiz E kullanıcısına yanıt
    Valla kendi bilgisayarimdan biliyorum. Oyunu uzun sure normal exe'den aciyordum ve gpu kullanimi dusup duruyordu dolayisiyla fps'de. Optimizasyon berbat diye feryat etmistim heryerde ama daha sonra dx11'li exe den acinca oyunu gpu kullanimim surekli %99 da kaldi fps'de sabit bi sekilde oynadim.

bi deneyeceğim sağolun
    yine olmadı oyunun optimizasyonu berbat bence çünkü bf4 gibi ağır oyunda böyle sorun yaşamadım ben
  • ubisoft forumlarında yada steam forumlarında biraz gezin vardır bi çaresi
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3021861 söylee bişi buldum ingilizcen varsa biraz bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandcross -- 16 Mayıs 2014; 0:52:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.