Bildirim
UBISOFT Bize Dürüst Olsaydı...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Güzel video iyi dokundurmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında sadece Unity ve Watch Dogs rezaleti değil, oyunu olduğundan daha iyi göstermeye Far Cry 3 ile başladılar. İlk yayınlanan oyun görsellerini oyunun son hali ile ilgisi yoktu fakat oyun güzel çıktı da sesi çıkan çok olmadı. The Division ile kademeli olarak düşürdüler kaliteyi ki bence orta seviye bir oyun olmasına rağmen yine beğenildi çok olay olmadı. Bunlara Rainbow Six Siege'i de ekleyebiliriz. Adamlar aslında her seferinde bunu yapıyor ama oyunlar iyi çıkınca pek ses çıkmıyor. İlk Watch Dogs'u yüklediğim zamanı hatırlarım da ekran kartım mı bozuldu, ayarları işlemedi mi diye kontrol etmek zorunda kalmıştım. Grafikleri geçtim hack dediği video da denildiği gibi bir tek kamera hacklemek ki bunu yapmaya da pek ihtiyaç kalmıyordu. Ubisoft bir yandan Valiant Hearts, Child of Light ve Rayman gibi tutmayacağı kesin fakat güzel, kaliteli, değişik oyunlara onay vermesine rağmen açık ara en sevmediğim firma. Herkesin nefret ettiği EA bir kere bile oyunu olduğundan farklı göstermedi ve ben hiç EA ile optimize sorunları yaşamadım BF3 ve 4 ilk çıktığında çok kötüydü ama ben şansıma denk gelmedim hiç bir soruna ki BF1 ve Battlefront da aşırı iyi gözükmesine rağmen çatır çatır çalışıyor.
Tüm oyunların birbirine benzemesi sinir bir durum AC'de artık sıkan harita açma ve haritayı 30 tane gereksiz toplanacak item ile doldurmayı iş edindiler. Unity haritası rezalet örneğin, ilk açınca inanamadım. Fakat bu konuda tek suçlu Ubisoft değil artık tüm firmalar bu işi en iyi yapan Rockstar hariç açık dünya oyunlarını geçtiği dünyayı yaşayan, keşfetmeye ilgi duyulacak bir yer yapmak yerine boş beleş toplanacak 50 bin tane şey ile dolduruyorlar. Mad Max, Mafia 3 hep böyle aslında açık dünya olmasa da olacak oyunlar ama bir sürü item var. Mad Max'i 72 saat oynadım yarısından fazlası bir şeyler toplamak ile geçti.
-
Cast'te Ubisoftun sömürdüğü adam: Tom Clancy -
AC Unity'yi oynadım ve oynayışımı etkileyecek herhangi bir buga rastlamadım. Zevk ala ala bitirdim. DLC'sisi de bedava geldi o da son derece keyifliydi. Çıkalı 2 sene olmuş bir oyuna hala yüklenilmesi biraz farklı amaçlara hizmet ediyormuş gibi geliyor. -
Ac serisinin en iyi oyunu revelations tır onu da Türkçe yapmadılar sonraki oyunları çok tırt oldu far cry 3 hariç aslında ps4 platformu için güzel oyun çıkardıkları söylenemez ps nin başından kaldırmayan syndicate vardı başka ubisoft oyunu hatırlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuomir
AC Unity'yi oynadım ve oynayışımı etkileyecek herhangi bir buga rastlamadım. Zevk ala ala bitirdim. DLC'sisi de bedava geldi o da son derece keyifliydi. Çıkalı 2 sene olmuş bir oyuna hala yüklenilmesi biraz farklı amaçlara hizmet ediyormuş gibi geliyor.
Genelde aradan geçen zamanla ortaya çıkan düzeltmelere bakılmadığı için sizin de dediğiniz gibi insanlar hala o sorunlu haliyle anıyorlar.İnternette yapılan oyun incelemelerinin , ilgili oyuna yapılan her önemli güncelleştirmede tekrardan incelenip okuyucu ya da izleyicilere doğru bilginin verilmesi gerekiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X