Şimdi Ara

Uber kullanmaktan ceza yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Son günlerde çok kişi mesaj attı ceza yediklerinden dolayı. Bu ara tam gaz ceza kesmeye devam ediliyor çok net olarak. Dikkat etmekte fayda var demektir.

Öncelikle ceza yediyseniz size kesilen ceza makbuzunu uber uygulamasından yardım bölümünden yolculuk sırasında durduruldum seçeneği var. O kısımdan gerekli mesajınızı yazıp makbuzu yükleyip ubere yollamak. Başka şekilde iletmeniz mümkün değil. Ben yüklediğimin ertesi günü beni arayıp ödeneceğini söylediler ve yolculuk ücreti mi iade edip artı bonus yüklemişlerdi.

30 gün sonunda cezamı ödediklerine dair mesaj attılar bana ben bu süre içinde hemen her gün uberi rahatsız ettim tabi ki faydası olmuş olabilir her gün yazmanızın. Ek olarak ödedik dediklerin de kesin olarak makbuzu isteyin. Elden vergi dairesine adınıza yatırıp makbuz alıyorlar. Onun resmini isteyin içiniz rahat etsin.

Olay bu kadar basit. Şuan hala cezaları kendi ödüyorlar mı bilgim yok umarım ödüyorlardır. Herkese geçmiş olsun.

Bugün öğlen saatlerinde polis 334 tl uber kullanmaktan ceza kesti. Sürücüye 3 bin küsür ceza kestiler. Polis sizlik durum yok bu makbuzu ubere yollayın cezaları ödüyor dediler. Bana bindiğim yer ile indiğim yer belirten yazı yazdırıp imza attırdılar. Makbuzdada yolcudur diye belirtti polisler.

Yakın zamanda ceza yiyip ubere makbuzu gönderen var mı? Nasıl yol izlenmeli? Ben yollladım 2 kere yardım bölümünden makbuzu mail atmayı başaramadım ulaşım sağlayamadım daha doğrusu. Mail atabilceğimiz adres var ise orayada gönderirim. Bu cezayı uber ödüyorlar diyende var ödemiyorlar diyenler de var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zikuvikuzi -- 13 Ekim 2018; 10:12:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uber kullanmak nedir arkadaşım şaka mısınız siz? yurdumun koca yürekli taksicilerinin şahin taksilerinde sigara kokusuyla bütünleşerek, 100 tl'lik yol gitmediğiniz için küfür yiyerek ve rahatsız olarak gitmek, şöförün diğer araçlara saldırmasını izlemek, bagaja bavul koyduğun için ekstradan küfür yemek varken sen kimsin de gidip uber kullanıyorsun? beter ol ne diyeyim.
  • Ödüyor da baya uğraştırıyor diye biliyorum
  • Madem yasak o zaman mevcut taksileri de bu şekilde kullanabilelim

• Birazdan başlar "Uber şöförüyüm yolcum ceza yedi" gibi konular
  • Uber ne

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Uber ne

taksici terörünü bitirmek için geliştirilmiş bir uygulama
  • Uber kullanmak nedir arkadaşım şaka mısınız siz? yurdumun koca yürekli taksicilerinin şahin taksilerinde sigara kokusuyla bütünleşerek, 100 tl'lik yol gitmediğiniz için küfür yiyerek ve rahatsız olarak gitmek, şöförün diğer araçlara saldırmasını izlemek, bagaja bavul koyduğun için ekstradan küfür yemek varken sen kimsin de gidip uber kullanıyorsun? beter ol ne diyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uber 1 ay sonunda cezayı ödedi. Teşekkürler uber.

• vay be helal übere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neden ceza yazıyolar uber yasakmı

• Benim anlamadığım uber oldugunu nasıl anlıyorlar amblemi rengi hiçbirşeyi yokkı? Arkadasınla seyahat etmediğin ne malum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllegal bir şey mi ki bu, neden ceza yedin tam olarak?

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Yasak hocam. Yolculuk yaptığım için ceza yazdı polisler. Sürücüye daha ağır ceza yazıyorlar tabi.

• Ben sabiha gokcen girisinde ceza yedim... Uber yardimdan surucum yolda durduruldu diyorsun.Oradan iletisime geciyorsun UBER senden edevlet ceza goruntusu veya makbuz istiyor gonderiyorsun oduyorlar

• Ödendi makbuzunuda bugün aldım içim rahat artık. Ubere saygılar teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuz Kral

Ödendi makbuzunuda bugün aldım içim rahat artık. Ubere saygılar teşekkürler.

adamlara helal olsun valla çok zor şartlar altında çalışıyolar

• Bu adamlar sürekli ceza yiye yiye mi çalışıyorlar Bu şartlar altında kar edebiliyorlar mı? Pes etmeden devam ediyorlar helal olsun

• 16 Mayısta uber ile seyahat etmekten yedim ceza 1 saat önce ticket açtım bakalım process nasıl olacak

Trafik Cezası Madde Ek-2/4
    Ayırıcı işareti bulunmayan ve ilgili belediyeden izin veya ruhsat almadan faaliyet gösteren araçlardan taşımacılık hizmeti almak.

334,00 TL – (Peşin 292,50 TL)
    Ceza Kime Uygulanır : Yolculara
  • palego kullanıcısına yanıt
    Telefon ile geri dönüş yaptılar mı size? 1 ay içinde ödenir mutlaka.

• daha dönmediler beklemedeyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.