Şimdi Ara

U19 Milliler Fenerbahçeli Gençlerle Güldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • U19 Milliler, Akdeniz Oyunlarına galibiyetle başladı: Türkiye 2-0 Arnavutluk

Akdeniz Oyunları futbol müsabakaları A Grubu'nda mücadele eden U19 Millilerimiz, gruptaki ikinci maçını 21 Haziran Cuma günü Fas ile oynayacak.

Maçtan Dakikalar
    10. dakikada - Verkaçlarla rakip ceza sahasına giren Recep Niyaz'ın ortaya çıkardığı topu, Okan Aydın düzgün bir vuruşla Arnavutluk filelerine gönderdi ve U19 Millileri 1-0 öne geçirdi.
    86. dakikada - Sağ kanattan gelişen Türkiye atağında ceza sahasında topu kontrol eden Gökhan Sazdağı, savunma oyuncularının arasında yaptığı vuruşla farkı ikiye çıkardı.

• he_man kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar maçın özetini bulan olursa eklesin lütfen konuya
  • Bunlar değilde Dünya kupası ne zaman başlıyacak.Beni asıl o ve Salih ilgilendiriyor.
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Yarın başlıyor herhalde.Bizimkilerin maçı Cumartesi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Bunlar değilde Dünya kupası ne zaman başlıyacak.Beni asıl o ve Salih ilgilendiriyor.

22sinde başlıyor hocam. Tahminen açılış maçı bizim maç olur ev sahibi olduğumuz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Malesef açılış maçı bizim değil o yarın nijerya ile kuba oynuyor sanırım açılış maçında
  • Teşekkürler cevap için arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Malesef açılış maçı bizim değil o yarın nijerya ile kuba oynuyor sanırım açılış maçında

Valla hocam turnuva takvimi nasıl hiç bilmiyorum. Genelde bu tarz turnuvalarda açılış maçını ev sahibi takım oynardı o yüzden öyle yazdım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Valla hocam turnuva takvimi nasıl hiç bilmiyorum. Genelde bu tarz turnuvalarda açılış maçını ev sahibi takım oynardı o yüzden öyle yazdım:)

Bende öyle biliyordum ama gazetenin birinde gördüm hocam zaten :)
  • he_man kullanıcısına yanıt
    ben diyom U19 Recep niyaz asist yapmış Gökhan Sazdağı gol atmış bunlar diyo U20 maçı ne zaman
    O Receple Gökhan bi oynamaya başlasın burda bi konusunu açın süper yetenek falan diye bak nası sövüyom size
  • Arkadaşlar ben pek takip edemiyorum ondan soruyorum .

Bu u-19 ve u-20 lerde dünya sıralamasında kaçıncıdırız ?
  • "Alex De Souza : Recep Niyaz Fenerbahçe ve Türk futbolunun geleceğidir."

Sözleşmesinin uzatılmasına en sevindiğim futbolcu en geç 3-4 seneye kadar kadroya girer inşallah,müthiş yetenek.

• formayı yaşa göre dağıtmayan gençlere önem veren bi teknik direktörle anlaşırsak bu 6 yabancı sınırlamasıyla Recep kesinlikle forma şansı bulur. Şu an bile Stoch ve Caner Krasicin önündedir emin ol.
  • Bir maçta adamları efsane yaptınız yine. Olcan da iyi oynuyordu o seviyede şimdi görüyoruz.
  • Aynen öyle,Recep'le Salih'in ikisini de korkmadan oynatabilecek cesur bir TD gelsin istiyorum.Recep,topu aldığında etrafını süzen,tekniği çok fazla olan biri,bazen 10 numara transferi almamayı,Recep'in orada oynaması gerektiğini düşünmüyorum,fakar fiziği şuan için yeterli değil,inşallah en fazla 3 seneye 11'deki yerini alacak bu sene de yabancı kontenjanı sayesinde 18'e hemen hemen her maç gireceğini,çoğu maçta da sonradan falan oynayacağını düşünüyorum.Bizim A2 maçlarını sırf Recep'le Oğuz için izliyorum zaten ek olarak Recep Fenerbahçe'lidir.Geçen sezon tribündeydim,Recep'i çağırdık armayı bir öpüşü var tüylerim diken diken oldu,yolu açık olur inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Aynen öyle,Recep'le Salih'in ikisini de korkmadan oynatabilecek cesur bir TD gelsin istiyorum.Recep,topu aldığında etrafını süzen,tekniği çok fazla olan biri,bazen 10 numara transferi almamayı,Recep'in orada oynaması gerektiğini düşünmüyorum,fakar fiziği şuan için yeterli değil,inşallah en fazla 3 seneye 11'deki yerini alacak bu sene de yabancı kontenjanı sayesinde 18'e hemen hemen her maç gireceğini,çoğu maçta da sonradan falan oynayacağını düşünüyorum.Bizim A2 maçlarını sırf Recep'le Oğuz için izliyorum zaten ek olarak Recep Fenerbahçe'lidir.Geçen sezon tribündeydim,Recep'i çağırdık armayı bir öpüşü var tüylerim diken diken oldu,yolu açık olur inşallah.

@he_man

• A2 maçlarını bende takip ediyorum Oğuzun daha zamanı var gibi bence kesinlikle seneye kiralanmalı
    Gökhan Sazdağı ve Hakan Çinemre müthiş gelişim gösterdi bence geçen yıl Salihe yapıldığı gibi kupada falan şans verilmeli

Recep Fenerbahçenin en tehlikeli futbolcusu. Salih kendisi için edilen çok güçsüz bundan futbolcu olmaz laflarından kurtuldu, darısı Recepin başına, inşallah boy işlev tartışmasının ne kadar saçma olduğunu kanıtlar oynadığında...
  • Tunus U19 takımının 7 numaralı futbolcusu İdris'i kesinlikle almalıyız biraz bencil ama adam İtalya'nın sol bekini rezil etti 2 de gol attı adam çok iyi Tunus'lu değilde İspanyol olsaydı adını çoktan duymuştuk.
  • müthiş yetenekli hangi kulüpte oynuyo acaba,işte bu yüzden belki transferde aceleci davranmamalıyız, u-19 ve U-20 şampiyonası müthiş oyuncular çıkarcak bu kesin
    bizim Fas maçı bugün 21.45 te izlemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

müthiş yetenekli hangi kulüpte oynuyo acaba,işte bu yüzden belki transferde aceleci davranmamalıyız, u-19 ve U-20 şampiyonası müthiş oyuncular çıkarcak bu kesin
    bizim Fas maçı bugün 21.45 te izlemenizi tavsiye ederim

Adamın tam ismini bilsem araştıracağımda bilmiyorum işte.Fas'tan da son zamanlarda iyi adamlar çıkmaya başladı izlemek iyi olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.