Şimdi Ara

U19 Milliler Fenerbahçeli Gençlerle Güldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer Bu Dünya Kupası'nı daha önemli görüyorsa Türkiye,Recep Niyaz'ı U-19'da değil U-20'de oynatmalıdır.
  • PentaqoN kullanıcısına yanıt
    Ben U20 takımı napacak hakikaten merak ediyorum, Recep gibi bi hücum oyuncusu göremedim Paraguay hazırlık maçında
    Salih Hakan Kerim frei kalitesini belli ediyo ama Ceza sahasına bile doğru dürüst giremedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Ben U20 takımı napacak hakikaten merak ediyorum, Recep gibi bi hücum oyuncusu göremedim Paraguay hazırlık maçında
    Salih Hakan Kerim frei kalitesini belli ediyo ama Ceza sahasına bile doğru dürüst giremedik

Aynen bende merak ediyorum ya hezimet yaşıyacağız yada süpriz yapıcaz.Çok yetenekli oyuncular var ama tecrübesiz.Ayriyeten hücum oyuncusu eksiği var.Recep,Sinan,Beykan lazım takıma.
  • he_man kullanıcısına yanıt
    u19 Türkiye- Fas maçını veren kanal var mı ?
  • quote:

u19 Türkiye- Fas maçını veren kanal var mı ?

trt
  • karaçalı kullanıcısına yanıt
    trt kaç ? bulamadım
  • Recep Niyaz=Emre Çolak
    Maçın başından beri 50 kere top kaptırdı güzel hareketleri var ama 5 tane iyi iş yapıp 10 tane kötü iş yapıyor.
    Yeteneği belli oluyor ama kendini yaşıtlarından üstün görüyor galiba kimseye pas vermiyor felan.
    Çok cılız kendi yaşıtları bile omuz koyup top alabiliyor.
    Ben fazla üst düzey bir oyuncu olucağını düşünmüyor fiziğini geliştirmezse.
  • Recep niyazı kimseyle kıyaslamayı doğru bulmuyorum onun sitilinde tek bi oyuncu bile yok kıyaslamak için hem forvet hem kanat oyuncusu hemde orta sahanın beyni....kesinlikle katılmıyorum çok teknik ve müthiş bi oyun görüşü var sürekli en doğru oyuncuyu buluyo Alper Potuk gibi 3 kişinin arasından çıkıyım herkes benden bahsetsin derdi yok, bu maçta çok iyi oynamadı o ayrı ama iyi oynayan zaten yoktu bugün sahada berbat bi u19 vardı

Sahada 2 tane topu alışıyla sürüşüyle kendini belli eden oyuncu vardı. Okan Aydın (B.Leverkusen) Recep Niyaz ama dediğim gibi ikisi de bugün çok iyi değildi.
  • quote:

Recep niyazı kimseyle kıyaslamayı doğru bulmuyorum onun sitilinde tek bi oyuncu bile yok kıyaslamak için hem forvet hem kanat oyuncusu hemde orta sahanın beyni....kesinlikle katılmıyorum çok teknik ve müthiş bi oyun görüşü var sürekli en doğru oyuncuyu buluyo Alper Potuk gibi 3 kişinin arasından çıkıyım herkes benden bahsetsin derdi yok, bu maçta çok iyi oynamadı o ayrı ama iyi oynayan zaten yoktu bugün sahada berbat bi u19 vardı

Sahada 2 tane topu alışıyla sürüşüyle kendini belli eden oyuncu vardı. Okan Aydın (B.Leverkusen) Recep Niyaz ama dediğim gibi ikisi de bugün çok iyi değildi.

O fizikle bizim ligde iş yapamaz Recep Niyaz. İspanya 2. ligine kiralık olarak göndersek iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Recep niyazı kimseyle kıyaslamayı doğru bulmuyorum onun sitilinde tek bi oyuncu bile yok kıyaslamak için hem forvet hem kanat oyuncusu hemde orta sahanın beyni....kesinlikle katılmıyorum çok teknik ve müthiş bi oyun görüşü var sürekli en doğru oyuncuyu buluyo Alper Potuk gibi 3 kişinin arasından çıkıyım herkes benden bahsetsin derdi yok, bu maçta çok iyi oynamadı o ayrı ama iyi oynayan zaten yoktu bugün sahada berbat bi u19 vardı

Vallah takımda forvet yok herzaman ki gibi, forvet olmayınca oyuncular kime pas atacağını şaşırıyor.
    İlk defa bu maçta izledim Recep'i beğenmedim değil ama çok büyük yetenekli oyuncu olmayacak gibi dediğim gibi Emre Çolak'ta alt kademede böyleydi sonra başımıza dert oldu 5 yıldır a takımda oynuyor daha benim kadar vücut yapamadı inşallah geliştirir vücudunu oyununa etkisi çok olur.
    İnşallah geliştirir kendini büyük futbolcu olur ama bir Salih gibi,Arda gibi yaşıtlarıyla oynarken ön plana fazla çıkamıyor gibi geldi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.