Şimdi Ara

Murat Kosova Futbol Maçı Anlatmasın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu kadar itici bir "Futbol spikeri" görmedim. Adam yenilen takımı maç içinde ezmekten zevk duyuyor. Olup olmadık yakıştırmalar ve laflar söylüyor. 7-1'lik Bayern yenilgimizde maç içinde çok sinir bozucu laflar kullanmıştı. Bayern'in attığı golleri abarta abarta bitirememişti. Aynı şekilde dün Atletico Madrid - Real Madrid maçının özetini izlerken de saçma sapan benzetmeler ve konuşmalar yaptı. Ronaldo'ya "2014 balonu" falan dedi. Murat Kosova'nın futbol maçı anlatırkenki antipatikliğine Bülent Timurlenk gibi kişiler de laf söylemişti. Sen futbol maçı anlatma Murat Kosova beceremiyorsun. Basketin dışına vermeyin bu adamı.

• Ambarad kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciyak ciyak fenalık geliyor içime.
  • 7 yiyen takımı ezmiycekte nabıcak. adam on numara futbolda anlatıyor baskette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heisenbergww22 -- 8 Şubat 2015; 22:07:19 >
  • Murat Kosova iyi spikerdir fakat 2 huyu var.

1. milli maçlarda aşırı milliyetçilik duygusuyla maç anlatıyor o da sıkıyor bir yerden sonra.
    2. Murat Kosova <3 Lionel Messi & Barcelona. Hatta still better love story than Twilight.

Messi bile Ronaldo'dan bu kadar nefret etmiyor oğlu Thiago bile bu kadar babası Messi'ye hayranlık beslemiyordur.
  • Afedersin de bir takım kendi sahasında 7 yerse o takımla elbette dalga geçilir.
    Yeşilçam gibi mazlumun yanında mı olmasını bekliyorsun?

Ama bazen sadece bağırış çağırış anlattığını düşünmüyor da değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Afedersin de bir takım kendi sahasında 7 yerse o takımla elbette dalga geçilir.
    Yeşilçam gibi mazlumun yanında mı olmasını bekliyorsun?

Ama bazen sadece bağırış çağırış anlattığını düşünmüyor da değilim.

Ben onu örnek verdim. Her maçta böyle. Aç izle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oğuz Savaş Beşiktaş'ta!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğinize katılıyorum , bende basket maçları hariç beğenmiyorum.
  • Kendine nasıl Romalı diyorsun italyada mı doğdun hayır anlamıyorum adam amblemine madrid koymuş ama güllübağlarda oturuyo sorsan kaç yılında kuruldu bilmez ronaldo için ben madridliyim fener cimbom kaka? Tam olayını merak ettim kısacası kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Kendine nasıl Romalı diyorsun italyada mı doğdun hayır anlamıyorum adam amblemine madrid koymuş ama güllübağlarda oturuyo sorsan kaç yılında kuruldu bilmez ronaldo için ben madridliyim fener cimbom kaka? Tam olayını merak ettim kısacası kardeş

Sen bu bölüme hiç uğrama arkadaş o vakit. Roma'da doğmadım, Romalıyım var mı itirazın? Senin memleket hangi anadolu şehrine dayanıyor da gidip Fenerbahçe'yi tutuyorsun derim bende madem.
  • Basket maçlarını iyi anlatıyor da bence de futbola verilmemesi daha iyi.

Edit: Şu dünyadan futbol bölümü tekrar ayrılsa daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 8 Şubat 2015; 22:24:48 >
  • 7-1 biten maçta "real iyi oynadı ama roma'yı da tebrik edelim" gibi bir cümle kurmasını beklemiyordun herhalde. ronaldo'ya balon diyip durması benim de hoşuma gitmedi ama murat kosova candır,gerisi patlıcandır.
    edit:bayern olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 22 Şubat 2015; 12:01:52 >
  • şampiyonlar ligindeki yağmurlu cluj maçını anlatmıştı çokta iyiydi her maç ercan tanerle nereye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

7-1 biten maçta "real iyi oynadı ama roma'yı da tebrik edelim" gibi bir cümle kurmasını beklemiyordun herhalde. ronaldo'ya balon diyip durması benim de hoşuma gitmedi ama murat kosova candır,gerisi patlıcandır.

Onun gibi birinin bizi tebrik etmesi beni ırgalamaz bile. Bayern maçından söz ediyorum. Bizi övmesini de beklemiyorum. Dediğim gibi maç içinde yaptığı benzetmeler ve lafları insanın sinirini bozuyor. Ben bizim maçı sadece örnek verdim. Ondan önce de sevmediğim birisiydi. Dünkü ATM RMA maçı da ortada.
  • Bugün trt de werder-leverkusen maçını izlediniz mi o nasıl bir spiker kornerden auta çıkan topa ofsayt dedi 20-30 saniye düşündü ben nerde yanlış yaptım diye en son kaleci kullanırken aut dedi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Kendine nasıl Romalı diyorsun italyada mı doğdun hayır anlamıyorum adam amblemine madrid koymuş ama güllübağlarda oturuyo sorsan kaç yılında kuruldu bilmez ronaldo için ben madridliyim fener cimbom kaka? Tam olayını merak ettim kısacası kardeş

Sen bu bölüme hiç uğrama arkadaş o vakit. Roma'da doğmadım, Romalıyım var mı itirazın? Senin memleket hangi anadolu şehrine dayanıyor da gidip Fenerbahçe'yi tutuyorsun derim bende madem.

Yok böyle romayı baya baban başkanı gibi şeyapıyosun forumda görüyorum gerek yok, marjinal flaan olmuyosun yani Romalıyım diyince. Anadolu benim kütük de, en azından topraklarımızdaki takımı tutuyorum, ilk takımın espanyol falan değil ha sonuna kadar sempati duyarım o ayrı, yanlıs anlama kardes genel olarak konusuyorum senin durum farklıysa bilemem.

• quote:

quote:

quote:

Yok böyle romayı baya baban başkanı gibi şeyapıyosun forumda görüyorum gerek yok, marjinal flaan olmuyosun yani Romalıyım diyince. Anadolu benim kütük de, en azından topraklarımızdaki takımı tutuyorum, ilk takımın espanyol falan değil ha sonuna kadar sempati duyarım o ayrı, yanlıs anlama kardes genel olarak konusuyorum senin durum farklıysa bilemem.

Tuttuğum takımı savunurum elbet. Senin yaptığın gibi. Marjinal olma derdim falan yok. O zaman bu bölümdeki herkes marjinal sana göre. Foruma eskisi kadar uğramıyorum zaten. Tek uğradığım bölüm burası. Konumu günceller işime bakarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tuttuğum takımı savunurum elbet. Senin yaptığın gibi. Marjinal olma derdim falan yok. O zaman bu bölümdeki herkes marjinal sana göre. Foruma eskisi kadar uğramıyorum zaten. Tek uğradığım bölüm burası. Konumu günceller işime bakarım.

Tamamdır dostum, kolay gelsin sana. Totti başkanın takımı tutulur tabi,lafım sana değildi yanlıs anlamadın umarım. Haydi hayırlı akşamlar.

• Murat Kosova benide irrite ediyor. Kesinlikle futbol anlatmasın ancak bağırıyor seside futbola yakışmıyor.
    Aztv nin azeri spikeri 10 kat daha iyi anlatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

Bugün trt de werder-leverkusen maçını izlediniz mi o nasıl bir spiker kornerden auta çıkan topa ofsayt dedi 20-30 saniye düşündü ben nerde yanlış yaptım diye en son kaleci kullanırken aut dedi :D

Şampiyonlar Ligi artık TRT'de. Spikerler nasıl olacak acaba? Dünya Kupası hala aklımda Döbrün, Döbrana, Köyt

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.