Şimdi Ara

U.S POLO NEVRESİM TAKIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar odama yeni bir nevresim takımı almak istiyorum.Bana fiyatı uygun ve kalitesinden dolayı iyi geldi.Kullananlar memnun mu ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

http://www.yatakmagazam.com/asp/product/1422/US-POLO-SOUTHPORT-CIFT-KISILIK-NEVRESIM-TAKIMI

• up.
  • Yardım yok mu ya ?
  • fiyati gayet uygun. goruntu olarak da epey hos. sonucta us polo'nun mallari kaliteli oluyor. eger senin de icine sindiyse bence al hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

fiyati gayet uygun. goruntu olarak da epey hos. sonucta us polo'nun mallari kaliteli oluyor. eger senin de icine sindiyse bence al hocam

Hocam biraz önce forumda gördüm.Adam diyor atın üstünde 1 adam varsa orjinaldir 2 adam varsa değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverPain

quote:

fiyati gayet uygun. goruntu olarak da epey hos. sonucta us polo'nun mallari kaliteli oluyor. eger senin de icine sindiyse bence al hocam

Hocam biraz önce forumda gördüm.Adam diyor atın üstünde 1 adam varsa orjinaldir 2 adam varsa değildir.

bu urun orjinale benziyor. sahte olabilecegini dusnmemistim. mobilden girdigimden fazla yakinlastiramadim ama zaten atin ustunde tek adam var

• quote:

quote:

öyle şey mi olur orjinali 2 adamlı zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki alıyorum arkadaşlar.Teşekkürler .
  • polo nun nevresım takımlarını satıyorum ısteyen ırtıbata gecebılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak37

polo nun nevresım takımlarını satıyorum ısteyen ırtıbata gecebılır

O nickle zor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

quote:

Orijinalden alıntı: kacak37

polo nun nevresım takımlarını satıyorum ısteyen ırtıbata gecebılır

O nickle zor hocam.

ne tavsıye edersın :)
  • 135 lira ya ozdilek al

• 80 90 lıra nevresım takımları bızde
  • quote:

quote:

2 adamlı olan us polo oluyor. Tek adamlı olan ise başka bir polo ama us polo yokken tek adamlı polo vardı diye biliyorum

•  U.S POLO NEVRESİM TAKIMI

U.S POLO NEVRESİM TAKIMI

• Güzel görünüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.