Şimdi Ara

Galatasaray'ın 4. yıldızlı forması!(fan made)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Galatasaray'ın 4. yıldızlı forması!(fan made)

Sosyal medya üzerinde dolaşan çizim çoğu Galatasaray taraftarının hoşuna gitti.

Alışılagelmişin dışında armanın üstüne koyulmayan yıldızlar omuz bölümüne yerleştirilmiş ve formada bir 'rütbe' gibi durması sağlanmış. Sarı ağırlıklı formada dikkat çeken bir diğer özellik ise 'askeri kamuflaj' motifleriyle bezenmiş olması. İşte Galatasaray'ın 4. yıldızı takması halinde yeni sezonda giyeceği iddia edilen o forma...

http://www.milliyet.com.tr/iste-galatasaray-in-4-yildizli-galatasaray-1939093-skorerhaber/

•  Galatasaray'ın 4. yıldızlı forması!(fan made)

Çok güzel olmuş
  • Bundan iyidir

Bence 4. yıldızı alırsak o sene formaya hiç yıldız koymayalım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Bundan iyidir

puhahaha bunu hatırlıyorum

• Gercekten harika, tasarimcilar yapamiyor boyle adam akilli isleri ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmazlar kalıplar çoktan belli sadece bilgisayardan renk paletinden renk değiştirip aynı formayı sunarlar
  • Len bu paylaşılalı yıllar oldu. Habercilik bu işte, hatta forumda da paylaşılmıştı ve çoğu kişi beğenmemişti bu formayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle haberciliğe ... Ulan nası bi gazete fan yapımı saçma sapan bir forma için haber yapar ya. Rezillik yemin ediyorum... Ki forma direk leş.
  • Süper Lig’de şampiyon olmuş kulüpler her 5 (beş) şampiyonluğa bir yıldız takma hakkını kazanmış olup, bu yıldız veya yıldızlar kulüp amblemi üzerinde yer alacaktır.
  • quote:

Bundan iyidir

Yine bir gs konusu ve fenerbahçeyle ilgili mesaj sonra efendim neden bizim konulara yorum yapıyorsunuz...

• quote:

Bundan iyidir

4. yıldızı inşallah biz alırsak eminim adamlar yine böyle bir şey yaparlar. çekememezlik ve kıskançlık içlerine kadar işlemiş.

• şu konudaki provakasyon mesajları biz atsak carter anında bölüm yasaklaması verir ama yine kendi renktaşlarına arka çıkacak başka işi yok çünkü
  • iyide bu formayı bu forumdan biri yapmıştı diye hatırlıyorum ? yanılıyomuyum ?
  • Milliyet kadar gereksiz haber yapan site görmedim sahibi gibi kendide gereksiz
  • Fb bol yıldızlı forması 9 şampiyonluğu olduğu halde beşiktaşa 2. yıldızı takma hakkı veren federasyona bir tepkiydi ve bana göre de son derece haklılardı zira liglerin resmi olarak başlamasından evvel bilmemkaç sene önce bilmemkimi yendi diye beşiktaşa yıldız takma hakkı tanınmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

Fb bol yıldızlı forması 9 şampiyonluğu olduğu halde beşiktaşa 2. yıldızı takma hakkı veren federasyona bir tepkiydi ve bana göre de son derece haklılardı zira liglerin resmi olarak başlamasından evvel bilmemkaç sene önce bilmemkimi yendi diye beşiktaşa yıldız takma hakkı tanınmıştı.

İşte bilgili taraftar.Sakin olun beyler bu sene olmazsa seneye siz alırsınız,iki takımda er ya da geç şampiyon olur.

• Daha önceden de yayınlanmıştı bu hiç güzel değil bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.