Şimdi Ara

TYTDE TR-FEN-SOS-MAT STRATEJISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese gore farklidir tabi de sizce oluru var mi?

Eski sistem olsa katsayisi yuksekti diye mata agirlik verirdim de.Simdi hepsi esit.Fen sostan net kazanmak daha kolay gibi geliyor.

Ben deniyorum arada bir, guzel oluyor sanki.

Şoyle gidiyorum mesela
    Tr kimya bio fizik din tarih cografya felsefe mat

Tr 35 dk max 40dk olabilir belki
    Fen 15 dk
    Sos 10 dk
    Geri kalan da mat

Siz ne yapiyorsunuz,sizce bu olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de böyle yapıyorum ve öneririm ama ben matematik içinde problemleri en sona atıyorum en çok zaman yiyen kısım orası oluyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal fen türkçe matematik yapiyorum

• Böyle denedim ama matta boş kalan soruları çözemedim.Tr-mat şeklinde gittiğimde en son matlara dönüşte boşlardan net çıkartılabiliyor bu sırayla çözünce matı sadece 1tur elden geçirdiğimiz için boş kalan yapılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Böyle denedim ama matta boş kalan soruları çözemedim.Tr-mat şeklinde gittiğimde en son matlara dönüşte boşlardan net çıkartılabiliyor bu sırayla çözünce matı sadece 1tur elden geçirdiğimiz için boş kalan yapılmıyor.
    Aynen ya hocam.Tr mat yapınca boş kalan sorular çözülebiliyor bende de.Bu türlü mat sona kalınca sanki boş bıraktığım soruyu daha çözemeyecek gibi oluyorum

• Starixa kullanıcısına yanıt
    Aslinda o da var uzun uzun dusundugun bir soru oluyor matta mesela,2.dönüşte kisa bir bakista bile cozulebiliyor.

Tr mat fen sos da guzel.

Tr basta olmali ondan sasilmaz.

• Mat-fen-sosyal-türkçe yapıyorum ama matematikte mesela bir soruya max 1.5 dakika veriyorum çözemezsem atlıyorum her şey bittikten sonra bakıyorum. Matematiği en başa almamın sebebi eski bir alışkanlık önce onu halledip bitirmeyince ruhen rahat edemiyorum :D
    Bu şekilde genelde matematikteki ya da diğer derslerdeki boşlarıma 15-20 dakika kalıyor. (Orta zorlukta bir sınavda)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mat lys hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Ayt mat
    2 yıl önce açıldı
    AYT MAT ZİRVE KAYNAK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genelde Türkçe Mat Sosyal Fen tercih édiyorum. Ama türkçeyi erken bitirdiysem sosyal'den de kurtulayım diye sosyali matematikten öñce çözüyorum. Seniñ yöntemiñ kulağa hoş geliyor ama kitapçık sıralamasından tamamen farklı olduğu için dersiñ yérini arama can sıkıcı olabilir.

• kimya biyo fizik mat türkçe sosyal

• ben tr sos feni ilk 75 dk içinde bitirmeye çalışıyorum. Sonrasında yavaşça işlem hatası yapmamaya çalışarak matematiği çözüyorum. Yine de vakit kalırsa türkçeyi kontrol ediyorum.

Hatta aldığım tyt denemelerinde de sadece tr sos feni çözüyorum. Çünkü hem hepsini çözecek vakit yok hem de tyt matematiğin bu denemelerle alakası olmayacağını düşünüyorum.

• Kolay bir sınavda işe yarayabilir fakat zor sınavda kötü etkileyeceğini düşünüyorum. 2015 ygs matında çok uğraşmama rağmen 10 boşum vardı belki biraz daha fazla. Feni çözüp geri döndüğümde çorap söküğü gibi gitti sorular sonuç bir yanlış. Matematiği sona bırakmış olsam yapamazdım gibime geliyor.

• geçen gün deneyeyim dedim matı sona bıraktım ve diğer denemelere göre daha çelişkili bir türkçeye denk geldiğimden kötü oldu en son matematiğe geldim süre de az kalınca kontrol edemedim ve denediğime pişman oldum çok boşum çıktı yani türkçenin zor olma ihtimaline karşı matematiği sona bırakmanın problemler yüzünden pek iyi bir tercih olacağını düşünmüyorum o yüzden türkce mat fen sosyal ya da sosyal fen daha iyi bence

• türkçe ve sosyalin kısa zamanda, baskı altında daha iyi çözüldüğünü düşünüyorum ben nedense. diğer türlü soruda çok derin düşünüp gidip yanlışı işaretliyorum. mat tr fen sos gidiyorum. o da matı yavaş çözdüğüm için. bu gidişat hakkında önerilerinize açığım.

• Ben türkçe fen mat sosyal yapıyorum. matematiğe en sona bırakınca bazen ne kadar uğraşırsam uğraşayım gelmiyor ,ama sosyal kalınca 10 dk sosyal çözüyorum boş kafayla tekrar bakıyorum yapma olasılığım daha yüksek oluyo

• patisizkediii P kullanıcısına yanıt
    Ben de tam bu sirayla gidiyorum. Matematik sona atarsan sinavda Allah korusun süre falan kalmazsa stres yaparsin işlem hatasi yaoarsin o stresle dusunemezsin onu göz onunde bukundur bence

• Starixa kullanıcısına yanıt
    katılıyorum bende bunu uyguluyorum
  • Tr sos mat fen gidiyorum, matta vaktimi yerse hizlica feni halledip mata geri donuyorum. Tr sos guzel cozuluyor ilk

• Eğer mat zorsa tr-fen-mat-sos

Normalde tr-mat-fen-sos

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6513A427 -- 24 Ocak 2021; 13:0:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gencler 1.6 puan fen ve sosyalden soru basina 1.5 puan mat ve turkceden. Cok da gozunuzde buyutmeyin mati birakin bos kalsin. Sosyal ve fenlerden net cikarmak daha onemli oransal olarak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.