Bildirim
Tyt ve Ayt sınava yakın denemeler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
3 4 5 in 5'li ayt denemelerinden ne yaptıysam gerçek sınavda da onu yaptım net olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-4-5 ve yayın denizinin 4 lü denemesi özellikle 3.deneme sınavdaki bazı sorulara çok benziyordu -
Biz sınavdan iki gün önce olmuştuk bayağı yakın bir denemeydi.
345 iyidir. -
345
3-4-5 in 5li denemeleri cok benziyormus diye duydum bir de kendimden söyliyim acilin tyt mati gercekten benziyordu tyt mata ama deneme olani -
vay be, hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. 3-4-5 iyimiş demek :) Başka deneme önerir misiniz? (Acil tyt mat denemesini de yazdım sağol.) -
345
Ben endemik 8 li ayt denemesini çok beğenmiştim. Bir integral sorusu sınavdaki soruya çok benziyordu. -
345 çok ama çok iyi hatta dereceye girmiş insanlar bile 345 i önerdihttps://www.youtube.com/watch?v=UkLXVYLASSQ bu da videosu :) izle derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasannaber123 -- 30 Ağustos 2018; 18:10:30 > -
345 in tyt matematigi tam bir rezalet ayt de ise kasintı soruları var tavsiye etmem. Fen Bilimleri denemeleri daha iyi bence. Tyt 2k yapmış biri olarak 345 denemesinden 91 net yaptım sınavda 107 net
2. kez izliyorum süper yaa :)))))) -
:)) -
OO video bayılırım, sağolasın. -
Ben en iyisi onu çözeyim ama sonlara doğru. Yorumunuz için teşekkürler ve tebrik ederim.
En Beğenilen Yanıtlar

3 4 5 in 5'li ayt denemelerinden ne yaptıysam gerçek sınavda da onu yaptım net olarak
|
3-4-5 ve yayın denizinin 4 lü denemesi özellikle 3.deneme sınavdaki bazı sorulara çok benziyordu
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X