Şimdi Ara

tyt'nin zorluğunun muamma olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen yıl tyt yüzünden mezuna kaldım tyt 76k ayt 3k eşit ağırlığım. bu yıl güzelce tyt kastım ayt geçen yıldan iyiydi zaten. tytyi şu an 135 dk da vererek çözüyorum 345 kurumsal ve 345 6lı denemelerde 130 dk civarında bitiriyorum. 103 - 108 civarında geliyor. msüde 101,5 yaptım ama sınav anını iyi yönetemedim matematikte 7 boşum kalmıştı. sosyal fen sırtladı. bu yıl tyt'de sürenin artması beni tedirgin ediyor. süre artınca sorular ne kadar zorlaşır? özellikle tyt matta büyük bi zorlaşma olursa temiz çakılabilirim. her şeyin güzel gitmesine rağmen tytde bu muamma beni korkutuyor. ne düşünüyorsunuz

• Ösyminin çok ince bir dengesi var bu sınava sadece fen ,Anadolu liseliler girmiyor meslek liselilerde girecek benim fikirim matematikten 2 eleyici soru varsa 5 çıkar sosyal fen bilgi soruları artırılır(Ama gidip anasının nikahını sormaz) Türkçe aynı gelir geçen sene zaten türkçe ortalaması düştü ösym bunu dikkate alarak sınavı hazırlayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence tam msü ayarında gelecek matematik.
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    O zaman türkçeyi daha zorlaştırmaları gerekir heralde? Ösym standartlarında kolaydı çünkü msü paragrafları
  • Tytde her şeyle ilgili bilgi sahibi olman lazım. Eşit ağırlıkciyim mat ve Türkçem iyi olacak kafasından uzaklaşmani istiyor ÖSYM. Çünkü tytde sınavın dengesi var derslerin değil. Fen zor olabilir, sosyal kolay olabilir. Bu şekilde bi denge söz konusu hep.

• dangersali D kullanıcısına yanıt
    Sosyal bilgi soru arttirmasi sacma sureyle alakasi yok. bilgi sorulari daha hizli çözülüyor tam tersine yorum sorusu ihtimali artar matamatik zor sayisi 4 te 7 sosyal yorum sorularini zorlastirirlar vb

• Aynı kalır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe dil bilgisi zorluğu biraz artar sosyal paragraflar uzar yorum soruları fazla olur fen aynı mat biraz artar zorluğu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapılan açıklamaların doğrultusunda kolay bir tyt olur sıra belirlemek için de ayt bir tık zor olabilir
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Bence paragraflar standarttı hocam 2019a göre kolaydı tabi orası ayrı. MSÜ’nün dil bilgisi bana çok kolay geldi ben normalde dil bilgisinden 3-4 yanlış/ boş bırakır paragraf fullerim. Msüde sınav anında bile şaşırdım dil bilgisi bayağı kolay geldi.

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Kısaydı be hocam ygs lere nazaran. Dil bilgisi hep belli seviyede ama ben batırmışım orda.
  • Hocam bilemeyiz girmeden kimse de bilemez sadece tahminde bulunabiliriz. Msü netin 101 ise çok iyi hocam endişelenmeni gerektirecek bir durum yok. Tabi kaç sıralama istediğini bilmiyorum ama msü sıralaman tyt sıralaman olsaydı muhtemelen ilk 5000 e kapak atmıştın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.