Çavuş
11 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 212 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Gelir mi sizce sene içerisinde ?

Diğer soruları herkes birbirine yakın yapıyor ama kesinlikle fark Türkçe ve problemlerde belli oluyor diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle 2019 da 45 k 2020 de 38 k yapan birisiyim sınav deneyimim az çok var ve üniversite kayıtlıyim.Geçen sene 165 dakika olduğundan sinav tamamen yetiştirmiştim bu senede geçen seneye benzer bir sınav vardı zorluk olarak (Türkçe 1 tık daha kolay mat 1 tık daha zor) ama süre kısıtlaması olduğundan matematikte 10 soruya hiç bakamadım bu yüzden sınavı yetistiremeyen arkadaşlar varsa kesinlikle moral bozukluğuna girmesin ve yarın ki aytye odaklanın ne kadar düşünürseniz düşünün bugünü değiştirmeyeceksiniz herkese başarılar

Edit:Fen Sosyal geçen seneyle zorluk olarak benzerdi

Tyt 2020 sıralamam 37 k

Bu sene üniversite kazanmış birisi olarak evde boş dururken sizlere elimden geldiğince yardim edebileceğim bir grup var mi arkadaşlar

Arkadaşımın biri kararsız kaldı sizce eğitim olarak hangisi daha iyi
Şu an için ilköğretimin ataması çok daha iyi ancak 3-4 yıla onun da atamasının lise mat gibi olacağını düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı şu an için ?
Sizce hangisi ikisine de eşit uzaklıktayım sadece atama ve iş bulma konusunda
Sizce hangisi nedenini yazarak açıklar mısınız?
Agu 40 k
Aybu 44 k
Sıralamam:41 k sizce gelir mi bu iki üniversite?
Okuyan var mı nasıldır eğitimi ingilizce eğitimi vs. avantajları dezavantajları?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.132
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 31.489 (Bu ay: 422)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 820 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.