Şimdi Ara

tyt mat yapabilen yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar geldim şu yaşıma (18) hala bırakın ayt mat i tyt mat'i dâhi yapamıyorum ilk senemde bir takım yol gitmiştim artık soru çözebiliyordum ama yaz ayı bazı psikolojik sorunlar yaşadım o günden bugüne çalışsam da yapamıyorum özellikle temel kavramları ne kadar edersem edeyim uğraşırsam uğraşayim Yok yol katedemiyorum bu derste bu ders yüzünden ciddi bunalıma girdim yemekten kesildim hayat enerjim bitti intihara kadar gitti bu yol kafayı yemek üzereyim ciddi oranda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Antrenmanlarla Matematik kitabına bak bir pdf'sini satın al anladın sen oni. Açık büfe sınırları zorla zor değil kafanda büyütme kendi mantığını kendin bul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antrenmanlarla mat 1 i bitir sonrasında 345 tyt mat kitabını al onu çöz onu çözerken ayriyeten geometrinin ilacı adında bir soru bankası var acilin onu çöz Kenan kara diye bir adamın konu anlatımını dinleyip tamamdır sonra geometri için bilgi sarmal geo çöz

Matematik genel denemeleri için 345 3D bilgi sarmal endemik Karekök Apotemi öneririm , ayt matı halletmek için bilgi sarmal ayt mat sb var onu al ilk kitabın bu olsun ayt matta ondan sonra 3D al onu çöz trigo integral türev için istersen apoteminin fasiküllerinide alabilirsin onlarda iyi

Eğer durumun yoksa pdf olarak ulaşabilirsin bu kitaplara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 22 Aralık 2023; 23:27:57 >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bir de antermanlar ile matematik 1-2'yi ne kadar sürede bitirirsem 6 ay da tyt matematik den max 20 ye ulaşabilirim?

• Alex6265 kullanıcısına yanıt
    Günde 2 3 saat mata ayırırsan 1.5 ay civarı alır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.