Bildirim
Tyrant (2014-2016) | FX | Dizi bitti (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
01x07
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurkαn
Silinecek ne vardı acaba çok merak ediyorum, benimki de gitmiş_____________________________ -
Spoiler içinde değildi mesajlariniz ondan silindi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
dizi bence çok iyi bu yazın dizisi olabilir. şimdilik fazla önem gösteren olmamış ama değerlenir buralar... _____________________________
Legen..Wait For It...Daryy!! -
aynen oyle yarin da yeni bolum bekliyoruz _____________________________ -
Kaç bölüm oldu beyler? Hafta sonu baslamayi düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35 -
Bugün 8.Bölümü çıktı. Kaldı 2 Bölümquote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-
Kaç bölüm oldu beyler? Hafta sonu baslamayi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 13 Ağustos 2014; 6:55:52 >_____________________________ -
Hafta sonu başlangıç yapalım bi şu diziye. _____________________________ Call of Duty Best Player |C-TR|TheProŞEREFinle Oyna HAKKInla KazanHayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır! -
vay arkadaş, yok mu izleyeni halbuki çakma homeland havası var biraz, yapımcılar da ordan
1x09
Takip. _____________________________ -
10. bölümde muhtemelen bi bomba patlatırlar diye düşünüyorum. Şu ana kadar gayet güzel gidiyor ama yine de ikinci sezon için bir yenilik düşüneceklerdir çünkü bir yörüngeye girdik aynı yönde ilerliyoruz. Yeni sezon için yeni heyecanlar lazım _____________________________
Sezon finalinin 720p Olan sürümünün alt yazısını bulan var mı? Divxplanette çıkan uymuyor 720p ye.. _____________________________ -
tam olarak konusu nedir dizinin? Bilgi verebilir misiniz _____________________________ -
dizi çok hoşuma gitti 2 günde 9 bölüm izledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
72 saniye falan ileri alıcaksin diğer altyazıyı
ayrıca 10. bölüm sezon finali değil miydi, hiç sezon finali gibi bitmedi_____________________________
Sezon finali iyiydi bence, ters köşe yaptı.
Ama tek sezon olarak düşünülüyormuş başta, tutunca gereksiz uzatacaklar bence.._____________________________ -
jamal 300 spartalı 2 de gemilerin savaş sahnesinde kaptan rolu alan kişi mi? Yoksa ben mi benzettim _____________________________ Philips 55PFL7007/37PFL5405
HarmanKardonAVR165+HKTS16/BDP150 blurayplayer
Atlanta HDBox+digiturkHD+DsmartHD
PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X