Şimdi Ara

Tyrant (2014-2016) | FX | Dizi bitti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
4.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

Valla diğer izleyicileri bilmiyorum ama yayınlanan 6 bölümü itibariyle 3.sezonu izlerken iyice sıkılmaya başladım şahsen.

Doğru düzgün bir senaryo yok bu sezon, sırf geçiştirmek için bölümler yayınlıyorlar. Son bölümlere doğru neler olacağı bariz, bu yüzden şimdiki bölümler boş beleş kalıyor.

Karakterler bir dengesiz zaten. İnandırıcılık çok düşük seviyede. Ortalık yıkılırken herkes abidik gubidik ilişkilere giriyor falan...

Bu sezondan sonra izlemeyi bırakırım sanırım.

Ağlıcaksan izleme.

Forumlar ve konu başlıkları ilgili olduğu içerikler hakkında fikirlerin yorumların yer aldığı bölümlerdir.

Herkes kurallarına uyduğu müddetçe istediğini paylaşmakta özgürdür.

Benim yorumum seni madem ağlattı pas geç o zaman ergen.

• OxBlue kullanıcısına yanıt

bilmiyorum dizi 4.Sezon onayı alabilir mi ama galiba 4.sezon onayı alsa bile ben de izlemeyeceğim Barry (Bassam)'nin Aşk hayatı ve oğlunun eş cinsel ilişkileri dışında anlatılan doğru dürüst bir şey yok senaryoda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

bilmiyorum dizi 4.Sezon onayı alabilir mi ama galiba 4.sezon onayı alsa bile ben de izlemeyeceğim Barry (Bassam)'nin Aşk hayatı ve oğlunun eş cinsel ilişkileri dışında anlatılan doğru dürüst bir şey yok senaryoda

Hocam resmen süründürüyorlar konuyu... Bariz son bölümlere saklıyorlar olacakları ama bu ara bölümler iyice saçma sapan sıkıcı şeylerle doldu 3.sezonda.

İlk sezonlarda ütopik şeyler olsa da en azından senaryo ve ilerleyişi ilgi çekiciydi, her bir bölüm dolu doluydu, daha kayda değer şeyler içeriyordu.

Senaryo ve kurgu kalitesi artmazsa isterse 10 sezon onayı alsın daha da izlenecek bir tarafı kalmaz kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 18 Ağustos 2016; 12:23:49 >

• Barry'nin (Bassam) içindeki Tiran yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı Önce Ihab'a (Halifelik) savaş kararı daha sonra seçimlerin ertelenmesi

Molly'nin geri dönüşü de çok farklı oldu Naif, Kırılgan Molly yerine kırk yıllık Ortadoğulu bir diktatörün karısı gibi davranmaya başladı

bu arada Barry'nin kendini aldattığı gerekçesiyle odasını ayırdı oysa Sammy'nin Avukatıyla Barry'i(Bassam) ilk kendi aldattı

Zorlama General Maalouf'un bir takım kötü emelleri için ülkesinin yok oluşuna sessiz kalıp destek veriyor

General Cogswell Leila'yı hemen sattı

Sonuç olarak bu sezonki en iyi bölümdü

• Geçen sezon 12 bölümdü bu sezon 10 bölüm yapmışlar yine.

Kaldı 2 bölüm daha 3.sezondan.

Henüz 4.sezon anlaşması yapılmadı.
  • Dizi iptal edildi, bugün final olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Dizi iptal edildi, bugün final olacak.

Çok normal.

Yukarıda da konuştuk, 3.sezonda dizi iyice şuurunu kaybetti, yani koca koca yapımlar nasıl bu kadar senaryo sıkıntısı çekerler anlamak mümkün değil.

Mantığa tamamen aykırı olaylar silsilesi içinde hep bir süründürme hali oldu.

Zaten 4.sezonu gelseydi eminim çoğu insan diziyi bu haliyle bırakırdı.
  • ilk sezon iyi başladı ancak 2. ve 3.Sezonda heyecanını yitirip ilgisiz noktalara kaymıştı yine de bir 4.sezon olmamasına üzüldüm

• Dizinin final bölümü 3.sezona yakışır şekilde gayet vasattı ve dizi bitti.

Mikrofonu kapan kürsüye çıkıyor ve halka sesleniyor, hayatı boyunca ev hanımlığı yapmış bile olsalar maşallah hepsi doğuştan siyasetçi, hitabet falan hepsinde on numara...

Koca Başkan'ın oğlu güya muhalefet safına geçiyor ve hiç kimse onu fark etmiyor, üstüne vuruluyor v.s.

Yine araya sokulan saçma sapan cinsel içerikli sahneler, hayır sahnelerin hakkını verseler neyse...

Tam tamına bizim yerli dizilerden biri gibi olmuştu... Haliyle daha fazla dayanmadı ve biletini kestiler.
    Diğer 8 bölümün aksine final bazı saçmalalıklar olsa da idare ederdi bence

Leila'nın seçmenlerinin elindeki fener benzeri nesneler bir yerlere gönderme gibiydi

CİA'in her zaman bir alternatifi vardır tezini kanıtlarcasına Daliyah'ı hazırlayacaklardı

Ayrıca iç savaş ve Terör konusunu işleyecekken bitirildi

Dizinin bitirilmesi de oldukça ilginç Molly'i oynayan Jennifer Finigan bitirilmesine çok şaşırmış son bölüme kadar Rating kötü olsa Sezon Finali olmayacağı Final olacağı açıklanırdı bir takım baskılar sonucu kaldırılmış olabileceği söyleniyor

gerçi baskı olmasa da bu gidişle 4.sezonda biterdi

• Diziye başlayacak olanlar hiç vaktinize yazık etmeyin.

Sonu da final gibi bitmedi zaten.
  • quote:

Diğer 8 bölümün aksine final bazı saçmalalıklar olsa da idare ederdi bence

Leila'nın seçmenlerinin elindeki fener benzeri nesneler bir yerlere gönderme gibiydi

CİA'in her zaman bir alternatifi vardır tezini kanıtlarcasına Daliyah'ı hazırlayacaklardı

Ayrıca iç savaş ve Terör konusunu işleyecekken bitirildi

Dizinin bitirilmesi de oldukça ilginç Molly'i oynayan Jennifer Finigan bitirilmesine çok şaşırmış son bölüme kadar Rating kötü olsa Sezon Finali olmayacağı Final olacağı açıklanırdı bir takım baskılar sonucu kaldırılmış olabileceği söyleniyor

gerçi baskı olmasa da bu gidişle 4.sezonda biterdi

Çok da baskıların geleceği şeyler barındırmıyordu aslında. İslam ile ilgili mesela yerme övme durumu ortalamaydı, direkt bir saldırı durumu yoktu. Halifelik falan diye gösterilen şeyler zaten günümüzde yaşanıyor.

Bu tip dizilerde biliyorsunuz olmazsa olmaz bir iki şey var:

Ya çok gerçekçi olacak, mantığa aykırı göze batan şeyler barındırmayıp sanki gerçek hayatı izliyormuşcasına hissettirecek (The Wire gibi, az da olsa Homeland gibi)
    ya da heyecan seviyesini kaybetmeyecek, arada ters köşeler yapacak ki mantıksızlıklar bile pek göze batmıyor o zaman, senaryo kurgu birlikteliği sağlam ilerleyecek.

Tyrant 3.sezonda hem iyice mantık dışına çıktı hem de heyecan diye bir şey kalmadı.
    Bu sezondaki son 6 bölüme falan senaryo yazmamışlar resmen, öylesine geçiştirmişler.
    Son haliyle Orta Doğu Pembe Dizisi oldu.

Bu arada dizi sanki Jamal için yazılmış gibiydi.
    Özellikle Jamal karakteri pasifize olduktan sonra düşüşe girdiler her anlamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 14 Eylül 2016; 12:30:39 >

Doğrudur nasıl bir baskı olabilir ben de emin değilim sadece oyuncuların bile son ana kadar Sezon finali beklerken bir anda bitiriyoruz demeleri ilginçti onu da bıraktım İngilizcem çok yok ama çeviriden anladığım başka platformlarla da dizinin devamı için görüşmeler yapılabileceği söyleniyor

http://deadline.com/2016/09/tyrant-canceled-series-finale-spoilers-fx-howard-gordon-1201814678/

Diziye adını veren Tiran Jamal değil Bassamdı ancak İktidarın Bassama geçiş süreci uzatılınca, bir de araya İŞİD (Halifelik) falan katılınca iyice Çorba olmuştu

• quote:

Doğrudur nasıl bir baskı olabilir ben de emin değilim sadece oyuncuların bile son ana kadar Sezon finali beklerken bir anda bitiriyoruz demeleri ilginçti onu da bıraktım İngilizcem çok yok ama çeviriden anladığım başka platformlarla da dizinin devamı için görüşmeler yapılabileceği söyleniyor

http://deadline.com/2016/09/tyrant-canceled-series-finale-spoilers-fx-howard-gordon-1201814678/

Diziye adını veren Tiran Jamal değil Bassamdı ancak İktidarın Bassama geçiş süreci uzatılınca, bir de araya İŞİD (Halifelik) falan katılınca iyice Çorba olmuştu

Yok yanlış anlattım, Jamal için yazıldı demek istemedim, Jamal'in olduğu her bölümde az çok kalite, heyecan, atraksiyon vardı ve izlenebilitesi yüksekti, ya da bana öyle geliyordu. :)
    O öldükten sonra dizinin tadı kalmadı sanki.

Evet verdiğin linkte yapımcısıyla olan röportajda birkaç yerle görüşmüşler, önümüzdeki birkaç haftada belli olur demiş ama çok da umutlu konuşmamış açıkçası.
    Netflix, Hulu gibi yerlerle anlaşabilirlerse harika olur demiş.

Bakalım artık, pek devam edeceğini sanmıyorum ama kaliteli bir şeyler yapacaklarsa devam etmesini isterim şahsen, en azından çerezlik seviyede olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 14 Eylül 2016; 13:20:29 >

Jamalın diziye kattığı enerji başkaydı gerçekten

umarım yeni bir mecrada izlenir bir senaryoyla yola devam ederler

• ilk 2 sezonu indirmiştim, buradaki yorumları okuyunca en iyisi hiç başlamamak diye düşündüm. 3.sezondan sonra iptal edilmesi sorun değil, sonuçta pek çok efsane dizi de sonsuza kadar sürmüyor ama yorumlar iştah kesti.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.