Şimdi Ara

TYLOL HOT mucidine çook teşekkürler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
16.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öylesine şiddetli üst solunum yolu enfeksiyonum vardı ki anlatamam.Bu akşam da programım vardı arkadaşlarla.. Bu halde gidemezdim.
    Hemen bi tylol hot içtim, 1 saate bişeyim kalmadı..Hafiften kafa da yaptı :)

Hani diyorlar ya grip ilaçsız 1 haftada ilaçlı 7 günde geçer vs.. esprisini..
    Bu tarihe karıştı artık..
    Tylol hot ile 1 saatte çakı gibi oluyorsunuz, beyni uyuşturması da cabası :)

Size tavsiyem her grip olana tylol hot önermeniz..
    %100 çözüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: Peju

Arkadaşlar öylesine şiddetli üst solunum yolu enfeksiyonum vardı ki anlatamam.Bu akşam da programım vardı arkadaşlarla.. Bu halde gidemezdim.

%100 çözüm.

düzenli olarak kullanmassan sadece geçici etkisini gorursun

tylol hot güzel ilaçtır uyku getirir rahatlatır

• Sen nezlesindir grip bambaşka bir şey. Her şeyden önce bir virüs sebep olur. Yanlız tylohot adı üstünde bir ilaç. Nane limon içer gibi günde 2-3 kez içmemek lazım aynı zamanda alkol de almamak lazımmış. Doktor arkadaşım uyardı beni de.
  • nezledir o nezle

Tylol hot u ben de çok seviyorum.kışın en ufak soğuk algınlığında sıcak limonata niyetine içerim.
    bu yönden boğazı ağrıyanların emdikleri şeker de çok güzel.
    evde şeker yoksa ecza dolabını saldırırım.

ben genelde nezle olunca diseprol ilacını Tylol hot la tavviye ederim.
    yoksa geçmiyor kolay kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 10 Şubat 2009; 0:17:40 >
  • milletimiz limonata gibi içiyor onu

o bir ilaç o bir antibiyotik(beyaz show gibi oldu )

lütfen 8 saatte bir alınız
  • Gribal durumlarda limon+maydonoz+tavuksuyu çorbası,üstüne diğer narenciyeler.Başka bir şey tanımam.İlacn başlıca özelliği,faydasının zararından çok olmasıdır.Dolayısıyla doğalı varken ilacı almam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

milletimiz limonata gibi içiyor onu

o bir ilaç o bir antibiyotik(beyaz show gibi oldu )

lütfen 8 saatte bir alınız

yav şakasına dedik
    günde 2 kere içiyorum zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar tylol hot piyasadan toplanıyormuş diye duydum.Nedeni ise kalp yetmezliği ve çeşitli hastalıları tetiklediği için.Geçen gün bende aldım yengem kullandırtmadı.Bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 10 Şubat 2009; 1:10:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

Arkadaslar tylol hot piyasadan toplanıyormuş diye duydum.Nedeni ise kalp yetmezliği ve çeşitli hastalıları tetiklediği için.Geçen gün bende aldım yengem kullandırmadı.Bilginiz olsun

biraz geç kaldın zaten toplandı ama sonra tekrar piyasaya indi nasıl oldu bilmiyorum
  • Kendinizi boşuna kandırmayın. Tylol hot gibi ilaçlar sadece uyuşturur.
    Gribin 2 ilacı vardır. Doğru antibiyotik ve dinlenme
    Bunlar dışındaki hiç bir şey gribin iyileşme sürecini erkene alamaz.
    Direncinizi artırmak için doğal yollara başvurup Ihlamur nane limon kaynatın narenciye tüketin bal yumurta vs.. yiyin
  • quote:

Arkadaşlar öylesine şiddetli üst solunum yolu enfeksiyonum vardı ki anlatamam.Bu akşam da programım vardı arkadaşlarla.. Bu halde gidemezdim.

%100 çözüm.

biizm toplımda çok yaygın olan bir şey.. başkasının tavsiyesi ile ilaç kullanmak.. ya tylol'u şeker hastası olan birine önerirsen ??
  • quote:

%100 çözüm.

virüsün ilacı olmaz. daha icat edilmedi. bağışıklık sistemin ancak virüse etki eder. tylol hot grip konusunda destek sağlar sana.etkilerini hafifletir sadece. güzel uyku yaptığı için gripken gece zırtpırt uyanma sendromu yaşamazsın. en güzel yanı da bence budur. sinüslere de etki eder.

• quote:

Orjinalden alıntı: simetrik

Kendinizi boşuna kandırmayın. Tylol hot gibi ilaçlar sadece uyuşturur.
    Direncinizi artırmak için doğal yollara başvurup Ihlamur nane limon kaynatın narenciye tüketin bal yumurta vs.. yiyin

gripin ilacı yoktur ,antibiyotikler de dahil. hatta antibiyotik gerekli olmadığı taktirde kesinlikle kullanılmamalı. özellikle grip gibi bir virütik hastalıklar için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

gripin ilacı yoktur ,antibiyotikler de dahil. hatta antibiyotik gerekli olmadığı taktirde kesinlikle kullanılmamalı. özellikle grip gibi bir virütik hastalıklar için.

Doktorlar neden antibiyotik verir ozaman?
  • 100% çözümü değildir sadece biran olsun vücuda direnç kazandırmıştır.
  • ıhlamur vs,
    bol bol sıcak sıvı içecek almak gerekir, ille de o ilaç değil.

he çok faydalı ilaçtır o ayrı. ama hasta olduğumda bolca çorba ve ıhlamur içerim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

Doktorlar neden antibiyotik verir ozaman?

arkadaş doğru söylemiş grip virusunun ilacı yok ancak aşısı varr tabi grip virusu hemen aşya karşı bağışıklık kazaanmazsa antibiyotik konusunda katılıyorum ayrıca günümüzde sağlık sektör olmuş paraya bakıyor bazı doktorlar reprazantların desteğiyle ilaç kotalarını doldurarak çıkar elde ediyor

• yav şu ilaç tavsiyelerinin ve önerilerinin acilen yasaklanması lasım zıvanadan çıkmak üzere yok antidepresan yok kafa yapacak bişiy yok cesaret ilacı..birde açıktan isim veriliyor ki heç etik deel.
  • yıllardır şu tylol hot zararlıymış yan etkisi varmış cartmış curtmuş geyiği bitemedi
  • Rica ederim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.