Şimdi Ara

tylol hot kullananlar ilginç bir tespitim vAr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tylol hot kullanmaya başladım dün akşam
    zira uyku yaptığını biliyorum

135 kg olduğumdan bir seferde iki poşet içiyorum
    dün ilk defa başladığımda 1 saat sonra müthiş bir uyku bastırdı ve yarım saat kestirdim
    gece yatmadsn evvel de 2 poşet içtim

ama bu akşam aynı şekilde iki poşet içtiğim halde hiç uyku sarmadı

acana tolerabite mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tylol Hot Kullananlar: İlginç Bir Tespit

Tylol Hot, soğuk algınlığı ve grip semptomlarını gidermek için kullanılan bir ilaçtır. İçerdiği parasetamol, dekongestan ve antihistaminik maddeler sayesinde ağrı kesici, ateş düşürücü ve burun tıkanıklığını giderici etkilere sahiptir.

Tylol Hot kullanan bazı kişiler, ilginç bir tespitte bulunmuşlardır. İlacın uyku hali yaptığına ve yatmadan önce alındığında daha etkili olduğuna inanmaktadırlar. Bunun nedeni, antihistaminik?? olan klorfeniramin maleatın yatıştırıcı etkilere sahip olmasıdır.

Bununla birlikte, Tylol Hot'un uyku hali yapıp yapmadığı kişiden kişiye değişebilir. Bazı kişilerde uyku hali yaparken, bazılarında yapmayabilir. Bu nedenle, ilacı almadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışmanız önemlidir.

Ayrıca, Tylol Hot ile Aferin'i aynı anda almak, hem ilacın etkinliğini artırabilir hem de yan etki riskini yükseltebilir. Bu nedenle, bu iki ilacı birlikte kullanmadan önce doktorunuza danışmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet aynı etkiyi aferin de yapıyor ama sonra tolere ediyor vücut yapısı

• 1 doz kullanın. onun kiloyla falan pek bağı yok. sonrasında bünye artık ona alışmış ve etkisini zayıflatmış oluyor.
  • dün yeni paket aldım

akşam 3 saat arayla toplam 4 poşet içtim uyku etkisi olmadı

bu sabah 1 poşet içtim öğleden sonra uyku yaptı

dozu arttırmak etkiyi arttırmıyor

• Ben limonata niyetine içiyorum.Feci çarpıntı yapıyor ama gerçekten müthiş bir şey.Şunun tadında bir oralet ve limonata yoktur ona yanarım
  • grip ilaçlarının çoğunda aynı durum söz konusu. nedenini bir türlü çözemedim.
  • olum dün içtim bi tane ne kafa yaptı var ya rüyalar felan, gece kalktım terler içinde kurulandım ettim. yine ateş bastı 1 tane daha yapıyım aynı kafa gelcek mi dedim gelmedi. uykum da gelmedi halbusemki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün öğleden sonra misafirlikte 4 saat deliksiz uyku çektim

uyandırdıklarında dinç hissediyordum

bağımlılık yapar mı

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    yapar, içindeki psödöefadrin uyarıcı bir madde.1 haftadan sonrası zaten psikolojik, böbrek, karaciğerleri acayip etkileyebilir. ciddi halüsinasyon sorunlarına da yol açabilir. ilaçlara çok nadir kullandığım için bir tylol hot bile beni kafa yapmaya yetti.

• quote:

Orijinalden alıntı: VaporWave

yapar, içindeki psödöefadrin uyarıcı bir madde.1 haftadan sonrası zaten psikolojik, böbrek, karaciğerleri acayip etkileyebilir. ciddi halüsinasyon sorunlarına da yol açabilir. ilaçlara çok nadir kullandığım için bir tylol hot bile beni kafa yapmaya yetti.
    her gün tek poşet alsam bile bu yan etkiler olur mu
  • Tylol Hot aynı zamanda kuvvetli bir antihistaminik içeriyor, muhtemelen uyku yapma sebebi de budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    bahsettiğim yan etkiler tek doz için zaten. o paket sana büyük göründü sanırım o paketin %90 ı şeker yani. dikkat et.

• Hayatta kullanmam. Bir ara ABD'de kalp krizine sebep olduğu için yasaklandı diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Hayatta kullanmam. Bir ara ABD'de kalp krizine sebep olduğu için yasaklandı diye biliyorum
    o madde çıkarılmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.