Şimdi Ara

twlefon beklemesi cok sarj yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar p8 kullanicisiyim ama twlefonum beklemede modunda bataryasi eriyip gidiyor tum baglantilari kapatiyorum korunan uygulama anca gerekli olanlar ama gene de bu bekleme sarjimi yiyor ve bu canimi sikiyor 6.0 da da böyleydi 5.0 a döndüm ama bekleme gene ayni sizce neden ? hat turktlekom som kart sorunlu olabilir mi docem ama sim kart da yeni 4g uyumli.napayim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cıhazı sadece 2g moduna alın
    deneyın fark olacakmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 16 Mayıs 2017; 12:31:18 >

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

twlefon beklemesi cok sarj yiyorsimdi de böyle gittikce artiyor

Sıfırladıktan sonra hiç birşey kurmadan da mı hızlı bitiyor ?

Sıvı teması oldu mu hiç cihaza ?

Başka sim kartı takıp da deneyebilir misin?

Sim kartın yenilerden değil mi?

Hmm.. aklıma şimdi bunlar geliyor.

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    sivi temasi olmadi

sim kart türktelekom 4.5g uyumlu micro kart

kullandigim 1_2 uygulama anca var

internet de kapali kaliyor ekran kapaliyken

sivi temasi olmadi

Ne kadardır bu gariplik böyle?

Cihazın garantisi var mıydı?

Akşam yatarken aileden birinin sim kartını takıp sabaha kadar bekleme modunda da aynı şey olacak mı bir denemek lazım?

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

sivi temasi olmadi

Ne kadardır bu gariplik böyle?

Cihazın garantisi var mıydı?

Akşam yatarken aileden birinin sim kartını takıp sabaha kadar bekleme modunda da aynı şey olacak mı bir denemek lazım?

cihazın garantisi var ama yollamam sırf bunun için 6.0 geldi bu cihaza bu sefer android sistem baya baya şarj yiyordu önceki sürüm 5.0 a düştüm şimdi ekran %80 parlaklık gibi yüksek bir parlaklıkta olmasına ragmen telefon beklemesi onla yarışıyor pil tüketiminde enteresan başka sim ile bakamam şimdi sim kartı çıkarttım full şarj yapıpı bir daha bakıcam acaba sistemsel bir bug olabilir mi onu düşünüyorum sinyal seviyesi iyi oldugu halde yüksek tüketim yapıyor bu meret

• mobil veri kapalı iken denedin mi?
  • kaldırabildiğin tüm programları kaldır (dondurmak işe yaramayabilir), veya format at. formattan sonra email bilgilerini girince google play kullandığın tüm programları otomatik olarak kurabilir, dikkat et kurmasın.

daha sonra 1 gün telefonu gözlemle, problem devam ediyorsa servise gönder. batarya vs problemlidir.

problem kalktıysa, kurduğun bir program arka planda ara ara çalışıyordur. hangisi olduğunu anlamak için kullandığın programları teker teker veya 2şer 2şer kur. her seferinde yarım gün bir gün gözlemle. problem yoksa, sonraki programları kurmaya devam et.
    google hizmetleri ve youtube garic diger google uygulamalari devredisu hocam bugun tekrar sifirlayip bir tek whatsapl ve email kurarak kullanicam google girişi dahi yapmicam sonuc ne olacak merak ediyorum

• quote:

mobil veriyi ve wifi yi sadece kullanacagım zaman açıyorum arkadaşımın android telefoununda full mobil veri açık benimki kadar telefon beklemesi pil yemiyor kafayı yicem

dediğin gibi google girişi dahi yapmadan dene bakalım.aşama aşama ilerle.

önce full şarj et. sonra 2 saat bırak kendi haline bakalım şarjı durduk yerde azalıyor mu? google dahi girmediğinden %1-2 den daha çok azalmamalı.

baktın problem yok, bu testi once mobil veri acıkken tekrar et. problem yoksa sadece wifi acıkken tekrar et.
    hala problem yoksa, google gir, başka program kurma yine dene..

bu şekilde her seferinde bir şeyi değiştirerek denemeler yap. problemin kaynağını bulursun.
    hocam telefonu fullüyorum bizim ultra güç tasarruf modu var ( telefon ve ms modu çoğu hizmeti durduruyor) bunu gece şarjdan sonra bir kere yeniden başlatıp 2g ye alıp bu modu açyorum gece boyu %1 sarj gidiyor sadece ama bu modu gündüz kullandıgım zaman bu kadar pil tasarrufu yapamıyor hatta hiç farketmiyor bekleme gene yüksek oluyor bu cihaz internet aldıgında (wifi den süpheleniyorum) bir şeyler aktif oluyor ve hücre beklemesinde mobil radyo denen meret ekran kapalıyken bile aktif oluyor ama google servisleri pek pil yemiyor bu sorunu arattırınca baya yaşayan var ben google kaynaklı oldugunu düşünüyorum birşeyler aktif olup şarjı yiyor şimdi 6.0 güncellemesine geçicem tavsiye ettiğiniz ayarlar varsa yapabilirim

6.0 da telefon bende henüz böyle bir sorun oluşmadı

Muhtemelen senin batarya da problem oluşmuştur

Bunun tek çözümü bataryanın değişmesi

telefon wifiye baglandığında kurulu olan tüm programlara baglantı saglandığını haber verir. aynı şekilde mobil veri aktif olduğunda da onu haber verir. bazı programlar wifi ya da mobil veri aktif olduğunda periyodik olarak internete baglanıp bişeyleri kontrol edecek şekilde hazırlanmış olabilir. kontrol esnasında konum bilginizi de almaya calışıyor olabilirler. program aktif olmadan bu işi arka planda yaptığı için batarya tuketiminde gercek programı goremessin.

batarya probleminin kaynağını anlamak icin tum programları kaldırıp test et diye buyuzden diyorum. o mobil radyo denen şeyi kaldırmadan mı denemiştin?
    dikkat edecek pek bi ayar yok. google location history diye bi ozellik var. onu google hesabından iptal etsen yeter. onemli olan prgramları kaldırıp kontrollü şekilde izleyerek yuklemek.
    hocam 6.0 a güncelledim (6.0 dan 5.0 e dönmüştüm gene pil baya eriyor geri döndüm) şimdi şarjını tamamlamasını bekliyorum ilk önce sıfırlayıp google aktif etmeden bakıcam sonra google aktif sonra da uygulamaları kurucam bugun anca zamanım oldu size pm den ulaşıp sreenshotları atıcam
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.