< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
youtubeyi hangi hesapla açtığınız önemli. çocuk hesabı vs ( küçük yaş) bir hesap olmasından kaynaklı olabilir. öncelikle başka bir hesap açıp onun üzerinden de deneyebilirsiniz. veya eğer kısıtlı mod ise. onu açmanız gerek : https://www.youtube.com/watch?v=LhJhOyqB948 veya aynı şekilde kendi hesabınız üzerinden başka bir internet ağını kullanarak deneyin. sorun internetinizden mi kaynaklı, yoksa hesabınızdan mı onu öğrenmek çözüm için yardımcı olabilir. |
|
|
Hocam bende benzer olayı yaşıyordum Özellikle youtube da videoları wifi üzerinden görüntüleyip indirip izleyebiliyorken mobil veriye geçince indirdiğim videoyu izleyemiyor hemde arama yapınca video çıkmıyordu 1 hafta önce vodafondan hat devir işlemi yapmıştım Olay şu şubede ayarları hızla geçerken güvenli internet profili tanımlanmış vodafone uygulamasından hesabım -- güvenli internet ---profil detayı --- profil yok şeklinde seçerseniz 5 dk içinde düzeliyor yine diğer operatörler veya ev interneti hizmet sağlayıcısı değişimlerinde de benzer şekilde çözebilirsiniz kolay gelsin |
|
|